JEG HAR KLIPT BOB

bilde 495bilde 496ffff

Look at that! ”Kort” Bob haha.Rart å se meg med det.
Jeg lurte endel folk da jeg postet det på nettby haha,Jeg er glad jeg ikke har så kort hår selv om mange sa jeg passet til det. heheh, Nei er veldig fornøyd med å ha langt hår. Og sånn blir det i værtfall 2 år til. Hadde skikkelig lyst til å klippe kort bob for sikkert 2 månder siden,men vet 100% at jeg hadde kommet til å angret etter noen timer hehe. Nå har jeg spart håre mitt i nesten 3 år så skal ikke klippe det enda. Har værtfall lyst på clips sånn at håre mitt kan bli litt tykkere for det er så tynnt.

Idag så har det vært en slitsom dag og resten av uken blir det også. idag så har jeg vært så trøtt at jeg kunne svimt av hvor enn jeg har vært.Er så mye som skjer denne uken,tror det må være den mest hektiske uken vi har hatt hele skoleåret.Imorgen så har vi egentlig langdag,men på grunn av at vi har en stor prøve på torsdagen så får vi fritt etter gymmen i tolv tiden.Har akkorat fått en mail om noe som jeg ble så glad over! Men kommer ikke til å røpe det her enda. kanskje i morgen vi får se.Jeg vet værtfall at jeg er ikke den eneste som har vært veldig keen på dette.
Blir deres uke rolig?

bloglovin 

VI MENNESKER ER PÅ JORDEN AV EN GRUNN…

….og jobbe.
Hva enn i livet vi gjør så er det jobb,det tenkte jeg mye på for noen år siden. Vi mennesker er på jorden for en grunn og det er for å jobbe. Vi begynner allerede å jobbe når vi skal begynne å utvikle oss som den lille cellen vi er.Vi må jobbe for å overleve så vi kan utvikle oss videre til å bli et barn.Da vi blir født så må vi utvikle å høre ,se,føle og slikt. Jo større vi blir så blir det enda mer jobb. Vi må lære oss å gå,snakke,Lese og skrive.Man må få seg utdanning for å bli det man høyst ønsker så man jobbe for det. Samme når det kommer til kjærlighet! Livet er ikke som en dans på roser. For å få vår ”drømme prins” så må man jobbe for det.

cimg4985gt

HOME FROM THE MOUNTAIN

cimg60544

cimg6050gg

Akkorat kommet hjem nå fra ånstadblåheia ,da en slalombakke som heleskolen vår var på. Angrer så på at jeg ikke tok med meg snowboarde! Faen. Men men,nestegang så skal jeg ha det med. Henriette og jeg snakket om å kanskje få hele familien med dit i påsken,så får se hva som skjer. jeg vil værtfall dit igjen. Har værtfall kost meg der idag. Jeg ,kine å christina dro ifra skolen i 9 tiden så vi var da først i bakken før alle de andre kom. Så der ble det grilling og kos.Så nå skal jeg bare slappe av se litt på tv og spise. også om ikke så lenge må jeg hoppe i dusjen for det stinker bål lukt av meg.

Noen spurte meg om Topp 10 listen min akkorat nå.Dem er da ikke i hva jeg likerbest ,liker alle like mye hehe.
1. T.I featuring Justin Timberlake – Dead And Gone
2.Tone Damli Aaberge – Butterflies
3. PCD – Jai ho
4. Helena Paparizou – Mambo (Greek version)
5. Lady Gaga – I Like It Rough
6. LaFee – Ein letztes mal
7. The Rasmus – No fear
8. Rihanna – Waring (tronado)
9. Leona lewis – Run
10. Nelly Furtado – Lo Bueno Tiene Un Final

bloglovin

SUNSHINES & Konku..

cimg5775

Hello sunshines.

Her så er det kjempefint vært,masse sol og alt er hærlig.Siste dagen i helgen er nå kommet.Søndagen idag blir nokk som alle de andre søndagene.Dette må være den mest roligste helgen jeg har hatt i år. Har ikke gjort noe! Bare slappet helt av. I dag så blir det nokk ikke så mye heller og gjøre for utenom å dra på jobb en tur. I morgen så er det nokk en ny dag på skolen. Eller i morgen så blir det ikke skole. Hele skolen vår skal i bakken på sortland. så der blir det å stå på snowboard og bare kose oss. Gleder meg værtfall. må Bare huske å stikke ned til en butikk så jeg får kjøpt div stuff å ta med meg. Så der blir vi fra i 10-tiden til sikkert i 13:00. for det tar en stund å kjøre dit. Skal værtfall bli godt å slippe å sitte inne på skolebenken. Nå så er det bare denne uken på skolen så har vi påskeferie.Så håper denne uken går fort,ser vell egentlig for meg at den gjør ikke det. Nå skal jeg fortsette å se på 24.timer sammen med mamma som vi nå da har gjort siden fredagen haha. Så dere får kose dere i finværet om dere har det eller ikke.

waaaaaaay
Trykk på bildet.så kommer du inn til konkurransen til rodvinsflekkogrevnastromper.blogg.no
Der kan man vinne 2 wayfarers.

