Home sweet home!

Endelig er jeg hjemme igjen hos mamma og pappa.
Er så godt og være her,er akkurat kommet å jeg gruer meg nesten allerede til jeg skal dra hjem haha.
Flye ble selvfølgelig litt forsinket, Men ikke slikt som sist gang. var i byen på Cafe og møtte jea og dem,så vi var der i noen timer. Fant meg ikke så mye,men kan vise dere det i morgen. Kjolen min kom i går! Utrolig søt kjole,skal ta bilde av den også. Søskenbarne mitt ble 18 år i dag så har vært på besøk hos tante og dem. Er så godt å tenke på at når hun har bursdag så er det bare 24 dager til jeg har. så om 24 dager blir jeg 18 år. Nå har jeg akkurat vørt sammen med vilde,henne har jeg ikke sett siden jeg dro til tyrkia og det var så godt å være sammen med henne igjen.

I morgen så kommer dagen til og bli helt Topp! skal på cafe med mamma og dem, senere på kvelden så blir vi en gjeng som skal være hos jea å spise mat. Ja rett å seltt bare kose oss! Treffe folk jeg ikke har sett på lenge. Men nå skal jeg stoppe for dette innlegget ble litt…rar. Skal se den dokumentaren på tv 2 snart. Adios!

Grusom dag, men bedre dag i morgen

huu

Grusom dag rett å slett.
Dagen begynte med at jeg våknet i 9 tiden. Hallo! Hvorfor våknet jeg ikke halv 7 ? Første jeg tenkte. Den forskrudde teite mobilen min hadde tydligvis streiket i natt. så ble null skole på meg. Så har til nå Pakket og styrt til i morgen tidlig ,flye mitt går i åtte tiden.  Er vell egentlig ikke enda ferdig med å pakke,men måtte ha en liten pause. Det har blitt skikkelig lite blogging i det siste men jeg skal bli bedre. Har bare hatt så utrolig mye å gjort.

nå kjenner jeg på kroppen ‘hey you need to sleep’

dsc0031

Dette må ha vært den koseligste dagen på lenge. Dagen begynte med å få formen i gang slik at jeg fungerte til noe.
Så dro vi til byen,i elleve tiden. Fikk jo plutselig vite i går at Broren vår/ My twin brother. Skulle opp hit til Tromsø med klassen. Så dagen i dag har gått til å vært i byen, Møtt Daniel og slikt. Kost oss på Cafe og ja. bare hat det UTROLIG koselig. Så nå kjenner jeg på kroppen 'hey you need to sleep'.  Er da nå akkurat kommet hjem fra Peppes. Spist mye god pizza, så nå er jeg mett og god! Så venter vell egentlig bare på at Noe interessant skal begynne på tv.så skal jeg pakke til skolen i morgen. Fra og med i morgen etter fire så har jeg høstferie ! Så da er det hjem å pakke,dra til byen å kjøpe gave til Lillesøsteren min.  Så dagens Happy var at broren vår kom hihi !

Hvordan har dagen din vært?

Jeg skal det denne uken, jeg skal !

jj

Utsikten fra stue vinduet vårt. Det har snødd i fjellene i hele dag. Så slikt ser det ut her, om ikke så lenge så har vi sikkert snø på bakken. I dag så har jeg bare ryddet og hjulpet til her hjemme. Alt er vasket så nå er det rent å pent her. Har akkurat vært masse folk på besøk her. Så er nå godt å mett på masse kaker og slikt. Kjenner nå er jeg utrolig sulten på varm mat, så får se hva vi skal spise. Alle her hjemme er vist sugen på noe varmt. Siden vi har ryddet og styrt i hele dag så ble ikke noe ?søndagsmiddag?.Tante rød kom i dag, så herved denne uken skal jeg bare slappe av. Jeg har enda ikke fått vært ute å tatt bilde,men det skal jeg gjøre denne uken, omså jeg må stå ute i snøstorm eller øsende regn.

Hvordan  har helgen din vært?

Ny tattovering!

Det har vært noe jeg har tenkt på i over ett år nå. For ett år siden så tok jeg en Tatovering på ankelen. Som folk sier ,når man først hat tatt sin første så er man bitt av den tattoo basillen. Det er så sant. Jeg så lyst på en ny nå. Har til nå funnet to stk som jeg skal ha, altså hvor jeg skal ha dem. Ene vet jeg sånn smått hvordan skal være men sliter med å finne ut hva som skal stå og slikt. Tatoveringene mine er ikke noe som jeg bare blar i en bok eller ser på nette og tenkt ahh den skal jeg ha for den er kul!. Nei disse tatoveringene har en beskrivelse og bakgrunn bak seg. Personlige tatoveringer. Har veldig lyst på en på håndleddet og en Litt under nakken. Den med nakken vil jeg skal være en setning eller noe sånt. Den på Håndleddet har jeg enda ikke funnet ut. Men der skal jeg ha. Og ja takk sorte tatoveringer. Jeg synes Farge tattoveringer er det styggeste som finnes.

