I’m having fun don’t put me down…

Humøret og formen er utrolig bra! kanskje fordi at kvelden i går ble utrolig bra? yes i just think so. Egentlig så ble det ikke noe ut gåing for jea ble ''syk'', men etter 2 timer? da jeg ikke hadde svart henne på meldingen så ringte hun meg og poff da var jeg hjemme hos henne å fikset meg. Dro rett til Patrick og Ros å drakk der før vi dro ned til garasjen. der var det allerede begynt å bli liv. men ble enda mer senere! Kan bare si at jeg hadde det utrolig koselig og morsomt i går! Gleder meg allerede til Nyttårsaften. Jeg burde kanskje gjøre som magen min sier,den mangler litt mat nå.Adios!

…..This time baby I'll be bulletproof

spend life whit who makes you happy..

Jeg er stolt! klarte faktisk å stå opp tidlig i dag,men det var bare fordi en kompis av broren min kom å hentet han tidlig i mårrest. Er nå akkurat kommet hjem etter å ha kost meg sammen med jea på stan! Vært på kafe å kost oss pluss kikket litt i butikker. kom da ikke hjem med noe. Stolt!  Så til nå så skal jeg slappe av,ta meg en god dusj og få samlet masse energi til i morgen.Skal hvertfall ikke mer ut, Herregud det er grusomt kaldt ute nå. Bare mamma spør om jeg kan gå ut med søpplen da bruker jeg jo ti minutter på og mote meg opp til å åpne en dør og ta opp et lokk! huff. Hvertfall gleder meg til i morgen da blir det å stikke ut på byen for å feire en Bursdag, og kose meg sammen med masse venner. I morgen så drar også søsteren min og ungene hjem, det kommer til å bli så stille her! Jaja serdem jo igjen om en uke. Da drar jeg hjem til Tromsø. ( noejegikkevilakkuratnå) Hvordan har dagen deres vært til nå?

Jeg sov med 4 stk i går! OHNOO

Nå har jeg sovet godt sammen med Brad,Johhny,Robbie og justin. haha La ikke merke til at det sto guttenavn på denne sjorten som jeg fikk i julegave, før i går da jeg skulle gå å legge meg. Ble vel egentlig ikke noe blogging i går,var nesten ikke hjemme. Dro rett til onkel og tante, å der var vi i seks timer sjabbet å koste oss. Hørte gamle historier fra da foreldrene våre var unge å festet. Herregud det var mye sykt! tror alle satt å lo til tårene kom hehe. Det er rart å tenke på at 2.juledag er her. i morgen så er det bare en uke igjen til jeg drar hjem til Tromsø. Æsj jeg vill ikke ''hjem'' nå. Men så er det bare 2 uker igjen så dra jeg nedover hit igjen til Mami og papi! Da skal vi feire Bursdagen til Henriette også Har Ros bursdag. Nå er det vell ikke lenge igjen til Maten er ferdig her (lutefisk eew) hva skal dere spise?,kanskje man skulle stikke å ordne seg. Tar seg ikke så fint å sitte med nattklærne og våt hår. No no no no. Hvordan har julen deres vært til nå?

JUL JUL JUL JUL

Hei alle sammen! Nå har jeg akkurat spist en deilig julefrokost sammen med alle her hjemme. Elsker julen rett å slett! er så mye god mat,og alle samles til alt. for og ta dagen min i går kort. så var det å stå opp ,komme seg ned å slenge seg på sofaen med en stor dyne til tre nøtter og askepott. Kan ikke gå glipp av det,julen blir så rar om jeg ikke ser på det. Så var vi på kirkegården. spiste en nydelig middag og pakket opp gavene. så i natt sovnet jeg ikke før i 3 tiden tror jeg.Jeg ble utrolig glad for alle gavene jeg fikk! Hva jeg fikk kan jeg poste bilde av senere,nå så skal jeg bare kose meg under ullpleddet og se engler og demoner sammen med .. hvem enn som skal se den haha.
Meg og verdens beste søsken…

.. Sånn går det,man kan jo ikke alltids være alvorlig og smile pen på bildene haha


Lillesøsteren min fikk sin første mobil! Hun ble utrolig glad!

