Dårlig selvtillit..

Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit. Det siden jeg gikk på barneskolen, Det er nesten ingen som tror meg når dette blir tatt opp. Jeg får ofte slengt i ansiktet: du Martine som er så søt og pen.Det er umulig at du sliter med det. du er så nydelig. kanskje noen av dere mener nå lyver jeg ,andre kjenner seg kanskje igjen. Skulle jeg sagt alt jeg misliker ved meg selv,da hadde det blitt et ganske langt innlegg.føler da heller ikke for og ta en slik liste for det er dumt. Det er så mye som er blitt sakt om meg, ting som folk har sakt til min mamma ,som hun da har kommet selv å sakt til meg. Det er jo helt på tryne hvordan folk kan tro om andre når dem ikke vet det.

Jeg har fått slengt i meg helt siden jeg var 13-14 år at jeg må jo ha spiseforstyrrelse. jeg er jo så tynn! Det har også kommet folk bort til meg og sakt: herregud du er så tynn, du er så pen. Jeg misunner deg for at du er det. Misunne noen for at dem er tynn ?jeg selv vet jo at jeg ikke har det,andre rundt meg som jeg kjenner og har nær meg vet det. altså selvtilliten blir jo ikke bedre da. Folk har til og med gått så langt med å fikset en legetime til meg uten at jeg viste det. for og ta det kort.

 en dag så lå det en legetime i posten til meg. hvorfor det? jeg hadde ikke noe der å gjøre,hadde heller ikke fikset time. Så kom den dagen,jeg gikk ned til legen.der hun fortalte meg at Lærinnen min hadde fikset en time fordi hun var bekymret for meg. Har hun lov til det? Nei. Tårene bare fosset ut, jeg har aldri vært så sur da jeg kom opp på skolen igjen.der satt hun inne på klasserommet og latet som absolutt ingenting. spurte meg hvordan jeg hadde det.

 Altså der går jeg og sier til folk som spør meg om jeg har det,nei jeg har det ikke.Det er noe som heter gener! Hvorfor kan ikke folk tenke på at det finnes andre grunner. Når man vet en person har dårlig selvtillit, da skal man jo ikke gjøre den hundre ganger verre.Jeg sliter ikke så mye med det nå.Nå tørr jeg og gå med nesten hva jeg vil og føle meg bra. før så ville jeg bare ha holdt meg inne. trodde alle tenkte teit om meg. Kanskje det er en liten grunn for at folk blogger. hvor godt er det ikke når noen sier at du er utrolig pen? , man legger jo ikke ut de verste morgenbildene av seg. eller de dagene du har en utrolig dårlig dag i bilder. Alle vi er bekymret for hva andre mener om oss og redd for å ikke være bra nok, ikke se bra nok ut og ikke bli likt av noen og at vi skal bli ensom. Men man vil jo ikke vise at man er noen man ikke er. Det som vil hjelpe at du får bedre selvfølelse og selvtillit hvis du jobber med å ha en mer positiv tanke med deg selv og erstatter de negative tankene dine med positive tanker. Den enkleste måten å jobbe med dette på, er å si positivt til deg selv og oppmuntre og deg selv regelmessig. det har jeg erfart selv.

Hvordan få slike bølger..

.. Har fått endel spørsmål på hvordan jeg får disse bølgene/krøllene. Har ikke laget en video på hvordan men bilder. dere vet meg, hater video innlegg. Hvertfall det er en Bølgetang, kosert under 500 lappen og er fra OBH! kan kjøpes på elkjøp. Utrolig bra,blir varm med engang,og den har ekstra lang leding,så man trenger ikke å stå knødd inntil kontakten for å fikse seg.


 Viktig at man holder tangen rett vei,vist ikke så blir bølgene innover. lite fint hehe.
og slikt blir det. Jeg elsker disse bølgene.

Dagens mocca, shopping og konkurranse!


Ble en liten tur til byen idag, Dagens mocca måtte man ha,og litt shopping.endte opp med nye armbånd og.. et par hvite jeans?! blir hvertfall fint til sommeren,når man er brun hihi. Nå har jeg akkurat fikset hjemmelaget pizza sammen med søsteren min. så nå skal jeg passe ungene siden hun og typen skal på Teater. så blir pizzakos til ghost whisperer i kveld. i morgen så er det helg, eller har hatt det en stund nå, men det kommer jeg ikke til å nevne her på bloggen. Private saker.Så i morgen skal jeg prøve å få fikset endel ting som er viktig! men mer blogging etterpå,pizzaen skriker etter meg ciao! Skrev det for litt over en time siden,  kom ikke frem på bloggen.


