Outfit for dageeen.. & PARTEEEYH

Bukse- Bik bok // spetstopp – sorbet// Ringer & øredobber – Glitter/H&M/Cubus // 
Ingenting å blogge om idag,har bare slappet av og ryddet hjemme her..så ser ut som at det blir en tur ut i kveld..skal da ikke ha på meg det jeg har nå. så får vell kanskje begynne å lete..Hva skal dere gjøre i kveld?2vbrcqd_th.gif

Jeg var sikker på at det var Krig og alt ute !

Jeg var sikker på at det var masse fly,og skikkelig med krig osv nå i ett tiden når jeg sto opp.Helt til jeg kom ned. Det lyner og tordner som faen! å i følge alle peepsene på Facebook har det vist gjort det siden i 6 tiden i mårrest!!..sykt. Jeg er livredd når det begynner sånn skikkelig. Tar jo helt av..haha huff..Satt i går like før jeg skulle legge meg og så på de fine Rosa skyene som var ute. Null rosa sky nå haha. fra søtt til ond. i går var jeg for siste gang å tok sol sammen med Henriette,så nå er jeg sikker på at jeg har et ok grunnlag til vi drar. Trur jeg skal begynne allerede nå og pakke litt..shiit nå kom jeg på noe! Det henger masse klær ute!! og skoene mine. Faa… jaja,det får bare fortsette å henge ute nå,dem er jo pissvåt etter det har regnet så mye.Håper solen kommer frem nå snart som det var meldt. Lurer på om det er varmt ute nå,har ikke turt og stikke hånden ut for å kjenne.Så kanskje det er noe jeg skal gå ut å sjekke.

Nei nå skal jeg stikke å fikse meg,få på meg klær og se litt normal ut..Ha en fin dag videre!2vbrcqd_th.gif
Flere som er redd når det lyner og tordner?
…Baaah nå lyner det igjen! aah..

Tyrkia om en uke…

En uke igjen…tenk om en uke så sitter jeg nå på Flyet til Alanya. Herregud det skal bli så godt! endelig Sommer og sol. Kose meg masse sammen med mange fra Familien. Det skal bli så herlig..Komme seg bort fra denne kalde plassen.i år så reiser vi til samme plass og samme hotell som i fjor..Litt bilder fra i fjor. åååh jeg er så gira på å pakke nå!! Hvor har dere vært på ferie i år?2vbrcqd_th.gifGårdagens Shopping.

Det ble en shorts,topp,søt kjole og sånn ''sykkel shorts'' greie for å ha under dongeri shortsen. Orket ikke å ta bilde av den. Det va da det jeg kom hjem med i går fra byen. Noe som ikke var planen skulle bare ha et par små sko å kanskje en shorts..Tror denne uken kommer til og gå ganske så fort nå! ikke lenge igjen til vi drar. Sol og masse varme. Snakk om varme. Er meldt 30 grader hjemme i Tromsø på fredagen. HALLO! 30 fuckings grader! Det er sykt,noe som og da sier at vi kommer til å få ganske så fint vær her hjemme. Skal så på stranden da. Har ikke vært det i år.. Men blir utrolig rart. For det er som regel Jea jeg drar dit med. Nå er ikke hun her.. Hele dagen i dag har gått på og bare ligge på sofaen,rydde og tittet på tv. Og enda mer tv titting blir det,om jeg da ikke stikker ned for å ta sol i noen minutter. Prøve å å et ordentlig grunnlag før vi drar. Nå begynner Frustrerte Fruer. Adios 2vbrcqd_th.gif

Snart ferdig!

Helt herlig dag i går..Gjorde så mye koselig! Solet meg lenge,og fikk faktisk bikini skille..Dro ut å spiste sammen med mamma og pappa,så litt ut på kvelden dro vi for å se på hytten som dem har kjøpt. Utrolig fin hytte! Gleder meg kjempe masse nå til og kunne være der..i mårrest fikk jeg nesten litt sjokk da jeg våknet klokken var halv åtte.Så siden da har jeg vært våken. Egentlig ganske godt å stå opp tidlig nå.Får dagen med seg osv.. Idag så er planene at vi skal stikke inn til sortland…igjen..Enda ikke ferdig med alt til vi reiser.Så håper vi kan bli ferdig nå! Er så lei av å dra frem og tilbake..Skulle nesten ønske jeg var i tromsø nå da. For da hadde jeg hvertfall vært ferdig for en stund siden. ''Byen'' her kan jo ikke sammenlignes med Tromsø. huuuh. Så i dag blir det Cafe kos med mamma og litt shopping.


