Har du påskefølelsen?

Dagene blir bare bedre og bedre… Har vært ute i heledag. tatt masse bilder og bare kost meg! Har virkelig påskefølelse nå.ååh det er så godt. føler at jeg har ferie.Har bare vært jeg og snuppa hjemme idag mens andre har vært på jobb å gått seg en lite skitur. Men i morgen blir det bra! Da skal hele familien pluss mange andre dra opp til vannet for å isfiske,grille osv for å kose oss. Det gleder jeg meg enormt til. er liksom det som er påsken…Var og stor shoppet masse snop og godis for jeg regnet med at i år nei da får jeg vell ikke påske egg. but know whaat. Mamma bare joda har et blått fint egg til deg hjemme. aw ! haha. påsken er reddet i år også. ekstra mye å kose meg med..

I morgen blir det også å dra ut for å feste litt sammen med venner og bekjente! er så klar for å dra ut å drikke nå. har vært det siden Mandagen haha sick..Så får se hvor vi havner. blir vell å dra til noen for å drikke før vi stikker på Garasjen hvor alle andre er..sliter litt med å finne ut hva jeg skal ha på meg. har jo ikke tatt med meg noe typpisk ut å drikke klær. jaja får ringe noen berter å høre om dem har noe å låne. Nå skal jeg hoppe til sofaen hvor mamma sitter for å kose meg med snop,glass cola og farmen. Flere som har påskefølelsen nå?

T H A T D A Y

idag så har jeg bare vært på rall siden jeg sto opp.så er først nå jeg endelig har kunne sittet meg ned. Har vært å gjort litt småting sammen med Mamma og Ane i sentrum.Vært på cafe og kost oss. Skulle også se om jeg fant meg en ny mobil. den jeg har er jo helsefarlig. Ser jo for meg at snart ender jeg opp med svulst på hjernen eller noe slikt. uh skummel mobil jeg har! men Utvalget her på Expert var helt ræva som vanlig. regnet jo da ikke med å finne noe.Også er ipoden min gått til He….! ååh alt blir ødelagt nå. Er jo veldig avhengig av ipoden og mobilen min. kan jo ikke drasse med meg pc'n overalt der jeg har musikk og jaa.. der jeg kan få nett til å få tak i folk.

Nå lukter det mamma's pannekaker i hele huset så skal få revet meg bort her ifra for å få meg litt mat. Kanskje litt is også til dessert. Adios!

R a s t l ø s og G i d d e s l ø s ?!

Jeg har vært rastløs og giddesløs å hele dag. vil gjøre noe,men så orker jeg det ikke. med andre ord. har villet Blogget idag,men har ikke orket det haha…Har akkurat vært en tur down town og tatt sol! 25.min i solen var utrolig godt,har ikke solet meg siden…i jul engang. Hvertfall det har vært en utrolig rolig dag. solen skinner,snart er jo våren ordentlig her! ååh det er så godt. Godt at vi har sol hele uken. Nei nå skal jeg fikse meg litt mat så jeg ikke sulter ihjel her med pc'n.

Jeg så en film i natt! the blair witch project ! Har liksom ikke turt å sett den når alle skulle ha meg med til å se den osv. så tenkte jeg i går,okei vi ser den. blir jeg redd så blir jeg redd.. herregud for en … teit film. ble jo skuffet! Lå alene på et  romme mitt,helt mørkt. Trodde virkelig jeg skulle bli piss redd. åh jeg ble skuffet. mene nå har jeg hvertfall sett den hehe. noen som har sett en å ble redd?

Det skal bli så godt!

Endelig er de siste dratt,haha nei nå høres jeg fæl ut! Hvertfall nå er de siste dratt hjem. Feiret bursdagen til lilleøsteren min for 3 gang. Gjør da ikke meg noe. sier jo ikke nei takk til boller,kake,brus osv. skrev tidligere på bloggen at jeg skulle ut i finværet og slikt. ja satte meg ute i finværet i nattklærne. utrolig deilig! Er så gald for at vi har fint vær nå,snøen smelter og ja det er varmere ute. Ingenting er bedre enn det. Kjenner allrede nå at jeg er utrolig sliten etter hvordan denne helgen har vært. Så nå skal jeg bare slappe av,sove lenge! ja snakk om og sove. Fy faen så godt det var å sove i sin egen seng. STOR var den.eller den virket hvertfall veldig stor haha… åh jeg har savnet det. stor deilig dobbelseng for meg selv. hjemme i Tromsø så sover jeg jo i den lille enkelsengen. jeg vil ha sengen min med meg til Tromsø.