TURN OFF THE LIGHT!

maraht

Idag så er det Earth hour 2009. Der alle i verden skal slå av lyset i 1time. ser alle skriver om det,og det skal ikke jeg. Værtfall idag å i går så var det full avslapping hjemme.Idag så til nå så har jeg bare kost meg. Sto opp i 11tiden ordnet meg så gikk jeg ,mamma og josefine ned til idretshallen. Der var det volly turneringer så vi satt der enstund før vi gikk ned til sentrum. Er så fint vær idag så da sa mamma  at vi kunne likså gå tur. Veldig godt og forfriskende. Dro på kafe ,og der møtte vi på Onkel og de andre.Satt der en stund og snakket med dem.Åh det var så godt det jeg spiste der. Ikke akkorat en baguett,men neste! aldri spist noe så godt før på en kafe haha. Var masse roasebiff(?),løk og en slaks dressing i. Nam Nam!

Ellers idag så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjør. Får se,ikke så lengesiden så kom tante tove på besøk så da ble det jo mer snakking om tyrkia. Jeg gleder meg så sykt til å dra på ferie dit.Snakk om ferie! Vi har bare denne uken så har vi påskeferie,det skal bli godt. så fikk også vite idag at søss å dem mest sannsynlig kommer hit på Torsdagen.Gleder meg så! Blir så koselig i påsken har allerede hørt planene hos mamma.Så tror ikke det blir så mye kjedelig.

Har dere påskeplanene klare?

FEEL THE WIND

summerdress
Jeg har skikkelig lyst på en sånn lett lang fin sommerkjole.Det er så fint når det er sommer.
Enkel og fin på samme måte.Lett og tynn som silke. er jo en drøm om å gå med en slik fin designer kjole.
så nå når sommeren begyner å nærme seg så skal jeg så finne den perfekte sommerkjolen. Favoritt av disse designerkjolene er helt klart den fra gucci. Se på den! Trenger jeg å si mer. Elsker fargene og måten kjolen er på.
Elsker å gå i kjoler. Gjør du det?

 

I LOVE GHOST WHISPER

image7

Jeg hadde full motivasjon,og var helt klart til å sitt meg ned med det bli ferdig å så jeg slipper å tenke på det i heledag. Går ut i gangen finner ryggsekken min og der ser jeg det! nei jeg har glemt oppgave arke på skolen igjen. Er det mulig! Jeg må ha det for å få gjort ferdig mappe. åh jeg skriker å roper inni meg av irritasjon. Er det mulig. Det er skjelden jeg klarer å sette meg ned hjemme og gjøre lekser. Vi på Hs har nesten aldri lekser å gjøre når vi er ferdig på skolen. Alt blir gjort der. Og imorgen skal jeg levere det inn. men tror vi har til klokken 23:55 for å sende det inn,håper værtfall det.

Så eneste tingen å gjøre var å stikke inn i den andre stuen for å slenge seg ned på sofaen for å se på tv.Og va går der jo Morejuryen wuhu så morsomt å se på. Nei! Dagen startet så bra og ente da ikke fullt så bra. så nå skal jeg sitte å irritere meg over at jeg var så dom på tirsdagen å la igjen arket.Så skal jeg se på Ghost whisper i kveld når det starter.

Er du fæl med og glemme ting i siste liten ?

SUMMER WHERE ARE YOU!

Nå er klokken snart tolv og jeg sto da opp for ikke så lengesiden. Var meningen jeg skulle til sortland med Christina. Men det må vi ta en annen dag.Går helt greit for meg det,Har så mye å gjøre hjemme pluss å bli ferdig med mappe oppgaven som skal leveres i morgen. og jeg har bare to siden på den. ih så jeg sliter litt. Nå har jeg skikkelig lyst på et saftig godt grønnt eple! Jeg er faktisk blitt veldig sunn nå fortiden har jeg funnet ut. Det er jo bra,eller egentlig så har jeg vell vært sunn heletiden. spiser jo frukt å grønnt til jeg kaster opp. Men har da også mine dårlige vaner med å spise masse godis,men det er lite av det nå for har ikke det sukker suge nå lengere.

For å ikke dø av kjedsomhet her jeg sitter så tror jeg at jeg skal høre om vilde er hjemme,hun klager jo heletiden på at vi ikke gjør noe haha. så nå får hun F#¤% meg være hjemme for engangskylld haha. I natt så drømte jeg faktisk at vi var i bulgaria igjen. Herregud så jeg savner å være der. Stranden, Hotelle,utelive der osv. Stor koste meg der. kunne godt dratt tilbake dit i år også. Men nå blir det Tyrkia,Hadde da egentlig ikke så lyst til å dra til plasser som tyrkia og spania. Men når mamma og dem betaler for turen såklart blir jeg med dem. Så får se hva jeg synes om plassen når vi kommer dit. Men nå skal jeg stikke på kafe med mamma. CIAO !

Image and video hosting by TinyPic