Hva skal dere idag ?2vbrcqd_th.gifHERLIG DAG!

Skulle ønske jeg kunne si at det er skikkelig HETT her. men det er det ikke..Dumme vindt! ødelegger hele tiden.. Det ble 4 timer med soving i natt,var så sykt varmt på rommet pluss div andre ting.Så idag har jeg vært våken siden halv elleve. Det vil da si flere timer tidligere enn jeg ellers bruker og stå opp..okei ,flere og flere. hvertfall 3 – 4 timer tidligere..Var ganske så godt  våkne tidlig,men har vell kanskje med været også,man orker jo ikke å stå opp tidlig til regn og grått vær..Som dere kan se og..dagens outfit haa haaa.. Bikini topp og de grønne militær kortbuksene..Nei ut i solen nå mens vi har fint vær,kanskje ned til myre en tur for å kjøpe slush..se om jeg får med meg vilde eller noen andre. Ha en fin dag videre!

Jenta mi har dratt ,verdens undergang…

Hvem skal jeg komme til nå og syte over mensen smertene, gutta som er helt fucka og alt sånn tull? du er jo i bushen ,kryper i gjørme å alt hehe…Tror ikke jeg har gråtet så mye på kjempelenge..Grusomt,har gruet meg til denne dagen siden jeg fikk høre at du skulle inn i militæret. Ble jo kjempeglad for at du kom inn!  men huff! så grusomt det er.lenge til vi får se hverandre nå.. Men nå får jeg gå gjennom det samme som deg i fjor. Vi har alltid vær sammen,siden ja før vi begynte på barnskolen. Plutselig flyttet jeg opp til Tromsø. Ble en skikkelig overgang. Når man er bestevenner så er man sammen hele tiden. så plutselig skulle vi ikke være det mer. Grusomt hver gang vi skulle si hade når jeg reiste opp til Tromsø igjen. Nå er det du som drar her fra. Men vi har overlevd det i ett år snart. Så vi klarer det ett år til før du kommer opp.. Håper du trives der inne,finner deg en hot hunk i uniform (misunnelig)….Nå skal jeg få av meg den grusome sminken som renner nedover kinnene,og ned knerne mine. Håp om at ingen kommer inn i stuen å ser meg. Da omkommer dem vell. ser sikkert ut som det spøkelse. Hvertall har kost meg ute nå med Jea og Amalie den lille stunden. nå skal jeg spise litt,så hoppe til sengs. Ny dag i morgen,og det oser med sol her allerede så morgendagen ser faen meg bra ut! ikke nok med det. skal også å se på hytten som mamma og pappa har kjøpt. ååh gleder meg. hyttekos for alle pengene nå fremover hihi.. Natti natt!

Mums mums! hva skjer ?

Nå har jeg sittet i sofaen en godt stund og ikke kommet frem til hva jeg skal gjøre i kveld. Men ble da nå til å stikke ut en liten tur.Må si hade til Jea,for hun drar i morgen. Blir ikke tid til det da.Hun er nå på utdrikningslag til søsteren sin,så hører vell ikke så mye fra henne før hun er her nede i sentrum. Så nå skal jeg kaste i meg litt mat,springe opp og se om jeg finner noe jeg kan ha på meg. Er kjempefint vær ute..meen varmen er ikke her. Så lurer på om jeg bare skal beholde det som jeg har på meg nå,pluss litt annet og ta på meg de brune wedgesene.Frister ganske så lite med å ta en kjole på seg eller skjørt…Nå fikk jeg plutselig melding fra Amalie. flere som skal ut.okei da drar man ut…eller hvertall ut for å si hade til jea.åh det kommer til og bli så kjipt at hun ikke er her nå når jeg kommer hjem igjen og slikt..Æsj dumme militære,krig,krig og….jaa nok om det.

Hvordan planer har du i kveld?2vbrcqd_th.gif

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.