Nå har jeg sett ghost whisperer ferdig og stappet i meg masse pizza. Elsker det så sykt,kunne levd på pizza. eller nei ikke egentlig. Februar månden kommer til og bli så bra,føler jeg hvertfall. Mamma og dem kommer mest sannsynlig opp hit. Jea kommer hit for hun skal på turnering,og første uken i mars drar jeg til oslo. Da skal jeg møte silje for første gang, kose meg så mye sammen med henne og dra på Konsert! gleder meg så utrolig. Hva har dere gjort idag ?

Husk konkurransen her!!

Det er så utrolig provoserende…

..Hvorfor kan ikke folk få svare for seg selv? Man har jo fått en munn,en stemme for og kunne snakke.  snakke for seg selv,og si det man selv vil si.Det er så utrolig provoserende når andre sier ting som du selv kan si! Hvor stor glede er det å få fortalt alle andre gleden til  en annen person.din glede før du selv får fortalt det? Altså da er det jo noe utrolig stort man mangler i hode. nå sikter jeg til noe som dukket opp hos en bekjent på Facebook. Der hun hadde skrevet noe som hun senere skulle svare på, der da en annen person sporte om noe annet ang.Det temaet. hva skjer? jo ei jente kommer inn og svarer for henne. Svarer på spørsmål som ikke hun ble spurt om. Svar som vedkommende sin status skulle hatt gleden av og svare på. ååh dagens irritasjon! måtte ut.

Blir ikke null blogging av den grunn

Man får ta en dag om gangen,er det ikke sånn man sier det? har faktisk ikke så mye å blogge om akkurat nå.dagene mine har gådd til å tenke,slappe av, og bare slappe enda mer av.Og det er jo ikke så mye å skrive om her på bloggen. Men skal nokk få kommet på noe å blogge om,så det blir ikke null blogging her ! kom med forslag om dere vil  🙂

Det føles som om det ligger en slags forbannelse over meg.

Tenk positivt tenk positivt tenk positivt

Det er hva jeg tenker nå fortiden. Jeg prøver så hard å tenke positivt på alt,men det går ikke. Jeg har så mange spørsmål. så mye jeg vil ha svar på,alt er bare en stor klomp med negative tanker. er så mye jeg tenker på! jeg vil så gjerne at alt skal gå rett vei, at man kan se lyset i enden av tunnelen. Akurat nå så ser jeg ikke det lyset. Når det endelig ser lyst ut så tar det ikke lang tid før alt ser mørkt ut. Hvorfor ? Det føles som om det ligger en slags forbannelse over meg. Jeg tenker nå skal jeg stå på,nå skal jeg få det til. Så tar det to dager og man er tilbake der man var. hvorfor? kanskje man ikke prøver hardt nokk. kanskje det ikke går i det heletatt.er det vits å si til seg selv dette kommer til og gå?

Snakk om avhengig !

Nå skal jeg straks til byen for å kjøpe kaffe mocca. snakk om avhengig. Akkurat spist en nydelig middag,så er stappa nå, Så nå skal jeg fikse meg litt så folk ikke blir skremt når jeg kommer til byen haha. her er noen av svarene på spørsmålene som dere spurte om.

Hva synes du om regulering? Har hatt det selv,ikke noe jeg vil gå gjennom igjen. Hvordan kamera bruker du? Nikon D60 Hvor mye veier du? Hva tror du ? Drikker og fester du mye? Nei ikke så mye. Blir du lett brun? Ja blir fort brun overalt. uten om ansiktet heeh. Favoritt sang akkurat nå? Hmm,vanskeli og si.Har mange nå. Vil du være på Topplisten? Før,men ikke nå. hele topplisten er..teit? Har du kjæreste?Nei. hvem var den Siste du kysset? Husker ikke. neida haha det var….. 😉 Liker du mørke gutter eller blonde? Faller vanligvis for mørke. Men har vært noen lys inne i bildet. elsker du noen ? Ja familien min og vennene mine. hvordan mobil har du ? En farlig Sony ericsson,kommer til å få kreft snart om jeg ikke skaffer meg en ny haha. shopper du mye ? Nei ikke så mye. bruker du linser? Nei. savner du noen akkurat nå? Ja Jea Bestevenninnen min ,savner henne noe så sykt:-(

