Hva tenker dere når dere hører ordet Halloween?

Image and video hosting by TinyPic

Helgen er her og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Alle drar hjem denne helgen! Det kan da ikke jeg,for om litt over to uker så drar jeg hjem en tur. Uansett det er Halloween til helgen, noe som da sier at man må kjøpe inn masse Godis! Blir da hvertfall en by tur i morgen. åh Liker slike dager, hvertfall Halloween! Spøkelser,moster, Thriller/MJ , skrekk å gru.

Hva Tenker dere når dere hører ordet Halloween ?

Jeg skulle bare ha en ting,men på shopping så ender man opp med flere.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Har vært nå og kjøpt meg en ny kjole. eller jeg skulle egentlig bare ha et armbånd, men endte opp med en ny kjole i skapet.Jeg kunne rett å slett ikke gå fra butikken uten den kjolen. Den er hundre ganger finere i virkeligheten. Armbåndet og kjolen er kjøpt på Lindex. Må si den butikken begynner virkelig å få mye fint. Har kjøpt utrolig mye der i år.Hvertfall accessories. Uansett jeg gleder meg så til å kunne bruke kjolen! I morgen så er den store Blogg festen, jeg vil grine! hadde vært så utrolig kult å vært der nede. Men på grunn av at jeg bor for langt unna så går det ikke. Hvertfall alle som skal dit , misunner dere som faen for og si det ordentlig hehe.KOS DERE! Flere som ikke kan dra på Blogg festen ?

U T F O R D R I N G E R . .

Jeg ble utfordret av min kjære Kusine.

Image and video hosting by TinyPic

Historien bak bilder: Dette er en av mine kjære kusiner. Her så er vi på Flyplassen i sommer og skal reise til Tyrkia. Følelsen jeg får av å se bilde er : Jeg gleder meg til sommer når vi skal dra tilbake. og ikke minst sammen med henne.

Image and video hosting by TinyPic

Dette bildet er av vår hund som heter marco. Bilde tok jeg da jeg akkurat hadde fått Speilreflekse mitt,så det måtte testes ut da.Følelsen jeg får av bildet: Jeg savner hunden vår utrolig mye! savner å trykke han på nesen og kose med han.

Image and video hosting by TinyPic

En vakker sommerdag Sommeren 09 var jeg og bestevenninnen min på stranden. DEr ble det tatt utrolig masse bilder. og vi koste oss kjempemye.Følelsen av bildet: jeg savner sommeren,jeg savner bestevenninne min og kunne ønske vi kunne skru tilbake til den dagen.

Image and video hosting by TinyPic

Historien bak dette bildet. Jea kom på besøk til meg etter å ikke ha sett henne på over 2 måneder.Vi koste oss i byen med Latter,shopping og Chilli latte. Gleder meg til neste gang.

Image and video hosting by TinyPic

I høst ferien så Feiret min kjære kusine sin 18 årsdag. bildet er tatt fra Hollywood festen hun og ei venninne hadde. Utrolig morsom kveld!. Følelse fra dette bilde:  GLAD.gleder meg til neste gang hehe.

Image and video hosting by TinyPic

Historien bak dette bilde kan jeg ta steg vis. 1. akkurat kommet hjem fra syden, 2. akkurat flyttet opp til søsteren min og kommet inn på skole. Nye solbriller og nydelig sol ute.

Du skal poste seks bilder fra pcen din, nærmere bestemt bilde nummer 1 fra mappe 1, nummer 2 fra mappe 2, nummer 3 fra mappe 3 osv, du skjønner tegninga 😉 Uansett hva det er bilde av (så lenge det ikke bryter noen lover og regler o.l, så klart) så skal du poste det, og så skal du fortelle "historien" bak bildet, og hvordan følelse du får av det nettoppe bildet.
 Jeg utfordrer da :
 andrreaa ,
idabrobakken
rositaklaussen

Kan hode eksplodere?

Image and video hosting by TinyPic

ph:weheartit.

Kan hode vårt eksplodere? Lurer litt på det nå. har hatt vondt i hode siden jeg kom hjem fra skolen i går, og det er vell på grunn av at jeg sto utroolig tidlig opp i går.Så har nå kastet i meg ibux så får se om det funker. Har allerede sovet i flerer timer. Nei nå skal jeg ordne meg litt mat,å lese ferdig en bok… tror jeg. Ciao!

Glemte å stille klokken og straffen fikk man!

