Dette er hvorfor ..

f
ff

ffff

ffffff

Unnskyld så mye for at jeg ikke har blogget på to dager.

Har vært så fint vær,og jeg har virkelig ikke orket å nerde med dataen. Samt. når det har blitt kveld så har jeg vært så sliten.Har kost meg kjempe masse. Vi har vært på stranden,girllet å bare slikket sol til den gikk ned. er nå akkurat kommer hjem fra en tur på stranden som bare jeg,søss,ane og even dro på . Vi har ellers hatt med oss alle ungene som er her. Nå skal jeg bare slappe helt av til det kommer folk hit. Da skal vi grille å ha det koselig! Nå er det bare seks dager igjen til vi drar til Alanya,kjenner allerede at reisefeberen har kommet. Så vurderer nå og starte med å små pakke. Pc'n min var litt sånn rar tidligere idag så derfor har jeg ikke blogget før nå. Trodde virkelig den sang på sitt siste versj,for hadde jo da ikke fått postet bildene her.  Så nå vet dere hvorfor det har vært litt lite liv ifra meg. Hvordan har uken deres vært så langt ?

bloglovin

S V A R FRA SPØRRERUNDEN!

Tror du på spøkelser ? Ja det gjør jeg.
Hvist du skulle være et dyr for en dag hvodrdan dyr ? Kolibrie kanskje,de er så fine.
Hva redigerer du med?
Photoshop Cs3 og paint shop pro 9Hvordan er du som venn? Vanskelig å si.Lojal,pøver å stille opp så godt jeg kan. Hvilke hår produkter bruker du ,du har alltid så fint hår :D? Takk,jeg bruker faktisk nesten ingenting. Saltvannspray er det jeg bruker. Seff shampo å balsam. hvilket objektiv bruker du ? Det som kom med når jeg fikk kamera.Hvorfor blogger du ? For å ha noe å gjøre.  Hvor kjøper du klær ? Overalt! Der jeg finner fine klær hehe.Hvem er din favoritt blogger ?? oh vanskelig å si,leser så utrolig mange.

Hvor ville du ha bosatt deg om du fikk muligheten til å bo hvor som helst? Er ikke sikker er mange plasser jeg vil bo akkurat nå. Hva heter mobilen din?Sony ericsson k550i Dritt mobil ! Skal du komfirmeres? Er konfirmert 😉
Favorittbrus?
Cola og Urge i think. Favorittprogram på tv? FF, Top model. C.S.I ja er noen.

Kan du ramse opp 5 ting som ligger på gulvet der du er atm? Vesken min,masse kær, sko,en boks med sko i hehe. Søppebøtten.Er du redd for å flaue deg ut? Nei ikke egentlig. Hvorfor skal man være det.Hva tenker du på når noen sier Jordbær? SOMMER!Hva er det mest pinligste du noen gang har gjort? Kan jeg faktisk ikke huske. Går ikke rundt å tenker på slikt. Har du noe gang sett på porno? Hvem har vell ikke det nå fortiden ?Har du noen gang gjort noe du overhode ikke hadde lyst til å gjøre? Ja det har jeg nokk :/Hvem er din bestevenn? Jea,Vilde,Henriette og Rosita kan vell si søsteren min.Har du noen gang stjelt i en butikk? Nei ,Kanskje en tyggis når jeg var små ?Hva er det første du ser hos gutter ? Øynene og smilet.Beste med sommeren ? Ferie! Kan ta igjen alt det tapte med venner.Hvor kjøper du klærne dine ?? Overalt,H&M GT,Cubus,bik bok.Hvordan mascara bruker du ? Shit! Ehm husker ikke.Leser noen i familiene din bloggen ? Jupp!Hvist du skulle vært en gutt hva ville du het ? Har ingen aning!Beste med vinteren ? Julen og slikt haha. Liker ikke vinter så godt.

