GRATULERE SÅ MASSE MED DAGEN!

Støresøsteren min har bursdag idag ! Gratulere så masse med dagen til henne.dere kan gå inn å gratulere henne med dagen på bloggen hennes som er HER! tror hun blir veldig glad for det. Håper du får en koselig dag i morgen,domt at du ikke er her hjemme hos oss eller vi oppe i tromsø hos deg.Men det tar vi igjen når jeg kommer oppover å i samme sleng når vi drar hit. Utrolig glad i deg!

Slenger med et lekkert bilde av oss søstre fra i høst hehe
cimg1439

DAGEN BLE IKKE SÅ ILLE

dsc00094

Da var søndagen kommet og det er helt stille i huset. Alle folkene er dratt hjem,så nå sitter alle og sapper av.
Jeg sitter godt i sofaen med en stor pose godis og ser på en film med pappa.Aner ikke hvordan film det er men er en med noe vampyrer,Lekkert! igår så kom Henriette hit så da var jeg sammen med henne i hele går ,slapp og sitte hjemme da alene og ikke gjøre en drit.Vi gikk da til myre og tok oss et par striper hehe som vi så fint kaller det,så gikk vi å testet det ''nye'' solstudioe nede i gata. Var utrolig godt med sol på kroppen ettersom at vi ikke har hatt sol på flere dager. så kvelden i går eller heledagen i går ble veldig koselig.Slenger med ett 3-4 år's gamelt bilde av oss fra en sommer hehe. Uten om og slappe av og trø i meg masse godis så skal jeg stikke å vaske salongen som jeg gjør hver søndag.gjør det heller idag så slipper jeg det i morgen sånn at jeg bare kan kose meg da.
Hvordan har helgen vært ?

FERDIG MED ALT FOR I DAG

snapshot200905253

Sånn nå har jeg fått gjort det jeg skulle gjøre idag. Hjelpe mamma og lage vbloggen. Ser at dere vil at jeg skal lage flere eller begyne å ha vblogger. Vi får se,kan hende jeg finner på noe slik at det blir flere. Nå så holder jeg bare på og brenner ei ny cd-plate til mamma sånn at hun får litt ny musikk i bilen. Er så sykt lei selv av å høre de samme sangene om og om igjen ,så blir godt med noe nytt.dagen idag så kommer jeg nokk bare til å sitte her med dataen om det ikke kommer opp noe som skal skje.kanda ikke gå ut og sole meg for det blir som og ta en helt ny dusj om man går ut. Er så kjipt å lese hos andre blogger her at dem har opp i mot nesten 30 varmegrader!! sykt. Her er det kanskje 8 om vi er heldige hehe. så håper solen kan komme opp hit også slik at vi å kan få sommer.også er det jo heller ikke så lenge igjen til sommerferie!på mandagen så har min kjære søster bursdag! Er så kjipt at hun ikke er her eller jeg/vi er der hos henne.Men har snakket med mamma så hvertfall etter den 12 eller tidligere når vi har fått vitet om vi kommer opp i muntlig eller ikke ,så skal jeg få dra opp til tromsø. så jeg krysser fingrer nå på at vi ikke kommer opp i noe muntlig. Også lurer jeg på hvordan av disse to skal jeg velge Denne eller denne ?
 bloglovin

 

VIDEOBLOGG! SVAR FRA SPM RUNDEN

SLETTET!!!

Ja her er vbloggen som dere har mast om i snart en uke hehe,ble bare sånn fort laget,orket ikke å redigere noe på den. som man å kan høre så er jeg fortsatt litt syk så det høres ikke så mye ut som meg hehe.
Også er det faktisk ikke helevideoen,er sikkert bare noen få sek som som mangler.

SÅPEBOBLER <3

bubbelsbydontreachout
Foto: Deviantart                         

Jeg vil ha sommer og  Blåse såpebobler. Husker hvergang vi dro på en lekebutikk da jeg var mindre så var det alltid såpebobler jeg ville ha. så nå synes jeg det kan bli fint vær så jeg kan få gått ut å tatt litt bilder med lillesøsteren min eller tante ungene mine som blåser bobler.Er så søtt !

