Hjemme igjen etter en uke ”Ferie”

dsc0095

dsc0161

dsc0164

Nå er jeg hjemme igjen i Tromsø etter en utrolig koselig uke hjemme. Er heldigvis bare litt over to uker så drar jeg hjem igjen. Dro ikke på skolen i dag , hadde rett å slett ikke energi til det. Etter å ha sittet i en bil i 5-6 timer,kommer hjem midt på natten. får sove i toppen 4 timer før man må opp igjen. Noowaaay! Så nå føler jeg meg hvertfall på topp. Festet hele helgen og slikt . huff tar jo helt av når man kommer hjem.Men det beste er jo det at man har kost seg og ikke hatt det helt grusomt. Har også fått shoppet endel.så kan poste Bilder av det senere.  Savner allerede alle hjemme nå.  Denne uken så skal jeg faktisk få prøvd å begynt med julegavene. har skikkelig julestemning nå, Er så koselig ute nå! Alle lysene og trærne som er pyntet ahh. Nei nå skal jeg ikke drømme meg bort å skrive mye ''kjedelig''.  Hvordan har helgen deres vært?

Herlige dager.

dsc0078

dsc0082 2

Jeg storkoser meg hjemme hos mami og Papi. Vil ikke hjem til Tromsø,Det sa jeg jo sist gang også hehe. Ble ikke noe Blogging for i går da jeg sto opp så pakket og fikset jeg meg for å ta bussen til Cityen, for å være sammen med jea. Kom da dit i tre tiden tror jeg. Så vi handlet inn middag til oss dro til hybelen hennes spiste, og begge sovnet fremfor tv'n. Til i seks syv tiden så stakk vi ned til Mats,Asle og Eskil for å henge med dem. Dro da å leide en film. Skummel som faen! ble jo da ikke bedre da Mats satt å skremte meg. åh jeg kunne kastet han i veggen haha. Hater skrekk filmer,så jeg så jo for meg at jeg kom til å slite med å få sove den natten. Så Jeg og jea var vell ikke hjemme før i ti tiden. så på grey's la oss å da ble vi liggende å snakke til i halv tre tiden.okei Vi og vi. Jeg. men sovnet av til slutt hehe. Så idag kom mamma og dem andre så har vært på Cafe ,shoppet litt ja kost meg. Så nå skal jeg vente til søss kommer hjem så hun kan farge håre mitt. Er så lei den fargen jeg har nå,så trenger noe nytt. Kan poste bilde senere om hva jeg har kjøpt og hvordan Fargen blir.

Fredag’s shopping

dsc0081 2

dsc0085

dsc0086

Var i byen en tur på Fredagen etter skolen. Endte opp med et nytt armbånd, og da jeg sto å så på nytt undertøy oppdaget jeg disse søte  trusene. hihi dem var så søte kunne ikke gå ut fra butikken uten å ha kjøpt dem. Så det ble dagens shopping da. Nå er jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært sammen med Vilde en tur. Gådd i sentrum og kikket. Utrolig kaldt ute nå,Tror jeg skal vurdere å finne meg en ny jakke. Ny dag i morgen , nå skal jeg se litt på tv og spise kveldsmat. Mamma har ordnet så fint på bordet her med masse mat.

Pynte til jul nå?

dsc0081

dsc0082

Det er sykt. her oppe i Tromsø så har dem allerede begnyt å pynte sentrene og gatene til jul. nå til helgen så skulle vist alt være ferdig. that's sick! Så da vi kom hjem i går etter 6 timers lang biltur.Man kan ikke se at dem er på tur til å skal pynte her. finnes ikke en liten julestjerne i butikkene. er jo for tidlig å pynte til jul nå. Nokk om det, sov til i tolv tiden i dag, hadde lovet Jea å komme ned til idrettshallen for å se når dem spillte kamp. Fikk da møtt masse folk som har savnet! utrolig koselig, så jeg har vært der nede å sett på dem vunnet å kost meg. Har nå tatt meg en lang dujs, så venter egentlig bare nå til Jea skal komme. Får da se hva vi skal gjøre, jeg har hvertfall lyst til å ta sol. har ikke gjort det siden vi kom hjem fra Tyrkia i sommer. det vil da si for snart 3 måneder siden.Føler meg litt blek i huden. Noen som kunne tenkt seg å pynte til jul nå?

