NÅ ER DET HELT KALRT!

mar1a

Ja Det blir Alanya 6.august her baby! Fikk melding idag på skolen fra mamma at nå var det bare og spare penger.
For alt var 100% i boks nå. Jeg ble kjempegla da! og ikke nokk med det,jeg skrev det på nikke/nicke ?.værtfall ha skrev det på facebook også fikk jeg melding fra besteveninne min at hun måtte ringe meg med engang! oh lord tenkte jeg bare,nå får jeg kjeft over at jeg ikke er her i år på bursdagen hennes og når det er 18'år dagen av alt!. Men vet dere hva hun sa til meg. Jeg sverger på at jeg kunne begynt å grine haha. Hun bare : Martine!! jeg skal også til alanya 6.agust på bursdagen min med samme fly som deg osv sammen med familien til typen min. Jeg bare hva?!!! Tuller du eller.

Altså hvor stor flaks har man,altså det er snakk om besteveninne min som jeg elsker over alt på jord. jeg kunne ha begynt å grint over bare det at jeg skulle dra på bursdagen hennes.Så dette har vært en så fantastisk dag.Også har jeg søkt på skole. så det ble på førstevalg helseservicefag på breivank. så høhøh tromsø folk.kan hende jeg kommer i klassen med noen av dere om jeg kommer meg inn.Så nå er det bare å begynne å spare penger. I morgen så er det helg. jeg har vært så heldig denne gangen at jeg har blitt opptatt hele helgen. Mitt kjæresøskenbarn som bor i ''byen'' her. har invitert meg til henne hele helgen.så skal kose oss mye. I morgen så blir det å dra på kinaresturangen sammen med henne og ei veninne av henne. Lørdagen blir det Cafê ,shopping og champagne haha neida. men ja blir værtfall drikking på kvelden.Så er det plutselig søndag igjen. Tordagen må jeg høre med lærinnen min om jeg kan være så snill og få fri den dagen og fredag for da drar jeg ,mamma og lillesøster med buss til tromsø. Og bare det tar 6 timer. ush! men overlever.Bedre enn ingenting. så der skal jeg være i vinterferien min,og da har dem allerede flyttet inn i ny leiligheten sin. Så gleder meg kjempemye til å se hvordan det er blitt siden jeg dro.
Hva skal dere gjøre i helgen ?

TROMSØ – TYRKIA – SKOLE

Nå har jeg akkorat kommet hjem fra narvik. Dro med klassen og RM tidlig i 8 tiden i mårrest.
så kan vell si at jeg er kjempesliten nå.Ble ikke så mye shopping der,kjøpte meg eneste en ny mascara og ny headsett til ipoden. Var helt grei skole der vi var og så på ,men kommer da ikke til å gå der.Jeg har da kommet frem til at jeg skal da søke på Hs i tromsø og Mk på stokmarknes her.Må bare nå finne ut hvordan linje jeg skal søke på nå da. Også spurte mamma meg om noe som jeg fikk helt hakeslep på. Hun sporte om jeg ville være med til tyrkia i sommer!! Jeg bare hva ?! hun bare jaa tante holderpå med og skal finne tur i juli og slikt. Dem har jo snakket lenge om å dra men da fikk ikke jeg lov til å være med(skrev det for ikke så lengesiden her på bloggen) Men nå får jeg vist det ! Får så håpe at dem finner ut av det. Også nå snart har vi vinterferie om litt over en uke,så drar mamma og lillesøsteren min til tromsø. Og gjett hva? Jeg skal nemelig også haha. så vi skal dra dennegangen med buss. tar da 6 timer ush mene det får gå. i kveld så blir jeg bare til å slappe av som sikkert de fleste. se på frustrerte fruer osv.
Har dere funnet ut hva dere skal gjøre i sommer ?

marad

SKOLEUNIFORM ?

gossipgirlpromo2


Skoleuniform,hva mener du om det ? ville du brukt det?

