Hvem er Latest av oss?

Formen er på topp,og jeg har akkurat tatt en lang deilig dusj! Er virkelig lat nå,orker nesten ingenting. Orker nesten ikke å trykke på tastene for og skrive dette innlegget her haha. Hvertfall koste meg ute i går, Tross for at det var et par idioter der så var det morsomt. Alt fra Små kids som snek seg inn å ble kastet ut etter 10 sek , til alle de klengete guttene som skulle på død og liv danse med oss.Så nå skal jeg bare slappe av,kanskje legge meg tidlig så jeg kommer meg opp,Skal til legen en tur,ush hater leger. kan fortsatt ikke fatte at jeg postet ut den Videobloggen haha ler så jeg griner! nei huff.

er så lat at jeg brukte 2 timer på å skrive dette innlegget!! da er man virkelig lat.  Andre som er utrolig lat nå ?

Videoblogg, belive it or NOT!

video:henrimarti
Altså det er bare ren tulle videoblogg hehe. men dere spør så mye om at jeg må lage vblogg, jeg hater det for det høres jo ikke ut som meg når jeg snakker hehe. men hvertfall. nå skal jeg kose meg ute Sammen med Henriette! svarer på alle kommentarene som dere har skrevet til nå senere, var endel men som sakt. Svarer på dem senere. Utrolig glad for at dere leser bloggen min! Betyr mye for meg 🙂

BLAHBLAHBLAH

Unnskyld for dårlig blogging disse to dagene. Har ikke orket å ta meg tid til å sitte å blogge. Har kost meg kjempe masse disse to dagene. Dagen jeg kom så Hadde Amalie filmkveld så da var vi en gjeng der og så på en utrolig creepy film! Så dagen i går gikk til å være sammen med Jea,så farget håre hennes og bare koste meg sammen med henne. Så i går kveld litt over tolv mikset jeg og lillesøsteren min i hopen masse god mat. Nå er jeg akkurat kommer hjem fra en liten kafe tur sammen med mamma og dem. Så deilig å dra på kafe sammen med dem igjen. Har savnet det. Alene hjemme nå så musikken er på full guffe,skal snart begynne å pakke. Skal inn cityen til Henriette i dag .så da blir det å stikke ut på byen en tur.

Bare 4 dager igjen til Oslo! åh jeg gleder meg så utrolig mye,men gruer meg til flyturen. ush hater å fly. og nå skal jeg reise alene i over en 1 time. nesten 2 timer. kysser bakken om jeg kommer meg nedover i livet haha. Nei der tar man hardt i. så redd er jeg ikke. Konkurransen for og vinne solkort på 1000 og 500 kr er fortsatt så er bare å melde seg på HER!

overaskelse!!

prøv å gjett hvor jeg er nå…. Hjemme hos mami og pappa! fant plutselig ut i går at jeg skulle reise hjem. hvorfor orker jeg ikke å skrive her. men en av grunnene er for at jeg savner dem her hjemme så utrolig mye. var så godt å se alle igjen! fortalte ikke til noen at jeg skulle komme. så for og si det slikt. Jea ble veldig overasket da jeg dukket opp på storsentret hehe. så nå skal jeg være hjemme til Tirsdagskvelden,på onsdagen reiser jeg ned til oslo. Skal stor kose meg hjemme nå! tok ikke med meg min laptop,så lillesøss sin får duge. ble utrolig glad nå! oppdaget at alle bildene som er tatt i sommer og slikt er enda på den,åh så jeg savner sommeren. nå skal jeg spise litt mat,før jeg hopper i dusjen.

Hva har du på deg idag outfit idag dagensplagg..blabla

Jeg føler meg skikkelig banket etter i går. Gikk ut av bussen så for å gå ned til skolen. hva skjer?! en Dust klarer og skli å ta med seg meg og fire andre. trodde jeg skulle dø,å enda mer dø da jeg oppdaget at jeg datt på vesken min der laptopen min var. kom inn på skolen gikk sikkert en halvtime før jeg turte å ta den opp fra vesken haha.den var litt knekt inn her og der men fikk den fikset. Nå sitter jeg faktisk alene hjemme,venter på at noen skal komme inn døren. Skal vell om ikke så lenge dra til byen for å være sammen med Henriette og dem. Aner ikke hva vi skal gjøre men det finner vi fort ut av.

Dere mase sykt om Outfit/hva er du på deg,dagens plagg osv. Tenke jeg skulle da være litt snill å slenge med hva jeg har på meg idag.

Bra uke eller hva?

Dette blir en herlig uke. Akkurat fått vite at Jea snart kommer oppover til Tromsø, Gleder meg kjempemasse. og det var ikke bare det jeg å fikk vite. Tikket inn en Melding fra Henriette hvor det sto ''Kommer til Tromsø i kveld''! Ble så glad at jeg måtte ringe henne for å høre om det var sant hehe. Så nå kommer Endelig Henriette oppover. Uken kan jo bare ikke bli nedre. En uke med skole,Henriette kommer og blir til Torsdagen, reiser til oslo i ferien. ah ja, blir en bra uke dette! kan ikke klage. Så nå skal jeg bare slappe av, og senere drar jeg å søsteren min for og Hente Henriette på flyplassen.

Konkurranse HER: Vinn solkort på 100 og 500 kr.

Fin fin søndag endte opp med masse bilder!

Fin fin Søndag, tok oss en kjørertur idag. Og selvfølgelig måtte kamera være med så ble tatt endel bilder. Blå himmel og masse sol. var så fint ute. Så har drukket mocca å kjørt tur rundt omkring i Tromsø å tatt masse bilder. poster da ikke ut over hundre bilder,men her er hvertfall noen. Nå er Osloturen i boks,alt er klart så nå kan dagen bare komme for og si det slikt. Gleder meg bare mer og mer!

idag så skal vi faktisk ha lapskaus til middag! jeg gleder meg sykt,er lenge siden jeg har spist det. magen vrir seg nå av sult! enda jeg har spist en ikke så god pølse med brød å bruker å bli mett av det. nei ush blir kvalm bare jeg tenket på det haha. Er endel som har meldt seg på konkurransen, men trekker den ikke før jeg har fått nokk på den. er jo to veldig brae premier! så håper flere melder seg på. sååå Hvordan har deres søndag vært  ? 🙂

VINN: solkort fra brun og blid – 1500 kr

Det har vært en kjedelig men veldig rar dag. Dagen har begynt med grining i en halvtime ,å til at nå føles det ut som at alt skal gå bra. vi får håpe det. Jeg håper hvertfall det. Lurer nesten på nå om jeg skal gå med en tur,få luftet meg litt og tankene. Høres jo faktisk ganske lurt ut. Høre på musikk å bare gå seg en tur,det savner jeg! hvertfall om sommeren, gjore det ofte når jeg kjedet meg på kveldene. Nesten så jeg gleder meg til sommeren. ikke bare nesten Jeg kan nesten ikke vente til sommeren, jeg er så lei kulde,snø og ha masse klær på meg. om sommeren så er det bare å ta på seg en jakke om man fryser. men nå om vinteren. Ja det hjelper ikke hvor mange jakker man tar på seg, man fryser fortsatt!

I morgen så er det helg, ny fredag og en uke igjen til Vinterferie. jeg skal da ikke gjøre så mye for uten om å reise en tur til oslo. Det gleder jeg meg til. Treffe silje og mange andre. Nei nå skal jeg stoppe før hele innlegget blir helt TEIT!

Konkurranse HER  vinn Solkort på 1000 kr og 500 kr!!