Vinn gavekort på 1000 kr hos…

Sjekket mailen min idag, da jeg så at jeg hadde fått en Mail om jeg ville være med på en Konkurranse til Vesker.no.
Premien fra dem er trekningen om et gavekort på 1000,- kr ! Også gir dem bort 10 overraskelser i trøstepremier til andre som deltar. så man han jo ha flaks. Kan si at det var mange pene vesker der inne så jeg vil hvertfall være med på den konkurransen. Likte denne vesken utrolig godt, den heter Prime Fashionista den er da i tre farger som er Sort, hvit og beige.Litt om vesken: Laget av høykvalitets imitert skinn ,Metalldetaljer i gull,Doble bærehåndtak.Skulderrem inkludert.En lomme med glidelås på baksiden, mens det på innsiden er to åpne lommer og en med glidelås. Så om dere vil være med på konkurransen så kan dere stikke innom Vesker.no å trykke Konkurranse oppe på siden. Eller trykke her for å komme direkte.

88201blackfront

HATER og være alene HATER at det er mørkt.

tumblrkqq7jvravy1qznux0o1500large

Jeg hater og være alene hjemme, jeg hater at det er mørkt ute nå.Jeg må har det mørkt når jeg sover, vis ikke så klarer jeg ikke å sove. Nå så er det snart mørkt heletiden. Sliter allerede nå på morgen når jeg står opp og det er helt sort ute. Er grusomt å gå ned til bussen for å vente på den. jeg skulle gjort hva som helst for å bli kvitt det at jeg er sykt Mørkeredd. Jeg elsker å gå kvelds turer om sommeren,men det kan jeg ikke nå når det er mørkt heletiden. Er skummelt.. skjønner ikke hva det jeg er redd for engang. Samme når jeg er alene hjemme, jeg må ha på tv og nesten alle lysene. Jeg friker ut bare hunden vår bjeffer når han hører noe.  Jeg er så lettskremt, blir redd bare jeg hører ordet ånder eller gjenferd. Dette ble neste som et ''hva jeg er redd/hater'' innlegg. Kan jo bare fortsette , da vet dere jo hva jeg er redd/hater. Porselensdukker. CREEPY. jeg brukte å legge alle Porselensdukkeene mine på boden om nettene når jeg skulle sove. Jeg hater klovner. Synes ikke dem er noe morsom. Jeg hater og være under vann. Får helt panikk.Hater høyder.  Hva er du redd for eller hater?

Sovet 6 timer på 2 døgn ?!

cimg34481231920118

Jeg er så utrolig trøtt og sliten. Men det sier jo seg selv når jeg bare har sovet 6 timer på 2 døgn. Det er ille! Jeg har så lyst til og sove nå. Men har lekse og en prøve til i morgen jeg må øve på. huff rett å slett et syte innlegge dette. så nå venter jeg bare på Grey's ,så skal jeg pakke baggen til i morgen. hallelujah for at vi er ferdig tidligere i morgen. Er sykt snart er denne uken over, og på Lørdagen reiser jeg hjem sammen med søss og dem. åh jeg gleder meg så til å se Vennen mine, Familien min. Den gale monster hunden vår. Jeg vet hvertfall nå at jeg skal skjekke 4 ganger om jeg har kamera mitt med meg. jeg skal ikke glemme det denne gangen. Så må bare få gjort ferdig søknaden for å få fri nå så jeg kan levere den inn i morgen. Jeg følger jeg har utrolig med lekser som må gjøres nå. Har mistet litt siden jeg har vært syk i 4 dager. Heldigvis så kommer jeg meg inn i det. har ikke vært så mye jeg har gått glipp av.

Nei nå skal jeg rive meg bort fra bloggen. Tvn venter på meg.Adios!