Det jeg skal frem til nå er at jeg synes det skulle vært påbud med å ha skoleuniform på alle skoler,hvorfor jo det er ikke alle som har så god råd.Det er veldig sårende for en jente/gutt som kanskje har en jakke fra H&M som kostet 199 kr og det var det eneste de hadde råd til også går alle andre med bergans eller volcom jakker.Samme med alt annet av klær. Folk nå fortiden går jo rundt å skryter av hva dem har kjøpt å hva det kostet den hotte prisen på 700 til 2000 kr. Tenk på dem som ikke har økonomi til og kjøpe det! Derfor synes jeg det skulle vært påbud med å gå med skoleuniform. Jeg kunne godt tenkt meg til å gått med det for det er jo søtt og samtidig litt pent. OG alle går likt. er ingen som trenger og bli mobbet på grunn av at dem har på seg klær for 200 kr tilsammens. Også har vi dem med egen religion.Såklart man kan jo ikke tvinge dem til å gå med uniform så folk som har det slikt (burka osv) Det synes jeg sa dem burde få gå med,fo er jo ikke noe vi andre norske folk går med.Satt å tenkte på det skikkelig lenge igår da jeg kom hjem og slikt.Men så er det jo også noen grunner for at folk ikke vil gå med det. Mange vil jo ikke gå i det på grunn av at man må gå med skjørt,da synes jeg man skulle få velge om man vil gå med bukser som guttene.Det er jo også dem som ikke vil gå med det på grunn av formene sine. Men hey guttene er jo pene i uniform og guttene liker jo jenter i skjørt 🙂 haha

HATER OG SI HADE!

aneothilietantetine

Da var det søndag igjen å dagen som jeg enda ikke ville skulle komme kom da. Dagen begynte med at jeg våknet i 11 tiden. Første jeg tenkte på var da selvfølgelig nei jeg skal hjem idag! Begynte sånn smått å pakke og i mens jeg satt der på gulvet å pakket så kom ane, Førstegang jeg har opplevd at hun begynte å gråte da søss sa at jeg skulle dra idag. Hun kom å satte seg på den ene kofferten min og gråt. Bare av det fikk jeg tårer i øynene. sa til meg selv at denne gangen så skulle det ikke bli noe gråting og snufsing. Da jeg var ferdig med å pakke så dro vi å så litt på skolene i tromsø sånn at jeg fikk se hvor dem var og slikt. så dro vi rett på burger king å spiste litt søppelmat. Men såklart jeg som gruet meg så til å dra hjem og det spiste nessten ingenting. klokken ti på tre kjørte vi til flyplassen fikk skjekket inn og alt det der. Gikk og satte oss for å vente,var da enda 30.min til flye skulle gå. I min drømmeverden så kom det en melding på mobilen min,Det var fra mamma. der skrev hun da bare god tur også slikt. Så snudde søss seg bare mot meg å sa : Skal vi gråte denne gangen også haha. Men nei lovet meg selv at det skulle vi ikke. Big girls don't cry som jeg sa haha. så i det flye kom så tok det 10.min før vi fikk gå ombord. så  det jeg sa hade til simen så begynte ane å storgråte igjen. og der kom tårene mine hehe huff,sto der å tørket tårene mine å håpte på at det ikke var så mange som så det. Hørte enda ane gråt da jeg gikk ut ifra flyplassen og skulle gå til flyet. Altså det var helt jævlig for og si det slikt. Tanteungen sin på 2 år som storgråter på grunn av at man skal dra.

Flyturen gikk helt greit å jeg var på samme plass som jeg var da jeg dro for 10 dager siden. Da vi heldigvis fikk baggene våre så kjørte vi til tante og dem,der skjedde det da endel. Men føler at det er for privat til å ta opp her i bloggen. Etter det som skjedde så dro vi. Så nå har jeg sittet å sett på den serien på TvNorge om de mødrene som har kreft og slikt  sammen med mamma. Det var så trist,men akkorat nå fortiden så er jeg så tappet for tårer så klarte ikke å få ut noe,så jeg gråt innvendig av å se på det. Men nå skal jeg spise litt av snope mitt og se på beck.
Hvordan har helgen din vært ?

