OPAAAH! 11 slurker.

Jeg har vært for lat til og blogge idag. i går så dro jeg opp til Ina på grillparty,så der var vi et par jenter som grillet,drakk og koste oss! så i halv tre tiden ruslet jeg og Henriette hjem. BLOGG.NO er helt klikk! skrever resten senere..gosh!

I can feeeeeeel the suuuummeeer <3

Herlig dag..rett og slett!  været er nydelig! kunne godt vært litt mer varmere,men skal ikke syte..er akkurat kommet inn døren etter å ha vært nede på Myre sammen med Vilde. Møtte da på Jea og Amy. så var sammen med dem og koste oss.har sittet å ledd så sykt,tullet og alt. har de beste vennene man virkelig kan ha. kost meg kjempemasse idag. kort fortalt om min dag! i morgen så blir det like pent vær,eller resten av uken. ååh skal kose meg så! Skal nå fikse meg litt mat,se videre på MGP som alle ser på her. kan jo ikke skifte kanal… 


♥flere som har hatt en herlig dag?

…Fine..eh hvalen som vi har i sentrum.. haha!

now it’s just to late to wrap a smile around my face..

Ikke skal jeg blogge om Fighten mellom Voe og Ida..Ida og paradise Carl. haha tror de fleste har fått det med seg, tror ikke flere bloggere trenger å skrive om dem! ikke er jeg hypp på det selv å skrive hva jeg mener blablablablablabla…

Døgnrytmen min er helt bananas nå fortiden,blir snart gal. Er våken til nesten tre på natten å våkner ikke før klokken er 3 om jeg ikke har alarm på mobilen. huff ! dagen er jo gått bort da. Heldigvis så får vi fint vær nå fremover. er da bare å stå opp tidlig å hoppe ut i gresset og sole seg. omså bare sovne der..skal ikke sove bort dagen når det er fint vær..i helgen så er det Paradise fest på stasjonen her i ''byen'' WUHU!! OMG SKAL SÅ DIT!..Torbjørn,Niklas,Victoria OG Petter skal være der…eeh har ikke tid til og henge med folk som er helt fjortiss i hue som vil dit for å klå å tafse på PH folkene.stakkars syns nesten synd i dem! Nei skal heller finne på noe fun med Henriette haha..Fikk mail fra ei som lurte på hvordan konkurranse det ville bli på bloggen..det blir nokk noe med solkort tror jeg. har enda ikke trukket vinnerne fra den første konkurransen jeg hadde. rett å slett grunnen fordi det har vært litt tull med solkortene som jeg skulle få. men nå får jeg dem så fort jeg eller søsteren min drar hjem til Tromsø.  Kjenner jeg har veldig lyst til å gå meg en tur nå,få luftet meg litt.kanskje jogge! jeg som skulle bli så flink! remember? ..er nå da 3 dager siden. jeg er skuffet. tror virkelig jeg må gå meg en tur om ikke så lenge,kanskje jeg tar med meg kamera mitt. nei nå skal jeg få litt mat i kroppen.

  ♥Fortell meg noe nytt! noe som har gjort deg glad idag 

Fy fader…så..dårlig..blogg.no…F..U

Jeg har virkelig ikke lyst til å blogge nå fortiden. Har ikke noe å blogge om engang hehe. ikke mye å blogge om hva som har skjedd idag heller. Sov alt for lenge,så det var bare å springe inn på badet fikse seg så kom mamma for å hente meg og kidsa. Rett ned på restauranten her for å spise. så er akkurat nå kommet hjem! har vært å tatt 12.min sol med søsteren min. så nå skal jeg bare slappe av. Kanskje prøve å få litt ideer på hva jeg kan blogge om osv. 

Skrev dette innlegget for 2 timer siden. Blogg.no suger! ikke vill det laste opp bilder eller noe .. F U! Sitter å hører Fantastiske MGP i den andre stuen. Fy søren så mye dritt å slikt. haha! Neste uke så kan det hende det kommer konkurranse på bloggen min..

Kols pasient + Elgen = …

….Meg! Har akkurat vært å jogget meg en lang tur,og det var utrolig godt. med fet skrift ja! så nå har jeg fått dusjet meg så jeg er ren og..mer pen haha. Fant først ut at jeg skulle bare jogge meg en runde rundt her i nabolaget,men jeg havnet oppe ved vannverket. å det er et lite stykke og gå opp dit. så jogget nesten hele veien opp,litt tungt siden det var mye oppoverbakker. Gikk opp til vannet kastet i meg masse vann. dom som jeg var tok jeg ikke med vann da jeg dro. så ble det 30 situps der. og jogge ned igjen. så jeg er ganske så stolt over meg! skal prøve å holde det slikt nå,så får vi se om det kommer noe resultat av det. sprett rumpe,lårene,mage,rygg ja.. håper hvertfall jeg når måle mitt..er så glad for at jeg jogget alene! herregud…hørtes sikkert ut som den kols pasienten og det var flere ganger jeg holdt på å legge meg ned for å rope på elgen. jesus! er faktisk bedre å jogge alene synes jeg..

i morgen så kommer søsteren min,typen og beibisen! åh så jeg gleder meg.. har ikke sett dem på snart to uker nå. så skal bli godt! har savnes søsteren min kjempe masse! haha sånn er det når man er sammen 24/7 ellers..så det blir og stå tidlig opp,vaske litt i huset som mamma spurte om jeg kunne gjøre. ja.. blir en herlig dag i morgen. sovner kanskje forhåpentligvis fort i kveld siden jeg har vært ute å jogget. men nå skal jeg spise opp maten min før jeg køyer. Night night.

Planer for sommeren 2010!

Planene for sommeren 2010.
Tror nok denne sommeren blir ganske så lik den i fjor. i år så reiser vi til Tyrkia/Alanya 5.August samme som i fjor. eneste jeg vet om ''ferien'' jeg skal på. blir da kanskje også litt jobbing i sommer,kanskje hele sommeren om planene går i boks. så blir vell da å farte mellom Tromsø og Myre.Skulle nesten ønske jeg kunne dra flere plasser,men det må man bare ta som det kommer… får håpe vi får en fin sommer da med masse fint vær! i fjor var vi veldig heldig med det. kan ikke klage,så krysser fingrene for det i år også. 
hva skal dere i sommer?

Hva skal man se på tv i kveld..

Jeg har fått sånn skikkelig kikk med å vill trene nå..så nå har jeg begynt og jogget om kveldene. Så skal jeg begynne å ta sit-ups morgen og kveld..trene magemusklene litt tenkte jeg haha..sier det samme som med joggingen! får se hvor lenge jeg holder meg til det. skal klare det denne gangen. Har akkurat spist opp salaten min,eller som jeg kaller den Salt ala Mama haha! elsker den.Så nå har jeg vært litt sunn,så kommer det usunne inn. GW og PH på tv i kveld. så er bare å finne frem sørlands chipsen..

♥  Hva skal dere se i kveld?

jogget…hallo?

Jeg har akkurat kommet inn døren.vært ute og……jogget! hallo,JOGGET! så dro jeg å tok sol i 20.min! Det var tungt,herre! har ikke vært ute å jogget siden ja en gang i august. Tror jeg skal begynne med det nå,jogge meg en tur hver kveld eller springe meg en tur opp på fjellet her. kom i ordentlig form. ja det høres ut som en bra deal! …som sikkert varer i 2-3 uker så daffer det av.nå skal jeg kaste i meg litt mat, så ta en laang deilig dusj. Flere som er begynt med å komme form ?