#1 Spørsmålsrunde

Har du noen søsken? Ja jeg har 3. 2 søstre og en Bror. Kan du poste flere outfit-bilder? Tja det kan jeg vell. skal prøve og huske det. Hva ønsker du deg til jul ? Jeg aner ikke hva jeg ønsker meg. Kanskje gavekort og slikt så jeg får kjøpt ting til jeg skal flytte for meg selv. Er du singel? Ja det er jeg.

image200911170003


Savner du sommeeren ?
Jaa kan ikke beskrive nå hvor mye jeg savner den. Hva redigerer du med? Jeg redigerer med Photoshon Cs3.hva Fotograferer du med? Nikon D60. Er det vanskelig å flytte til en plass der du ikke kjenner noen ? Lett er det ikke. men Heldigvis så kjenner jeg folk her, så ble ikke så vanskelig. Man får jo fort venner når man går på skole. Liker du deg i Tromsø? Ja til nå så liker jeg meg her,men savner 'Hjem' Utrolig mye. Borte bra men hjemme best! Om bloggere hva synes du om dem : Marie amanda Leser den sånn av og til. Kenza: Utrolig pen jente.
Voe? Søt jente, ser mye eldre ut enn det hun er. Leser ikke bloggen hennes så kan ikke si så mye. Ida wulff? Leres ikke bloggen hennes.  Kissie? En blogg som en morsom og lese,bare synn hun gjør slikt for og få lesere. når hun selv ..og andre? sier hun ikke er som hun er på bloggen. The giant?: KJEKK! Titter innom bloggen sånn av og til. skrive slikt at man vil lese den. Lars tangen ? Leser ikke bloggen hans. Skulle du ønske du var på topplisten ? Alle ønsker vell det. Jeg blogger ikke for å komme på Topplisten.

Hva er det beste med og blogge?
Kommentarene, vite at folk liker bloggen din.Kordan linje går du på? Jeg går Helseservicefag. ka du vil utdanne dæ til? Akkurat nå så satser jeg på Apotekteknikker.
Hvordan er drømmegutten din? Vanskelig og beskrive, Drømmegutten er liksom 'Drømme'' gutten. Jeg mener at man finner aldri sin drømmegutt. Hvordan ser du deg selv om 10 år? Har jobb, gjør det jeg liker. Bor i en fin STOR leilighet sammen med typen og har en hun haha Favoritt film ? Hm si det, jeg ser ikke på så mange filmer. kommer ikke på en favoritt nå.Må du på do akkurat nå?Nei. skal du ha konkurranse snart? Vi får se. Kanskje det kommer en om ikke så lenge. NÅR KOMMER DU HJEM IGJEN?! :* Lyst å dra ut sammen når du er hjemme?  Jeg kommer NÅ til helgen. Og da er planen at jeg skal Hoppe av på Sortland og dra ut 😀 Hvor kjøper du klærne dine? overalt.Er foreldrene dine sammen?Ja det er dem .Når begynnte du med sminke? I 6.klasse tror jeg.Tror du ekskjærester kan være venner? Ja. og jeg synes at man skal være det. Vet om mange der Vennskapet har blirr helt ødelagt etter dem har vært sammen. Hva var det siste du gjorde før du gikk å la deg i går? Skrev melding til han. Kan du legge ut et bilde av deg som er fra 1 år siden ? Dette har jeg lagt ut på bloggen tidligere. dette er fra 08.

Starte fra Start er like hardt som å treffe bakken med ansikte først.

dsc0054

dsc0056

fv

Man finner fort ut om det er noe å satse på. man merker det så raskt! og det går inn på deg.Bare det er den lille irritasjonen. Man bygger er skjold over seg for og beskytte mot det man ikke vil ha og tenke på. Nå man virkelig kjenner savnet til dem som ikke er rundt deg nå. Det blir ikke det samme å ta en telefon og snakke da. Man vil kjenne nærvære dems, ha en skulder man kan legge seg på når man vil knekke i hopen og la alle følelsene komme ut.Trodde ikke jeg var en person som ble sint-lei meg- irritert for noe slikt. er ikke sikkert det er så stort som man føler det er. Eller kanskje det er det?