VI JENTER ELSKER SHOPPING!

Idag så har jeg bare vært å shoppet sammen med søss. Sto opp i 11 tiden og dro. Vi dro førts inn til byen og var der. så Fant meg da nye et par nye sko,solbriller en lue og en sort cardigan. så fikk ikke gjort så mye for måtte hjem igjen før klokken ble ett for da skulle typen til søsteren min på jobb,men vi dro likså greit like etter klokken to da simen kom hjem. Var da med jekta og slikt,fant meg da en ny bukse + en singlett. Så er veldig fornøyd med kjøpet idag.Etter å ha shoppet i over 3 timer så ropte magen på mat,så vi stakk da ned på big bite å spiste en baguett + noe og drikke. Kjempe gode baguetter dem har der. Imorgen så blir det å gjøre det samme,må først og kjøpe noen bursdagsgaver for simen skal i bursdag så da er det bare oss tre jenter igjen. Så vi skal da dra til byen. Ellers idag så vet jeg enda ikke helt hva som skjer. Tror egentlig ikke vi skal så mye mer,Søss er nå og henter ei veninne så skal komme hit. Etter det så skulle hun vell å handle for i kveld så skal vi kose oss med biff og det hele! Gleder meg.

Søndagen så drar jeg her ifra,huff! Er jo verdens undergang nessten haha. Har hatt det så bra her vil overhode ikke hjem.Skulle ønske alle vi bodde her oppe. For savner jo mamma og dem andre,men i samme slengen så er savne på søsteren min her oppe så stort! Det er helt sykt.Så får se hva jeg kommer frem til når jeg kommer hjem når det gjelder skole og slikt.

cimg5257

cimg5256

så klart måtte ha en lys hullete bukse hehe. Mrn ja Mye hvit haha,Den sorte cardigaen
er ikke med på bilde,også er det 2 andre singletter som jeg kjøpte på onsdagen.

ALT OM MEG,NÅ OM DERE

Kjære lesere, Som leser bloggen min og kommenterer å gjør at bloggen min er oppe å går,jeg har etter lang tid kommet frem til det da. har nå bestemt meg for å slutte å blogge..

cimg5135f

Øhm Noo don't think so,haha just a dream. Drømte da faktisk i natt at jeg skrev et drit langt innlegg der jeg forteller at jeg skulle slutte å blogge,men det skal jeg da ikke.Er fortsatt opp i tromsø ,som jeg da blir til søndagen. Idag så skulle jeg å søss til byen helt alene uten kidsa men endring på planen. Ane ble da syk som jeg også sånn smått er blitt,men det stopper ikke meg.Så vi var da bare en liten tur på jekta å kikket litt. Har vært sol i alledagene jeg har vært her oppe så har jo bare vært himmelsk. Senere idag så skal vi dra å se på hvordan leiligheten deres ser ut nå. de som er å maler og slikt der har vist kommet seg langt. Så nå passer jeg bare ane mens søss er på apoteket og handler noe siden hun er syk. så snart blir det middag her med spaggeti og det hele,jum jum gleder meg for er kjempesulten nå.
Gruer meg til å dra hjem.Vil ikke hjem ,trives her oppe jeg. Men nokk klaging på meg. Dere sitter å leser alle oppturene mine og nedturene Så jeg vil nå spørre dere kjære lesere som er innom bloggen min hverdag og kommenterer. Har dere det bra ?

50-50 OM AT JEG KOMMER TIL Å FLYTTE HIT

Sorry for lite blogging, Har egentlig ikke så mye å blogge om. Heheh gjør nessten det samme heletiden her nå om dagene. Passer kidsa,og er i byen. Har enda ikke shoppet så mye,men kjøpte meg idag et par nye solbrille så dere skal få se bilde av dem i morgen. Idag så har jeg ikke gjort så mye ,var bare en liten tur i byen så nå sitter jeg å later meg på sofaen mens søsteren min har besøk av en veninne. Dem holder da på med å stripe hår og alt slikt hehe.

