HAR DERE VÆRT PÅ STRANDEN I ÅR ?

dsc0291dsc0269

Det må ha vært den morsomste dagen idag på skolen. Har vært så fint vær idag så man har jo ikke så veldig lyst til å sitte inne ved en pult og høre på mye som går inn det ene øret så ut det andre. Første timen så hadde vi ikke lærere. så når vi fikk lærer pakket vi alt ut av klasseromme vårt,og kastet det ut ruten,før vi da stakk ned til sentrum for å kjøpe noe og drikke. Fikk da heldigvis ikke kjeft de lærerne synes bare det var morsomt. Så på slutten av dagen så var jeg ,vilde og christina å råna litt opp og ned sentrum. Da jeg kom hjem så tok jeg endel bilder siden det var så fint vær idag,så i fem seks tiden kjørte jeg og mamma broren min til byen for han skulle på russetreff. Kan nesten ikke vente til jeg blir russ til neste år!!. Så vi kjøpte oss lit is og kjørte litt rundt i byen etter vi var med broreb min.Skulle egentlig gå tur med mamma idag men det får vi ta i morgen siden vi har fritt. Og snakk om imorgen. Vi skal på stranden og grille å kose oss kjempemasse med mange venner av mamma og pappa. Så den kan bli koselig.Årets første strandtur hehe. Så vi har laget pizza idag for å ta med og slikt. Nå skal jeg spise kvelds og se litt på tv før jeg legger meg. Night Night
Har dere vært på stranden i år?

 

bloglovin

KONSERTER HER OG DER

image2gg

Jeg sitter nå og gnafser på et eple og holder på og fryse meg ihjel!
Sitter enda og tenker på om et blir noe av syden turen vår,lengter så etter sommer nå. Også oppdaget jeg tidligere idag at Green day kommer til oslo i oktober!Beyonce kommer til sverige og Lady gaga kommer i juli?. Det er konserter jeg dør etter og vil på.Så om tyrkia turen blir borte så skal jeg prøve å overtale mamsen til oslo. Vil så se Lady gaga,dama er drit rå!Kommer til og grine om jeg går glipp av det,sa til meg selv at siden jeg ikke fikk sett henne i desember. så skal jeg hvertfall se henne neste gang. og det er NÅ i sommer.Omså jeg må haike helt ned til oslo. Blir litt vel langt da for meg,har til og med aldri vært i oslo.Sa at jeg skulle vise dere hva jeg hadde kjøpt på fredagen da jeg var i byen en tur,hvertfall fikk det peace armbandet (bilde)hos vilde hihi. Hun er så søt.

I morgen så har vi fått fri fra skolen i to tiden,så det betyr at vi får gå 2 timer før. glad er jeg for det. Ble ikke noe tur opp til vannet for å ta bilder,vist jeg da ikke kjeder meg så mye nå at jeg tar fatt i å sykkle meg en tur så gå opp dit.Vet da ikke helt om jeg tørr det haha før jeg vet orde av det så kommer det vell sikkert en elg! Er helt hundre prosent sikker på at den kommer til og spise meg opp,men kamera mitt å alt haha. Så kanskje jeg ringer vilde og hører om hun vil være litt sporty sammen med meg.Er dere noe sporty nå fortiden ?

 

bloglovin

ANGRER TO GANGER IDAG.

untitled 1

Jeg angrer på at jeg spiste den kjærligheten tidligere idag haha,har så lyst på en slik nå.
Mamma klarte i fem tiden og dra meg med på en tur som varte i sikkert to timer! har så vondt i leggene. Angrer også på at jeg ikke tok med meg kamera da vi var ved vannerke. For det lå masse is/snø oppå vannet. og kanten med vanne er slikt at man kan bøy seg over så man kan drikke. Så blir det som en liten foss. Så for meg de kule bildene.Men får ta det i morgen eller en annen dag i uken. Nå er solen borte så det er ikke like godt og gå ute. Skal snart ta å finn frem masse ark fra sekken min,har en prøve i morgen. så en fordel og øve på den. Også går 24 timer. så man blir vel sittende klistrer ved tv skjermen.Tror også jeg må ta en call to my dad,høre om han kan være så snill og kjøpe meg cola. Ble skikkelig sugen på det nå haha. Hvordan har dagen din vært?

 

bloglovin

ORIGINALENE ER ALLTID BEDRE ENN DEN SOM ER FAKE

bilde 002

bilde 001e

Det er sol og fint vær her nå,men ikke så stor temp. Så kan enda ikke kaste av oss klærne for å sole oss.
Idag så var det skikkelig tungt å stå opp,da jeg ikke å la meg i går så våknet jeg heletiden om det bare var en liten lyd i romme mitt. så kan si jeg våknet sikker 10 ganger av ingenting. Var så irriterende! Ei jente har drevet og sendt meg noen bilder på E-post og sakt at hun har redigert dem osv, det kom da frem i går at det var slettes ikke hun som hadde tatt dem eller redigert dem! Jenta som har tatt bildene er ei svensk jente med bloggen som heter storaord.devote.se
Hun er utrolig flink til og ta bilder.Så jeg fikk jo helt sjokk da hun kontaktet meg og spurte om dem. Jeg synes det rett å slett var kjempedårlig gjort av hun som sende meg dem. Men nå vet jeg hvem som er personen bak de originale bildene,så synes dere kan ta en titt innom bloggen for og se.Utrolig flink er hun.  Ciao Ciao!