Image and video hosting by TinyPic

Ph: weheartit                 

Haha jeg hadde helt glemt av at vi måtte stille klokken nå. Så i morgest sto jeg jo opp kvart på seks som jeg gjør om ellers om dagene. Alt var som det skulle. spiste så på tv og fikset meg,så da klokken ble 07:00 gikk jeg ned til veien og bussen kom. hm så lite folk det var. hø er klokken bare 06: 02 ? er sikkert bare buss sjoføren som har glemt å stille klokken. Bussen stoppet ikke der den skulle stoppe, helt andre folk kom på. og det ble liksom ikke lysere ute. På buss stasjonen var det 2 busser. Somregel så pleier det å være stappe fullt av folk og busser. Jeg begynnte å kjenne nervene. Faen er klokken liksom bare 6, hva ?. Nei må være noe tull.  Bussen kjørte videre og jeg kom meg til skolen. Første som slo meg da va oh no! jeg våknet klokken kvart på fem, klokken seks sto jeg og ventet på bussen. klokken kvart på syv satt jeg i gangen på skolen. Heldigvis så satt det ei vaskedame bak meg på bussen som skulle inn på skolen. Herregud! tenk om hun ikke hadde vært med haha.

Snakk om å få det servert fordi man glemmer å stille klokken hehe, heldigvis så var det ikke bare jeg på skolen som hadde glemt det . Andre som hadde glemt det ?

Tusen takk alle for hilsninger og Gratulasjoner

Image and video hosting by TinyPic


Tusen takk alle for hilsninger og Gratulasjoner. Her på Bloggen, Facebook osv.
Våknet i går med at Mamma ringte meg og sang Bursdagsang til meg hehe det var så koselig! fikk masse telefoner og meldinger. Hadde det utrolig koselig i går. Dro ut i åtte tiden og spiste sammen med søsteren min, hennes Forlovede og Tanteungen min. Hadde det så koselig! fikk til og med is der vi var og spiste siden jeg hadde bursdag hehe. Ble ikke sånn stor feiring for vi hadde ikke planlakt det noe særlig, så det tar vi igjen litt senere. Nå er jeg jo 18 og kan gjøre det som jeg ikke kunne for 2 dager siden. Til nå så har jeg fått Gavekort, penger, Parfyme, smykke og ikke minst en rose! det er noe som mamma bruker og gi dem i familien hvert år noen fyller 18 år. Tok ikke så mange bilder i går, men det ble hvertfall to fra da vi var ute og spiste hehe, har ikke dem her på dataen så poster dem senere.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


I dag så skal jeg bare slappe av, har allerede vært sammen med søss innom Best for og kjøpe litt usunn mat for å kose oss med til i kveld. Da blir det og slenge seg på sofaen se på House, og kanskje en film. Så ja jeg skal bare slappe av. I morgen så legges TH billettene ut for salg så må se om korte mitt vil funke til da, mye tull etter at jeg fikk visa korte mitt huff er rimelig lei nå. Hva skal dere gjøre denne søndagen ?

Første gang jeg har Blogg Vs Blogg.

Image and video hosting by TinyPic


Det er mange som har spurt meg om å ha det, og det er mange som har det selv. Så siden jeg er litt blank idag med hva jeg skal skrive om så tenkte jeg at jeg kunne ha en Blogg  Vs Blogg. så sleng inn bloggen deresi kommentar feltet. kommenter så mange ganger dere vil om dere vil øke sjansen. så skal jeg trekke to stk i morgen kveld.

Image and video hosting by TinyPic

Photos:Weheartit.             

PINK RABBIT ! !

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

[ Photos:Me ]     
Tok noen bilder av tante ungen min for noen dager siden da hun akkurat hadde badet. Så jo plutselig at hun hadde kanin ører på morgenkåpen. Utrolig søt! Nå kjenner jeg virkelig at det er helg i morgen, er så trøtt å sliten etter denne uken. er like før øynene mine faller ned. i morgen så er vi heldigvis ferdig tidlig. Har litt lyst til å dra til byen da, så får se hva som skjer. og ikke nokk med det, det er ikke en vanlig helg! jeg fyller 18 år på Lørdagen. Dagene går så utrolig fort. Skulle så ønsket jeg var hjemme nå,eller at alle vennenne mine hjemme var her oppe. Nei nå skal jeg fikse bloggen litt, som dere å kan se så har jeg endret litt på den.er enda ikke helt ferdig. Hvordan har dagen din vært idag?

                

Jeg Elsker disse skoene!


Jeg er forelsket! åh så domt at dem ikke har dem inne akkurat nå. er inne på Gojane hver dag for å se om det er kommet nye sko. Men disse var ikke inne.Tro om dem ble solgt ut fort. nå må jeg bare vente til dem er inne igjen. Utrolig kule, ligner jo nesten på de som Louboutin designer.