Byyykkoooos :-)

Hjemme fra byen,kom hjem med en ting..Kan vise i morgen.Akkurat kastet i meg masse pasta,så ligger som en dø person på sofaen her.Så her kommer jeg nok til og ligge en liten stund til. Tenkte jeg skulle gå meg en tur. Heeh ender vell opp med å ikke gjøre det. SHIT! har jo lyst. Men er alt for lat..Det hater jeg ved meg. Skal gjøre noe eller vil gjøre noe. Så skjer det ikke..Jaja! Har hvertfall kost meg i byen. Fint vær men ikke så skrytende varmt. Men funker..Ble en liten Cafe tur,hvor jeg og søss tenkte vi skulle prøve noe nytt.Snackblablabla het det. mye forskjellig i en bolle.Ble hvertfall mett!.

Fant også en Vintage butikk i byen..  Hoppet da vi så det,så skal stikke innom den når vi er alene engang.Sikkert mye fint der!!..Nei nå skal jeg..Rydde litt.kanskje litt bedre å få ryddet i rotet enn å gå meg en tur. kanskje jeg gjør det etterpå. om jeg ikke er for sliten. Bra slitsomt og rydde. huff !

Hva har du gjort idag ?

Wooop!

Jeg kunne sagt God morgen! men det blir litt feil. Er ikke morgen og jeg sto opp for ca 2 timer siden. Ferdig fikset nå. Så sitter bare å venter på at søsteren min skal bli ferdig på bade! Så suser vi inn til Tromsø By. Håper jeg kommer hjem med litt stuff.. Har endel ting som jeg har ganske så lyst på. Får krysse fingrene for at dem har akkurat det jeg ser etter..Ha en fin dag videre!

EN DAG LITT SOMMER

Har hatt en så koselig dag..Endelig kom den gule flekken tilbake.Og jeg kom på hva den het. SOLA!  Så det ble null bytur. Heller hjemme å koste oss med iskaffe,Sola og.. jaa..Lært tanteungen min å skyte med de derre stygge gule blomstrene..Hvertfall ganske så glad for at det ble fint vær. blir vist det i morgen også. AND that's it.. Nesten så jeg lurer på om jeg skal få i meg litt mat nå,og gå meg en liten tur her. få meg litt luft …

Savner den gule tingen som visstnok skal være bak skyene..Husker ikke navne atm..

Herregud dagene går fort.Er allerede Mandag! gosh..Egentlig så orket jeg ikke å blogge.Men så er jeg alene hjemme,og det er Nada å gjøre.Så da får jeg bare blogge noe shit. Jea / http://jeanettsimonsen.blogg.no er dratt til Ålesund så hun har jeg snakket endel med i natt ,og våknet tidlig idag med at hun sendte meld om at hun kjedet seg på Gardermoen. koselig!.. Nei som bestevenner sier. Du kan alltid ta kontakt med meg. hvor som helst, når som helst, osv osv.. Snart er det bare 1 månede til vi stikker til Alanya. Det skal bli så godt!  Savner den gule tingen som visstnok skal være bak skyene..Husker ikke navne atm.. For å bare skrive noe mer her så har jeg hatt en koselig helg! kost meg på Cafe,og slikt annet. 
Hvordan var din helg?

Feil person som bruker vinger…

Haha..ler rått av bildet. Ganske så feil person her som har vinger på.

Huuff er litt skjelven her jeg sitter..Våknet i natt av en helt syk lyd! Kan godt si jeg fik litt panikk.Men så trøtt som jeg var så sovnet jeg faktisk ganske fort etterpå. Men helt til nå da jeg våknet og fikk høre hva den lyden var. Brannalarmen hos dem som bor oppe. Oh tenk om det hadde begynt å brenne, Og jeg hadde lagt meg ned igjen til å sove haha.Må nesten være min største skrekk! Det begynner og brenne,så hører jeg ikke brannalarmen Heeeh. Nei burde vell få stumpen min opp fra sofaen. Har sittet her nå å kastet i meg masse sjokoladekake. Fin frokost! Mmmm! Ser ut som ei hulder her jeg sitter. Håret alle veier.Ha en fin dag videre! hva enn dere skal gjøre!

Litt kos idag!

Sitter å er så sykt misunnelig på Mamma og pappa. Dem er nede i Oslo nå og nyter fin været og slikt. ush! Men skal ikke klage. Har hvertfall sol nå, og en smule varmere enn vi har hatt de siste dagene, takk for det.Har ryddet og støvsuget leiligheten,så nå ser det ordentlig her. Er bare jeg og Ane som er hjemme akkurat nå. Så vi har kost oss ute i fin været. Tatt bilder og slikt..når søss endelig kommer hjem så skal vi prøve oss på Sjokoladekake med Appelsin! hoh får vann i  munnen når jeg tenker på det. blir spennende. Høres hvertfall ganske så godt ut..

Laaang arm! haha

Ut med pølse og grill inn med….

Blir ikke eller ble ikke mye til st.hans feiring her med bål i fjæra, Grille pølser og spise ute. Grusomt vær så er bare å holde seg inne. Har så og si vært i byen i hele dag. Bare jeg og søsteren min. Så ble å kikke i butikker,å kom ikke helt tomhendt hjem. Ble et par nye øredobber på meg. Så nå sitter jeg og Anepane å koser oss med Vannmelon før biffen blir laget. Gud det skal bli så godt å spise biff igjen..Enda ikke funnet ut hvordan header jeg skal ha.Så dere kan enda stemme på hvordan dere liker best. Uken har gått utrolig fort nå! I morgen så har jeg allerede vært her i Tromsø i en uke.Det er helt sykt hvor fort tiden går..Nei nå skal jeg kaste i meg mer vannmelon å kose meg med…heeh Fotball ?.

Hatt en fin dag ?

Vinterferie!!

Regnet bare øser ned!! blir helt deppa av det været,og ser heller ikke lyst ut fremover. Er det store på facebook akkurat nå fortiden. VÆRET! Alle skriver om det, for uten om alle dere raringer sør på som har sol.Hysj på dere.Er jo snart juli,og vi her kan jo kalle det for høstferie, snart vinter..gosh!  Haha kom noe så ganske flaut ut av meg for ikke så lengesiden.Satt og så på tv. i det jeg roper ut : Hvorfor er det fotball på tv? og det heletiden!.. smart ass! er jo VM for heeeell! dagens teite fra meg.Åh har får så fine kommentarer slengt etter meg nå fortiden. Martine det kommer så mye sykt ut av munnen din som tilsvarer ei blondine. bare at du har jo helt feil farge på håre! haha..Snille venner/Familie jeg har som erter meg for det. Nå jeg skal være kul og si Argentina vant! haha.Kunne virkelig ikke brydd meg mindre.. Jaah var faktisk i går og hentet den nye mobilen min! for noe dritt haha,men jeg dør hvertfall ikke nå av stråling fra den jeg hadde.Så slipper nå da å kokes av den. Nei satser på at morgendagen blir bedre enn idag. har vært en helt rar og sær dag..

hvordan er vært hos dere?...nei vent. vil IKKE vite det!