Fikk dere mye fint?

Hvem fikk mandelen i grøten?

Nå har vi handlet ferdig alt og nå slapper vi bare av her hjemme. Vi har akkurat hatt tradisjonen vår som vi har hatt siden 2004? Der vi spiser grøt med mandel. Den som får den ''vinner'' den gode marsjipangrisen. i år så krysset jeg fingrer for at det skulle bli meg. har ikke fått den noen av gangene!! Nå fikk faktisk den yngste mandelen.Så nå sitter alle gode å mette og ser på dagen før dagen. Tradisjon det også,se Grevinnen og Hovmesteren. Vi har til og med pyntet juletreet! så nå skal jeg bare slappe av, hoppe i dusjen og kose meg resten av kvelden. kommer nokk ikke til og få sovnet før..langt utpå natten.

Naww se så stooooolt 😀

Kommer nokk ikke til å blogge mer idag, kanskje jeg får Blogget litt i morgen. Får se hva orker. hvertfall ønsker dere alle en God jul!

Flere som ikke har fått julesteming?

I can't believe it! er ferdig med alle julegavene, har bare en liten ting igjen å kjøpe til Jea så er jeg finito. Ble jo selvfølgelig litt shopping til meg selv. men ikke store greiene. Ble ny mascara,toringer og et armband. Har nå siden i fem tiden hjulpet mamma med å fikse til jul her,hørt på julemusikk å alt. Men vet dere hva ? i år har jeg ikke julestemning. det er grusomt!! Det er lillejulaften i morgen. hoff,får håpe det kommer litt i morgen. Da blir det endel å gjøre. Dra med julegaver,besøke mor og far som vi pleier. Kjøpe juletrepynt og handle det siste til Jea. så på kvelden om det blir som det har vært i alle år. Flere fra familien samles hos vår kjære bestemor,der koser vi oss. Spiser grøt med mandel i ,og senere på kvelden så hører vi på julemusikk og pynter juletreet. Jeg gleder meg, blir uansett koselig selv om at julestemningen mest sannsynlig ikke kommer. Flere som ikke har fått julesteming?

For en natt!

For en natt ! Jeg kjenner det virkelig på formen idag. men sånn det jo. når man har hadd det utrolig morsomt ,så blir dagen etterpå helt jævlig. hauverken har endelig begynt og gå bort. Blir ikke noe bytur idag. tare det heller i morgen,siden da har vi heledagen på oss.Nå åpnes alt klokken to og stenger klokken seks. blir bare stress da. egentlig bare bra det,for føler at energinivået er tomt. Hvertfall hadde det utrolig koselig og morsomt i går! fikk treffe folk som jeg ikke har sett på lenge. nå skal stikke å få i meg litt mat ført jeg svimer av her haha.

Put your drinks up!

Gud det var så insane deilig å våkne opp på mitt gamle soverom her hos mamma og pappa. Jeg har sovet så godt !
Er akkurat kommet nå fra cityen,vært på Kafe og shoppet litt julegaver til lille søsteren min og ene tanteungen min. så i morgen drar jeg og søss til sortland for å prøve å få gjort det siste. til nå så skal jeg bare slappe av, er blitt invitert til en bursdag av my BF. så vi skal dra til to venninner av henne,sammen med andre senere. Blir sikkert utrolig koselig. så alkoholen er kjøpt ,så kvelden kan bare begynne haha. Nei nå får jeg stikke å pakke inn litt julegaver siden jeg blir opptatt i hele morgen. Kos dere i kveld hva enn dere gjør ! Eller dere kan jo slenge med en kommentar på hva dere skal 🙂