Nå blir det skole på meg…

dsc8749

….Goodbye å sove lenge,sitte oppe lenge om kveldene, ha null lekser osv.
Nei skal ikke klage,har bare dette åre igjen så er jeg ferdig. så er det rett til universitetet tror jeg. Nå så skal jeg bare fikse meg og spise litt så drar jeg bort til skolen,der jeg da skal i møte ang hvordan klasse jeg kommer i og litt sånn forskjellig.Skummelt! har aldri vært på den skole,hvordan skal jeg vite hvor jeg skal.kjenner en person der. Så ber og krysser alt om at jeg kan komme i samme klasse som Karoline. Men nå skal jeg gå å ordne meg så blir det å stikke til byen en tur. Adios!

Før vi vet det så står vi opp til helt ny hvit snø

dsc1660b

Nå har jeg fått på meg normale klær,gnidd soveøynene bort og er helt våken.
Det er søndag allerede og jeg synes dagene går bare fortere og fortere,Grusomt i grund! snart fyller jeg 18'år og snart er det jul. Ikke nokk med det før vi vet det så står vi opp til helt ny hvit snø som dekker den fine grønne plenen vi brukte å ligge på og slikke sol.Jeg har alltid sakt til meg selv jeg skal flytte lengere sør over. For da er ikke eller da føles det ikke som at vinteren varer i 8 måneder. Men hvor sitter jeg jo i Nordens paradis som dem så fint kaller det. nesten helt nord! her er det enda snø fra i fjord på fjellene og disse fjellene er ikke så sabla høye!

Jeg vet nesten ikke om jeg gleder eller gruer meg til snøen kommer.Hadde det vært opp til meg så skulle det vært snø fra den siste uken i november til begynnelsen av Februar. Så resten Vår/sommer. Hadde ikke det vært toppers?.
Noen som gleder seg til snøen ?

Ps. Jeg har en ny favoritt blogg: http://marcusek.blogg.no/
Awesome Photos!

Klærne idag!

dsc1650 2

dsc1649 2

Cardigan Cubus, Tunika Vero moda , Jeans Bik bok , Armbånd H&M

Nå er jeg kommet hjem fra en liten tur i byen, kjøpte meg ikke noe for klarte jo å glemme pengene hjemme. Så
det ble heller å gå rundt å se sånn smått. Er jo døgnvill å alt i helgen så er ikke så mye liv på sentrene. Dem er vel heller mer keen å få sett Snoop dog,enn å henge på sentrene. Ble lite med frokost idag,det var å stå opp fikse oss så har akkurat spist litt junk fra Big bite. Så nå passer jeg tante ungene mine ,siden søsteren min er på flyplassen å henter Typen sin. hva som eller's skal skje idag vet jeg ikke,får se hva som dukker opp.

Dagen shopping

dsc1650

dsc1649

Det ble vist en tur til byen i dag.Solen skinte sånn smått så var ikke kaldt å gå ute, Men heldigvis så kom besteveninne til mamma hit i går så ,Jeg møtte på benjamin(som er min brors bestevenn) på kinoen så fikk Syden bildene/Photoshoot som vi tok noen dager før vi dro hjem. Kjøpte meg et armbånd. Nå så skal jeg lage Kinesisk Chow mein,så skal vi se på ''Menn som hater kvinner''. For den har vi ikke sett siden den gikk på Kino.

Jeg er stor fan av Tokio Hotel,har vært det nå i 3 år. Og flere skal det bli!

262wimo
k2d0de

Ja har ikke skrevet så mye om dem i det siste,men de har jeg skrevet om hvorfor tidligere i bloggen.(let i arkiv om du vil vite) Fastelesere av bloggen min vet jeg er stor fan av Tokio Hotel,har vært det nå i 3 år. Og flere skal det bli. Nå om ikke så lenge så kommer det ut ny singel,og musikk video (bilder) også kommer det nye albumet nå og like rundt hjørnet. åh jeg gleder meg så!

Tenk å glemme den!

dsc1488

Unnskyld for at jeg ikke blogger så mye. Kan vel skylde på at det er på grunn av jeg har holdtpå og flyttet og
alle tingene mine er enda ikke kommet hit. Det vil da si min pc,så vi er 3 stk her nå som deler på denne. så kan da ikke sitte ''så'' ofte på den. Hvertfall HAr akkurat vært å gått tur sammen med Ane og søsteren min,man kjenner virkelig nå at Høsten er kommet, er bare fargene som mangler.Klarte faktisk å glemme jakken min i mamma's bil da vi kom hjem fra ferien. Så jeg får endelig jakken min i morgen pluss bank kortet. så nå blir det shopping på Luer,Skjerf og våtter !
Gleder meg,Nå skal jeg ordne en pizza så kan jeg se om jeg får batteriet til kamera mitt ferdig idag så kan jeg jo vise dere hva jeg kjøpte i Tyrkia .Ciao!