Hva ville du gjort om du hadde vunnet 3 millioner ? Gitt mamma og dem 1,5.mill for alt dem har gitt meg i oppveksten og for hva dem har gjort for meg. Er du forelsket ? Nei kan ikke akkurat si det.Hvor mange bestevenner har du ? 4 🙂
hva har du på deg nå?
Shorts og en stor Tskjorte. hva kostet speilreflekse ditt ? 5-6 tusen tror jeg. Fikk det i Bursdagsgave.  har du krøller eller slett hår sånn orginalt? Har litt fall i det. Favoritt sang akkurat nå ?! Er mange. Beyonce ? Smash into you Hva gjore du for 10.min siden ? Spiste middag.Har du noen bamser på romme ditt ? Ja en rosa kanin jeg fikk da jeg ble født.Har du dyr ? Ja en hund.ER du fra utlandet ? Adoptert ? Hehe ,Nei er nokk ikke det.

u n t i l i d i e ..

bilde 495 copy

bilde 493 copy

Det er utrolig varmt ute,selv om at det er litt overskyet. Har vært en tur nede på myre sammen med Søss,even og ane. Gikk oss en tur nedover for å ikke sitte hjemme å kjede oss. Møtte på stine og dem så satt en stund sammen med dem før vi gikk hjem. så nå sitter jeg å kjøler meg ned på colabokser. Sitter nå å snakker med jea om leiligheter å slikt om jeg ikke kommer inn på skole i tromsø. Haster jo nå. Jeg blir helt gal av det styret. er jo bare litt over en uke til vi drar til syden. å da er det rett på skolebenken når jeg kommer hjem. så håper de klarer å fikse dette store rotet før vi drar.
Eller's så har jeg det helt topp! Hvordan har dere det ?

Nyt dagen mens den er fin!

vvm

vgm

vm

Har nå kommet meg i nattklærne og spist meg god å mett. Har i hele dag hvert sammen med Henriette på Myre. Hun kom til meg i ett tiden ?. Så vi dro da ned til Myre å spiste is å koset oss i finværet. Gikk en tur i parken og der etter tilbake på gatekjøkken. Der møtte vi på Camilla og Trine. Så var sammen med dem i to timer tror jeg. Klokken gikk så i ni tiden gikk vi hjem. Fikk endelig kjøpt meg ny maskara og nytt sol pudder som Henriette anbefalte. Nå er det ikke lenge igjen til vi drar ,har allerede begynt å få reisefeber tror jeg. Hvertfall noe som kjennes ut som det. I morgen får jeg det endelige svaret om jeg kommer inn på skole i Tromsø! Gruer meg litt. For har tenkt mye frem og tilbake på dette. Har tre muligheter. Gå på skole i Tromsø, Gå her på Stokmarknes i et halvt år så melde overflytting til Tromsø etter jul. Eller bare gå her på Stokmarknes og flytte til Sortland. Står fast på det! Så skal snakke med mamma i morgen å høre hva hun synes om det.

 

bloglovin

Første gang i år ,neste gang skjer i Tyrkia!

bilde 420 copy

bilde 435 copy

bilde 445 copy

bilde 479 copy

Nå har jeg fått av meg bikinien og kommet meg i nye klær. Har vært på stranden i flere timer og vært på Tåfta å spist en utrolig god burger til middag. Har vært så fint vær i dag,å jeg har faktisk Badet for første gang i år. så i år fikk jeg hvertfall badet før vi drar til syden. Blir jo noe helt annet å bade der,vannet er jo så mye varmer enn her.  Så nå skal jeg bare slappe av. En ny fin dag i morgen. Av en eller annen grunn så tror jeg at det er lørdag idag! Helt sykt,klarte ikke tidlig idag å skjønne hvorfor butikkene var stengt hehe. Dagene går så i surr nå når man har ferie. Flere har surr med  dagene ?