Hva er det første du ser på det mottsatte kjønn? Øynene og smilet…og håret haha hvor bor du ? Akkurat nå Tromsø. fester du mye? Nei, eller jo mer en før. nå er jeg jo 18'så kan jo dra ut. Har du hatt kjærlighetsorg? Nei kan ikke akkurat kalle det kjærlighetsorg. Liker du pizza? I looove pizza ! ville du vært blond? Har vært det,aldri mer. hehe
hvor pleier du å kjøpe klærene dine ? Overalt. har du søsken ? Ja 3 stk. tre ting du ville tatt med deg til en øde øy?
Hmm Kamera,lighter og en walkie talkie haha Favoritt blogg? mange,har skrevet det på bloggen så mange ganger. let i arkiv. Har du facebook? Ja har ikke alle det nå fortiden ? Hvor bor du ? TROMSE TROMSØ! Jeg savner outfit bilder,kommer det mer? Ja skal få prøvd å slengt inn snart. Hva vil du kalle deg selv innenfor jentegjengen?  The cute one haha nei jeg vet ikke. Hva slags musikk hører du på? det som er godt for ørene mine. minus contry,metal og slikt.
Er du sjenert? ja litt,var ekstremt mye før.  Tre ord som beskriver deg selv?  Snill,sosial og glad/blid person. Kan du legge ut deg som liten? har ikke på denne pc'n. Du har fint hår! hva gjør du med det? Ikke noe spes. faktisk. vasker det haha. Er det dine ekte krøller på det bilde ? Nei det er ikke mine ekte. kan fikse et innlegg senere om det.
Hund eller katt? Hund. Drikker du kaffe? Ja kaffe mocca. Hva synes du om de uggsene?  Har ikke selv,men har lånt søskenbarne mitt sine.Dem er jo utrolig gode å gå i ! Kommer du til å lage videoblogg snart?  Nei hater det.

Noe mer dere lurer på sleng en kommentar ,eller så kan dere skrive en mail til meg på [email protected]

Fine lesere og fin søndag, kan det bli bedre?

Jeg tenkte jeg skulle være flink å stå opp tidlig idag, Klokken ble da elleve før jeg kom meg opp av sengen. Bedre det enn når jeg ellers ligger til i halv to tiden. Nå så har jeg verdens verste skallebank! skulle tro jeg hadde vært på den fylla i natt. får stappe i meg en ibux etterpå se om det hjelper. Eller kanskje det bare er at jeg har sovet for lite. Hvertfall blir så utrolig glad når jeg ser alle tilbakemeldingene jeg får om bloggen. Det gjør dagen min så mye bedre. Tusen takk! tusen takk for at dere leser bloggen min,og liker det jeg skriver. Får også flere lesere for hver dag,det er koselig.

Husk dere kan legge meg til via Bloglovin. Elsker at det er lyst ute nå, skulle bare ønske jeg klarte å kle på meg og gå ut å nyte det. er sikkert utrolig forfriskende og være ute nå. Klar himmel å nesten ikke noe snø her.Nå skal jeg hoppe under dynen og se litt på tv, og bare slappe av resten av dagen. Hva skal dere gjøre på denne fine søndagen?

Hvor er han?

Savnet av en person som ikke er der er utrolig tungt.Kanskje han ikke finnes i det heletatt. han bare later som han er mr.perfect for og gjøre deg glad. Den gutten som får deg til å smile.han som holder rundt deg når du trenger det og kan se at du er trist. han som får livet ditt til å virke som en drømmeverden. en du kan snakke om alt,en du kan fortelle hvordan du har det. En som gir deg en klem helt uten videre.det går aldri en dag uten han i dine tanker.En som forteller deg hvor mye du betyr for han. En som skriver deg nattameldinger enda han vet du sover og ikke kommer til å svare tilbake. Han som svarer deg bare du sender han et smil,Han du kan si ''jeg savner deg'' til og få melding tilbake på hvor enormt han savner deg. Han som sier mange ganger hva du betyr for han for og virkelig vise det. Han som er der for deg når du trenger han. En skulder du kan gråte på,en du vet som du stoler hundre prosent på. Hvor er han ?