 

bloglovin

DREA & MIRA JAKOBSEN

dm

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive hvorfor jeg liker bloggen til Andrea/Drea. og om alle de andre bloggene jeg liker.Vel jeg orker ikke å skrive om alle kan heller ta en etter en.

Jeg liker bloggen til drea veldig godt fordi hun har de interessene som jeg har. Hun tar fantastiske bilder og Jeg bare elsker og se på det som hun tar. Hun må være den bloggen jeg liker mest av alle. Jeg begynte å lese henne først ut av alle på topp mest leste og jeg kommer til og fortsette med det. Hun har en utrolig kul stil,Bloggen hennes er kjempefin. Selve Drea virker som en  fantastisk snill person.Jeg synes hun er et godt forbilde. ikke at folk skal få onge så tidlig,men måten hun er på.Hun har en utrolig nydelig datter. Bare det at hun legger ut bilder av henne er jo kjempekoselig! er jo mange som ikke gjør slikt.Jeg elsker blogger som fotograferer,helt ærlig så er det bare Drea og bloggen til Mira jakobsen som har er de beste bloggerne av norske som jeg liker.Elsker blogger med masse bilder og slikt på  å det har begge dem, Resten av dem jeg liker er svenske bloggere.Om du da ikke vet hvem drea er eller mira så ta en titt innom: Drea og mira jakobsen.
Kan skrive mer om bloggen til Mira senere,men til nå så får dere ta en titt innom. Bruker dere å lese en av dems blogger?

 

bloglovin

I F E E L SO UNTOUCHED . .

dsc0121
Sort cardigan cubus singlett Bik bok Tights Bik bok Masse kjeder H&M
Hey you dudes!
Søndagen er kommet og jeg skal bare slappe av,alt som skulle gjøres idag er gjort. Så nå skal jeg bare kose meg. Holder nå på og rydder litt på romme mitt og lufte dynen pluss putene. Så her lukter det rent og pent. Ikke fint vær idag så har enda ikke kommet meg ut for å ta noen bilder,så håper på sol i morgen. Tidligere idag så satt vi og snakket om sommerferien som blir til tyrkia. Den kommer da ikke til å bli noe av om det derre virus greiene kommer ned dit. Kjipt det for jeg gleder meg kjempemye! Men mamma har en liten plan om at da kan vi heller dra til oslo å være der i et par dager pluss å reise andre plasser her i norge.Synes det er skikkelig skummelt med slike virus! Så krysser fingrene på at det er bare sånn smått som går bort hahah til nå så er det jo da ikke noe smått.

 

bloglovin

WHITE ROSES

csc0067

csc0068

dsc0066

Foto : Meg
  
     
Elsker hvite roser,er så fint. I kveld så drar jeg til Jea og skal sitte barnevakt sammen med henne så bli ikke blogging i kveld.skal da ikke overnatte hos henne,for må hjem igjen på kvelden. Men da er det sikkert så sent så det er ikke vitsen å blogge.Så dere får kose dere resten av Lørdagen.

 

bloglovin

NIKON D60 MY LOVE!

csc0003
Nikon D60 my love. Haha i går så dro jeg og mamma for og hente pakken.
Var masse tull der nede først om at den ikke var kommet,men så fant dem pakken til slutt. Så i helegår satt jeg og leste i info boken og tok masse bilder.Nå så gleder jeg meg bare til at det kan slutte og regne så jeg kan gå ut og ta litt bilder. Er kjedelig å bare sitte inne og ta. Nå så sitter jeg å knasker på ostepopp og ser på en film som går på tv3. Mamma går rundt og vasker huset så her stinker det Vaskemiddel og det hele.Har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjøre idag,men det dukker vel opp noe senere.Nå skal jeg stikke å spise min sene frokost,ikke så smart å hive i seg ostepop med engang man har stått opp.

 

bloglovin

ENDELIG ! ENDELIG!

cimg6114g

Har akkorat vært å tatt en god laang dusj.Har vært i byen i heledag sammen med vilde.
vilde overnattet hos meg i går så vi lå da våken kjempelenge før vi klarte og sovne. så i åtte tiden idag ordnet vi oss og tok bussen til byen. Der dro vi for og se på noen volly kamper men hallen var så full så vi orket ikke å stå der. så dro til byen for litt shopping der vi møtte på flere kjente.Gikk og kikket i endel butikker før vi begynte å handle litt. Jeg selv tok og kjøpte meg en topp og et smykke,kan legge ut bilder senere. For får nemelig kamera mitt idag. Må bare vente til mamma våkner fra middagsluren så drar vi for og hente det. Er endelig helg,uken har gått kjempefort. Vet hvertfall at denne helgen så skal jeg ikke kjede meg til døde!Var nesten helt jævlig for og si det rett ut
sist helg hehe.

Hva skal dere gjøre i helgen ?

 

bloglovin