springe ut på gresset .. yeah right!

Det ble noen timer ute..Jeg elsker når det er sol og ..litt varmt.gleder meg så nå til å bare kunne stå tidlig opp og bare springe ut på gresset for å legge seg ned.ahh! nå kan man jo ikke det,eller man kan jo det. men hvem i all verden vil vell legge seg i en…. stor snyhau ? ikke jeg. snø har jeg fått nokk av nå. Siden jeg fortsatt er stuck i Tromsø,så blir det ikke noe drikke idag.jeg får bare kose meg med cola og tykisk pepper haha..

Idag så kom faktisk pappa haha kom plutselig på det, men nå skal jeg ordne mat til ungene her, Alle dem andre er fortsatt ikke kommet hjem. så skal jeg låse meg inne på badet. Ta en laang deilig dusj!.. hva skal dere i kveld ?

Dagens outfit..

Image and video hosting by TinyPic

jeg sa jo jeg skulle bli litt flinkere med dagens outfit,men det kommer ikke hver eneste dag!
Endelig en dag med fint vær her oppe i Tromsø,og selvfølgelig må jeg være igjen hjemme mens dem andre er i byen å slikt..Alt er jo stengt i morgen,så får jo ikke dratt på sentrene da. men trøster meg med at vi skal på kina resturangen i morgen kveld! Elsker maten der,så går allerede og gleder meg mye nå.

Har nå fått fikset flybillett hjem,så om ikke så lenge tar jeg med meg ene tanteungen hjem til Myre.Blir koselig,Feire 17.mai sammen med oss. Mens dem andre feirer det her oppe. Glad er jeg for at dem kommer ned i slutten av måneden for og være i en uke. Jeg selv,aner ikke når jeg drar opp til Tromsø igjen. Nå skal jeg gå med en tur i det fine været,blogges senre. så får dere ha en fin dag videre!

Beholde den eller ikke ?

Image and video hosting by TinyPic

Sånn ca ser kjolen ut på..fikk bare tatt det bildet før kamera ble fri for strøm. Kommer bedre bilde når jeg får brukt den endag.Da jeg skulle kjøpe den gikk jeg sikkert ut og inn fra bik bok 6 ganger før jeg tok den.. nå angrer jeg litt på at jeg kjøpte den! Herregud,blir tullete..nesten så jeg stiller spørsmålet til dere. Beholde den eller ikke ?

so hard..

Det har vært en veldig rolig dag. skulle egentlig til byen,men vi tar det i morgen.Har vasket og ryddet så og si hele leiligheten sammen med mamma og søss,så nå ser det ganske bra ut her!. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på at maten her skal bli ferdig. Oser lukten av kylling,ris og slikt. ååh jeg gleder meg til mat,like før jeg dør bare av lukten.
I morgen så kommer det bilde som dere maser så om,føler meg da ikke så fresh til å ta på meg en kjole så ta bilde og vise dere hvordan den er på.. så i morgen kommer det.

And the finally..Alt om Mr.k-a B..som endel av dere er veldig nysgjerrig på.kommer nok ikke til å skrive noe om alt det her med det første,men kommer vel kanskje en dag jeg ikke har noe å blogge om,eller når jeg føler for å dele med dere hvor jævlig gutter kan være..men akkurat nå så går jeg ikke å tenker så mye på det. blir bare rett å slett kvalm.men som i det frekke å bitchye humøret som jeg er i nå etter alt.. så frister det å slenge ut mye dritt bare for å ja ha fått det ut…Men nå skal jeg gå og kose med Lille klompen før maten er ferdig. Håper dere får en fin kveld videre,søte lesere. Og takk for at dere liker bloggen min,leser den og ikke minst kommenterer!..Det gjør virkelig at sånn at jeg får lyst til å blogge.

Kos i byen med Lillesøss..

Kom nettopp inn døren,har vært i byen i heledag.siden ja tolv tiden. så er utrolig sliten og føttene verker som faen! Kost oss i det fine været,shoppet litt ,spist is ,drukket mocca og ja bare kikket i butikkene. kan vise senere hva jeg kjøpte.Gikk endel ganger inn på den butikken før jeg bestemte meg. men er det ikke slik det bruker å være?… Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Søsteren min og Matheo kom også hjem idag. jeg tror faktisk det blir tidlig kveld. har vært oppe så tidlig nå de siste dagene. Men bare bra det! får jo med meg dagen.. å hvertfall når det er fint vær!

I morgen så komer mamma hjem fra gøteborg.Gave gave,Mamma er alltid slik at hun kjøper gaver til oss hvor enn hun drar. og hvor enn gamel man er blitt.Er så koselig! Elsker mamma'n min.. Men nå skal jeg ordne meg skive med hvitost og masse paprika. ohh elsker det..Ha en fin kveld videre.

For en HERLIG dag..

For en herlig dag!..Sto tidlig opp idag,og var faktisk ikke trøtt i det heletatt.Ligger jo ellers og knør i flere timer før jeg klarer å ta dynen av meg. Sto opp spiste den gode frokosten,og den smakte faktisk utrolig godt. noe som det ikke har gjort på leeenge. Så var det å ordne seg,så tok Jeg,mamma og ungene Buss til UNN for å besøke søsteren og Matheo. i morgen så kommer dem heldigvis hjem. åhh skal musse så mye på han da.. Så har vært på Jekta ellers i dag, kost oss på Cafe og bare kikket litt i butikker. Sakt Hade til mamma som dro til oslo,for så dra til gøteborg på et kurs. Har nå kastet i meg så mye taco at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg, ble også så utrolig trett! men ble plutselig helt våken da mobilen min lå og dirret i vesken..

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta meg en laang deilig dusj. ta bort alt av sminke og slikt. Skal ikke mer ut idag.. bare slappe av og ha masse energi til i morgen. Opp tidlig å dra til byen sammen med Lillesøsteren min. så blir bare oss to da. Kose oss skikkelig! lenge siden jeg har sett henne,har jo savnet henne mye. Shoppe litt,finne bursdagsgave til henne og slikt. blir så koselig så!…Hatt en fin dag dere?

Litt bilder fra det lille besøket..

Outfit 22.04.10

…Sitter nå og nyter en sto kopp Eple-te i den fine solen,er heller ikke så kaldt ute. dere maser om outfit åh jeg må skjerpe meg! her er hvertfall det jeg har på meg idag. skal kose meg nå mer i solen,så drar vi inn til UNN for å se beibisen,så kommer mamma og lillesøsteren min senere. Blir så koselig. Ha en fin dag videre…

Image and video hosting by TinyPic