Flere som har Tanke om å skaffe seg sin første eller fler?

Godis med kidsa

dsc0013 2
dsc0018
Nette har vært nede siden i går  kveld til nå i kveld. Så nå kan jeg endelig blogge. Formen et blitt bedre,jeg kan hvertfall gjøre ting nå som jeg ikke kunne i går. Lå jo bare på sofaen da. Har vært en liten tur i byen sammen med søsteren min ,trengte litt frisk luft. Så vi har da vært å kjøpt Bursdagsgave til Even og slikt. Null shopping for det var jeg ikke så keen på. Men i morgen blir det! Så nå skal jeg bare kose meg med masse godis å passe ungene mens søsteren min og Typen er og koser seg på Kina resturang. Bare Fem dager igjen til jeg drar hjem til Myre, Gleder meg så ! så disse dagene kommer til og gå fort!. Har helgen så mandag og tirsdag. Skal bli så koselig,ser virkelig frem til dagene hjemme.

Hva skal dere gjøre i helgen ?

Foki, cute jente fra sverige. hun har konkurranse på Bloggen om og vinne et
Navnesmykke som er fra Betties Galleria.. Jeg har lyst på det! Vinner jeg det ikke,å heller ikke får det i 18'års gave. da kjøper jeg selv hehe. Hvertfall om du vil prøve å vinne så stikk innom Foki sin blogg 🙂

BANK I BORDET!

ihhhmage1

Det var bare snakk om noen timer før jeg også ble det. Sitter nå med verdens verste hodepine! har allerede kastet i meg  paracet uten hjelp. Har og prøvd å sovet uten lykke. Æsj hater og være syk.  Heldigvis så er det helg i morgen å jeg kan slappe av ordentlig..Tror jeg. Har bursdag her i huset så blir vell sikkert full action da. Skal hvertfall prøve å komme meg på skolen i morgen har prøve da,eneste kjipe er jo da at jeg ikke fikk vært på skolen i dag å hentet boken så jeg fikk øve litt til den. Pengene kom inn på kontoen i dag hvertfall en godt nyhet så nå blir det å kjøpe seg nye klær og div. Vist jeg er i form til det. får jeg ikke gjort det så kan jeg hvertfall kose meg med det når jeg kommer hjem til myre.

Know whaat Rosita, one of my Best Friends har fått seg blogg. Link oppretteren vil ikke funke så får bare skrive den opp da. www.Rositaklaussen.blogg.no.

bloglovin

 

Hva ville du gjort med 3.millioner?

dagens

Dagens fråga: Hva ville du gjort om du hadde vunnet 3.Millioner ? (Helt ærlig)

Hva jeg ville gjort: Først og fremst.Foreldrene mine som har oppfostrer meg siden dag en jeg kom til verden. Dem som har vært hos meg heletiden.Dem fortjener så utrolig mye, så og gi dem masse penger hadde ikke gjort meg noe. Tenk alt dem har kjøpt å gitt meg gjennom oppveksten. Alt for at jeg skulle bli glad, ha en utrolig god oppvekst som jeg har fått og mye mer. Det skulle jeg gjort om jeg hadde vunnet en stoor sum av penger.

Skal bli godt nå å få brukt litt Cash !

image4d
dsc0011

image5

Sitter nå i drikker Mocca latte, og nyter den til de grader! Har også spist Junk food på Burger king for å få i meg litt mat.Har vært skikkelig kaldt idag, så ble ekstra glad da søsteren min kom med det. Regnet bare øser ned her, skal man ut så kan man like greit ta dagen dusj. så ''ille'' er det. Om en uke akkurat i dag så befinner jeg meg hjemme i Vesterålen. jeg gleder meg så ,de seks dagene jeg skal være hjemme skal blå helt topp! Er endel som skal skje da. Bursdag, besøke masse folk. Treffe vennene mine som jeg ikke har sett på snart to måneder. i morgen så kommer Forhåpentligvis stipende inn på kontoen min, da blir det å shoppe en del nye klær. Har nå i to uker gått i butikkene å siklet etter div ting, så skal bli godt nå å få brukt litt Cash. Nå må jeg gå og ta meg av en syk unge, huff alle som bor her nå begynner og bli syke. Er bare meg og søsteren min igjen. Får så håpe at vi ikke blir smittet.
Har dere shoppet noe nytt i det siste ?
Ciao!