Allerede Mandag i morgen,og jeg føler at dagene kommer til å gå så fort! hater det. vil være hjemme lenge nå. Nei nå skal jeg ta meg en laaang dusj,skrubbe kroppen og alt slikt. smøre meg inn ja virkelig ha litt sånn spa-kos for meg selv..Hvordan har helgen deres vært?

Good morning the naked truth!

Good morning the naked truth!  Tror det er første gang jeg har lagt ut på bloggen bilde av meg med null sminke og fra dagen etterpå haha.Storkoste meg i går,dro til sortland sammen med Jea og noen andre på Joddski konsert. helt grei konsert…. skulle jo tro det var DEN kjendisen,. folk var helt bananas. Formen er helt grei selv om at jeg savner stemmen min litt. Blir bare et sånn raskt innlegg nå,orker heller ikke å godkjenne kommentarene nå. Skal ha bursdagselskap her for lilleøsteren min,også er det jo så pent vær ute. kan jo ikke sitte inne da! så tror jeg skal få på meg vanlige klær,og gå ut på verandaen å kose meg. Blogger heller senere. Ciao!

JEG SKAL INN I FORSVARET!

Akkurat kommet inn Døren hjemme her hos mami og papp. På det fine kjøkkenbordet lå det en stor konvolutt.i den store konvolutten lå det et fint brev. innkallelse til sesjon.. Tjaa kanskje man skulle gjør Pappa stolt! med tanke på at hannes eneste sønn faktisk slapp det. En av ungene må jo gjør det Haha! Skulle egentlig ønske at jeg hadde lyst til det.

Høres jo utrolig kult ut å dra i Militæret. samtidig ikke! Noen som kunne tenke seg å joine the army?

5 timer! hva med 40.min?

Snaart ferdig med å pakke! Kan ikke si at jeg gleder meg til å sitte i en båt i 3 timer. også sammen med kiddoene her. ikke nokk med det. så 2 timer i bil. Tromsø-Harstad-Myre = 5 timer! kunne godt tatt fly som tar 40.min så er jeg hjemme.jaja. bare jeg kommer meg hjem så er jeg glad. Tror ikke jeg orker å ta med meg pc'n på båten. vil helst ha minst mulig å dra med meg. så da blir det nokk ikke noe blogging før jeg er kommet hjem.

Må vell kanskje få ordnet meg så jeg ser litt mer våken før vi drar en trur til byen. Må finne et kostyme som Broren min skal ha til en Bokstav fest. jeg vil også!. Så det kan jo bli morsomt å se hva vi ender opp med. Men nå stikker jeg. Ciao!

For fint til og sitte inne!

Lå og så på my sisters keeper i går.Herregud for en trist film! utrolig vanskelig å holde Tårene tilbake.Filmen handler om 16-åringen Kate som har hatt leukemi siden hun var to, og for å redde livet hennes, ga foreldrene henne en prøverørssøster  Anna.designet for å være Kates donor. Men når Anna blir 13, vil hun ikke være med lenger, og går til rettssak mot foreldrene for å få retten til å bestemme over egen kropp. Selv om hun vet at det betyr søsterens død. Utrolig sterk film. jeg tror ikke jeg har sett en så bra film på lenge.Cameron Diaz er en av hovedrollene i den.Så den anbefales veldig,og en boks kleenex hehe..

Har begynt nå sånn smått å pakke til i morgen, Stresser litt for aner ikke hva jeg skal ha med meg. Er da jeg tenker shiit at jeg ikke begynte litt tidligere med å pakke.nei huff,nå skal jeg se om jeg får søsteren min med ut. for fint vært til og sitte inne. Flere som har fint vær nå?