HENGER MEG PÅ S H . . . BØLGEN

bilde 325gg

Henger meg på Sh.. Tattoen haha!
Det er endelig helg,langhelg også faktisk. Så det skal bli godt.Kommer nokk bare til og slappe av å kose meg. vi får besøk i helgen så hele huset blir fullt av folk.Heldigvis så får jeg ha romme mitt alene hehe,slipper å ligge ute i campingvognen. Er ikke så keen på å ligge der,selv om at det hadde vært koselig.er fortsatt dritt vær her,så går man ut så flyr man jo. vil ha sommer nå og slikt! Mamma er allerede begynt å vaske rundt i huset så det betyr vell at jeg må stikke å vaske romme mitt.Slipper ikke unna det denne gangen.Nå så kjenner jeg en god lukt av hjemmelaget pizza så det blir det til middag,jeg gleder meg for er utrolig sulten nå,har ikke hatt så stor matlyst nå som jeg har vært syk.Endel av dere lurte på om jeg kunne poste tattoen til mamma,ja det kan jeg men ikke akkorat nå! nå skal jeg stikke en rask tur i dusjen så får snakkes!ville du hatt en slik tattoo?

MY MOM IS AWESOME!

bilde 317
     
bilde 323

Er fortsatt syk med influensa,så idag siden jeg og mamma er syke så ble jeg med henne til byen.
Endelig fikk hun sin første tatto.Den ble utrolig fint! Så vi har vært der på tatto butikken,vært på kafe hos tante og
bare vært på sentrene og sett i butikker.Fant meg da ikke så utrolig mye men ble en ny bikini og en ring.
Har hatt det utrolig koselig selv om formen har vært dårlig.Jeg er så utrolig glad i min mamma,vi har så godt forholdt det er ikke til og finne ord på. er da jeg tenket på dem som ikke har det,for det er så utrolig trist! alle trenger en mor som man kansnakke med om alt og bare kose seg sammen med.imårrest jeg orket rett å slett ikke å sitte hjemme og ikke gjøre en dritt. så nå slapper jeg bare av. skal snart lese litt på en prøve som jeg skal ha i morgen,så er det og se på Ghost whisperer! Hvordan har din dag vært ?

NYTT DESIGN!

Sånn nå har jeg fått et helt nytt design på bloggen! Headeren er bare midlertidlig.
vet enda ikke hva jeg skal gjøre med den. Så ja va synes dere om det nye designe mitt ?
Dette designe er stoor makeover fra på hvordan det så ut før

Det passer litt dårlig nå.

dsc0022

Det kan nokk se ut som at influensaen har kommet i kroppen min. Æsj! jeg som skulle være så skoleflink denne uken.har to prøver på torsdagen.Jeg er så tett og det gjør kjempevond i halsen min. Så dette kommer til og bli koselig. Hater å være syk,Er det verste som finnes.så det er jo ikke så mye man har lyst til og gjøre når man er slapp og føler seg ubrukelig til å gjøre ting. så jeg tror jeg skal ta og fikse nytt design på bloggen,omså bare en ny header. En som ser litt mer sommer ut.om ikke så lenge så blir det  å spise sjokoladepudding som mamma har laget, så det blir et plaster på formen. nei nå skal jeg ikke syte mer,for jeg hater virkelig syte innlegg hehe.videobloggen som skal komme snart,når den kommer vet jeg ikke. haha tror ikke dere vil høre meg kjempetett og sitter å ler av hvor teit stemme jeg har akkorat nå for øyeblikket! er så vidt jeg vil snakke på skolen haha,høres ut som den lille fireåringen.Så det er nesten som at jeg gruer meg til å våkne i morgen hehe,men Frustrerte fruer nå på tv.Adios!