( Husk å melde deg på konkurransen under innlegget)

Tropenatt og Pizza på vei.

snapshot20090714
snapshot200907141

Vi grillet og koste oss i går,satt barnevakt for tanteungene. så da natten kom,Herregud! det er hva man kan kalle trope natt. er andre gang jeg har sovet så sykt lite om natten. Er varmt hvor enn man er! Det er grusomt,er klamt og ekkelt i luften.Hare vært slik i heledag, ingen plasser å kjøle seg ned. Så er nesten så jeg gruer meg til li kveld når jeg skal legge meg haha. Nå så venter jeg bare på at søsteren min og dem andre skal komme hjem med pizza og slikt. skal bli så godt med mat. I morgen så skal det tydlig vis bli enda varmere,herlig. Skal da inn til Tofta når vi står opp så der blir vi nokk resten av dagen,skal ned på toftenessjøhus å spise middag. Noe som jeg også gleder meg til. Og kamera blir med så det blir tatt masse bilder der.

Regnet stopper ikke oss for å ..

bilde 385 copy

bilde 380f

Kvelden nå vil bestå av Grilling og sitte barnevakt for tante ungene mine. Det er utrolig varmt ute,helt til regnet øste ned. men det stopper ikke oss for å grille. Så nå venter jeg bare på maten skal bli ferdig,har gledet meg i heledag til grillmat. Senere så stikker de ''store'' ut på ''byen'' for å feste. Må enda vente to månder før jeg kan dra ut  å drikke med dem,så da blir det til at jeg passer ungene. Skal kose meg med dem og potetgull.Er nå endel som har meldt seg på konkurransen om å vinne en solbrille. Er fortsatt bare å melde seg på den. Trekker ikke vinneren før jeg har nokk.(se innlegget under) hva skal dere i kveld?

KONKURRANSE : Vinn valgfri Solbrille!

rockdenim

Jeg sa at det skulle kanskje komme en konkurranse her. Rock denim har  sponse ett par valgfrie solbriller. Så det kan dere vinne. Det dere må gjøre er å finne hvilken dere vil ha og slenge med linken i kommentar feltet. så når jeg har fått endelig folk som har deltatt så trekker jeg ute en tilfeldig.  om dere vil reklamere om denne konkurransen på din blogg er opp til deg selv. Også dere kan øke sjangsen for å vinne om dere kommenterer flere ganger. men ikke kommentere mer enn 10 ganger. du trenger ikke å ha blogg for å delta. konkurransen er åpen for alle.

Drittfolk på kino!

cimg6182bbb

Det ble altså null bogging i går for uten om da jeg kom hjem tidlig på morgen. Dagen gikk i ett i hele går, var toppen 4 minutter hjemme i alt før jeg dro videre. Var inne på tofta/tåfta (?)hjalp Tante og mamma medå vaske huset til oldemor og olderfar som tante og dem har kjøpt. Blir så fint der. så der var jeg i går til i fem tiden før Jeg,søss,Even og bjørg kjørte til stokmarknes for å se på Harry potter. Tok oss en kaffe på rødbrygga før kinoen. var tre kvarter til filmen skulle begynne. så var veldig koslig å sitte der. Husker så fra da søsteren min bodde der inna. Da var vi ofte på Rødbrygga å drakk cola med lime i. Savner det,men plassen er ikke noe å skryte av. Hva jeg synes om filmen så må jeg si at jeg ble litt skuffet. ikke nokk med at flmen var ok,men så hadde jeg altså det må være lov til komme ut med litt banding her hehe. Altså ja det satt to stk bak meg. Alle hater jo når folk sitter å sparker på sete sitt osv. ikke nok med at denne damen gjore det men tror du faen ikke også at hun spiste godis eller hva enn det var. så tørket hun det på sete mitt. hodeputen!  Eier folk ikke respekt? Jeg blir så sint. Dette kan jeg godt kalle det værste som har hend når jeg har vært på kino. Irriterende ut fra kinosalen og i bilen på vvei hjem så var det rett til sengs å legge seg. sto så tidlig opp den dagen så hadde null energi til å blogge om dette da jeg kom hjem. For måtte tidlig opp i dag også.Har nå vært å tatt sprøyten så er klar for reisen. må bare pakke så a kan jeg vell si at jeg er undre prosent klar. P.s kan hende det kommer en konkurranse snart ,høres bra ut hva ? hva er værste du har opplevd på kino?