Shopping og is!

dsc1301hgghg
dsc1299hggh

dsc1352

Unnskyld for at jeg ikke blogget i går. Var så utrolig sliten da jeg kom hjem fra byen. hadde der utrolig koselig,fikset meg og bare kastet på meg noen klær så dro vi til sykehuset med ene tante ungen min,han skulle å ta sol der. Og det var så utrolig varmt ute å alt jeg hadde på meg var sort! Holdpå å dø av varme. Så med engang vi kom til byen så var det rett på shopping. Endte opp med et par nye jeans,Tskjorte og nye sko. ikke nokk med at jeg kjøpte meg nye sko,men i posten før vi dro lå de andre som jeg skrev om her. Vi gikk å kjøpte oss yoghurt is noe jeg da aldri har smakt før. Var utrolig godt så vi satte oss midt i byen der mange andre satt å solet seg på gresset å nøt den gode sommer varmen.Største tante ungen min er blitt veldig glad i kamera mitt så han har vært fotografen vår og tatt bilder.nå så er det bare tre dager igjen til vi drar hjem til myre,utrolig kjipt! skummelt også når man tenker på det,for neste gang jeg er her så er det i august å da har jeg flyttet hit til tromsø iik!  Hvordan har dere det ?

Black and white

dsc1239ghgg

dsc1217fgf

dsc1224ghtg

foto :Meg                   

Goood kveld kjære lesere og ikke lesere.

Dagen min har vært så koselig. ble idag med at Søss kom inn på rommet og vekte meg med å spørre om jeg ville være med til byen å spise pizza om 1.time! Fikk jo helt panikk tenkte 1 time! vi er 3 stk som bruker badet hehe,så ble mye stress. Men vi kom oss til '' Yonas'' for og spise mye god pizza med flere andre. Så har vi kjørt en langt tur her overalt,så fikk se så mye fint her. Jeg ble helt sjokkert over hvor fint det er her oppe,man må bare komme eller dra til de rette plassene. så Vi stoppet med en liten kiosk for å kjøpe is før vi dro videre. Så siden vi har sol så må vi jo bare nyte alt vi kan av den,så jeg,ane og søss har gått oss en tur rundt her dem bor og kost oss. I morgen så er det en ny dag da blir det vell å dra til byen for å shoppe litt! trenger ny sminke,en fordel å ha det nå siden jeg er fri og om ikke så lenge så drar vi til Tyrkia. Nå skal jeg bare kose meg videre med å drikke opp kaffelatten min pluss litt godis fra i går. så dere får ha en fin kveld videre.

NEWS NEWS

  dsc1119 copy

Ja vi alle vet at michael Jacson er død,så har ikke tenkt til og skrive et laangt innlegg om det å grine så mascaraen renner helt ned til gulvet. (er ikke big fan av han)sitter heller og griner over hvor sykt vondt det er å ha mensen smerter! Men utrolig trist at ett så stort popikon er borte. Hadde nokk blitt veldig lei meg om mine idoler døde. Men nokk om MJ,tror de fleste er det.Jeg har det fortsatt kjempe fint her oppe,har stor kost meg. Allerede vært her i en uke! Dagene går sykt fort,er heller ikke lenge igjen til jeg sitter på et fly til tyrkia.Enda en nyhet! helt ny singel fra Nelly furtado kom ut i dag,så det har jeg gledet meg til i nå snart 2 uker. dere kan høre den her om dere vil.Sommeren er da enda ikke kommet helt hundre prosent her,så håper på forandringer i det. kort kjedelig innlegg,men orker ikke å skrive mye her når folk ikke kommenterer lengere,kanskje dere er på ferie eller ikke. Det vet ikke jeg. Men kos dere videre i kveld.

Disse dagene!

dsc1129

dsc1148

Har akkorat kommet hjem fra byen,etter slit med to unger som er litt urolige hehe.. så var godt å komme hjem til søss å hoppe i dusjen. Så nå passer jeg hun minste mens søsteren min og typen er på TIL kamp. så senere drar vi til ei venninne av slsteren min i bursdag. I går så var det st.hans feiring,vi dro da ned i fjeren her der det var masse folk,så spiste å gikk i fjera å hadde det koselig. Har enda ikke hatt sånn skikkelig fint vær her,noe som er veldig kjipt! for vil jo også ha sommer! Også har vi slått en ny rekord hehe,vi satt ute på mandagen i to timer og blåste såpe bobler! Var så utrolig morsomt å koselig å sitte ute å bare se masse bobler fly overalt. og ikke minst artig for ungene! Dem ble jo helt vill! Hvordan er dagen din idag ?

Heey and good night!


Heey and good night!

ville bare vise at det er liv i meg,har det så utrolig koseligt her hos søsteren min. skal se om jeg får lakt ut litt bilder i morgen. skal da til byen og gjøre div stuff ,så er meldt fint vær også! har bare vært grått og trist vær her så skal bli godt med sol. Nå skal jeg stikke å legge meg sånn at jeg klarer å våkne tidlig. God natt 🙂

Kos dere kjempemasse!

dsc1070gfrrdfd
dsc1073ffrfdesf

Det er varmt ute sole skinner og jeg bare venter på at klokken skal tikke til 16:00. Etter da så er det rett til byen, så Tromsø. Hverdagen blir så mye bedre når det er fint vær, man er jo så klart mer ute og humøret er på topp! Resten av denne måneden og begynnelsen av juli kommer til og bli så bra. Det kribler i hele meg. Skulle så ønsket jeg kom meg på Blogg-camp og alt ,men på grunn av at man bor så langt unna så er det kjipt å betale så mye for så lite. Men samtidig det hadde jo kommet til og blitt minner for livet! Det skal nokk være helt sant. så alle dere som drar dit og er det, kos dere kjempemasse. Håper man kan fikse slik at jeg kan få være med på det til neste år. Det hadde vært helt kanon! Nå skal jeg stikke ut å få slikket litt sol før jeg må dra.

Ha en fortsatt fin dag dere.

Todays outfit & Today!

dsc0991ggjgg
Tunika ellos sort jeans H&M.

Nå er jeg nesten ferdig med å pakke til i morgen. Gleder meg så,har hvertfall enda ikke fått ''reisefeber'' på grunn av at jeg skal ta fly og det. Kommer nokk til å gå bra! har også blitt ferdig med alt som jeg skulle ha gjort i dag ,så gleder meg til å kunne hoppe i dusjen før jeg går å legger meg. Sitter nå å bare små kikker på ungkaren og dytter i meg 3 skiver. enda en stund til Favoritten går på tv som nemmelig er Ghost whisperer.så er ikke sikker på om jeg får blogget i morgen.men gjør jeg det så kommer det et innlegg til. Skal å vaske salongen slik at det er gjort,så drar vi til byen en tur før mamma kjører meg til fly plassen. Krysser fingrene for at flyet ikke er over en time forsinket som det var sist. Heldigvis så er bare flyturen i 30-40.min det er jo ingenting hehe.

Kirsebærtre Foto

rgfgfdcopy

fvddcopy

dsc1g057rdgdf

''Ryktene var sanne'' Er nå vi virkelig kan si at det er full sommer her. Har ligget ute nå og solet meg siden klokken halv elleve. Ble så varmt så tenkte jeg skulle stikke inn å kjøle meg ned litt. Vi har ett skikkelig søtt kirsebærtre i hage,var kommet så søte blomstrer på det så måtte ta litt bilder av det.