Er nå sånn 50/50 at jeg kommer til og flytte opp hit til tromsø,men vet enda ikke. Drar jo fra alle vennene mine buhu haha.Så kan jo bli skikkelig kjedelig her i begynelsen. Men skal finne litt mer ut om det når jeg kommer hjem,så da er om søndagen! hater tanken på det. Vil ikke hjem i det heletatt haha,kan godt være her lengere. Mene nå skal jeg stikke,så skulle bare gi en beskjed ifra meg om at jeg fortsatt lever hehe.
Jeg trenger hint hint på hva jeg kan skrive om,vist ikke så blir det lite blogging 🙁

bilde 232

KOM MEG TILSLUTT HIT!

Med nessten 2 timer's forsinkelse så kom jeg meg faktisk til tromsø. Det må være den kjedeligste å værste ventingen ever på en flyplass. Mobilen min ble fri for strøm så fikk ikke sakt ifra om at det ble forsinket pluss Han som satt bak meg når jeg satt å ventet på at flye skulle komme,jeg er sikker på at han brukre en hel flaske med parfyme! lukten var så sterk å ekkel ,til slutt så begynte det å lukte tennveske. Ja du leste riktig tennveske! Altså den lukten er til å brekke seg av. Og siden det var fredag deb 13 så var det alt sin feil haha,satt til og med på flyet å tenkte for meg selv. ikke nokk med at flye er nessten 2 timer forsent, snart så faller vell ene vingen av når vi lander eller noe slikt hahah,Da var jeg sur å irritert. Vondt i hode osv. så var så godt å komme til flyplassen der søss og simen sto. å enda bedre da jeg kom hjem til dem der ane var aww har savnet dem alle 4 så mye!

Idag så har vi bare vært i leiligheten dems som dem skal flytte inn i ,malet og styret der. Jeg har passet ane og bare kost meg med henne. Så ble ikke noe bytur idag,men gjør ikke meg noe for skal være her i over en uke. For ikke så lengesiden kom søsteren til typen til søsteren min hahah ,hun og typen hennes kom hit. Så vi bestillte thai mat halleluja sier jeg bare. Fy fader det var utrolig godt ! men ble veldig fort mett.så allerede i åtte tiden så var jeg så trøtt og det føltes som at klokken var bort imot halv 3. Så nå ligger jeg bare i sofaen og slapper av. Søss og dem dro for og gjøre litt småting i leiligheten. Så nå sitter jeg barnevakt å er drit trøtt.

cimg5046

cimg5047

ENDELIG FREDAG.

cimg5029h

cimg5030hh

cimg5032h

Endelig fredag og helg. I kveld så drar jeg til tromsø gleder meg.Nå skulle egentli jeg vært på skolen,men så er
lillesøsteren min blitt syk så kunne ikke mamma eller pappa være hjemme med henne. Men gjør ikke noe ,for da får jeg pakket ferdig siden jeg må på jobb senere i 4 tiden. og der blir jeg da i to timer så klokken går å da er den 18:00.
Er ikke sikker på når vi kjører til fly plassen ,men bare og kjøre dit tar nessten en time. litt lengere nå sikkert siden det er et dritt vær. Har enda ikke fått reisefeber,eller tror da ikke det hehe.
I går kveld så var jeg ute sammen med vilde ,gikk da tur og slikt hadde det morsomt. Var sammen med mamma før jeg møtte henne å gikk en tur ,så følte meg skikkelig sprek i går haha. Som tidligere nevnt så tar jeg med meg dataen opp til tromsø så kommer til og blogge der også. så blir full oppdatering på hva jeg gjør der,shopper og slikt. Så nå sitter jeg faktisk og bare slapper av og ser på tv sammen med søss, Orker enda ikke å begynne med og pakke. Alt for tidlig enda haha!

ADIOS SWEET HOME. HELLO TROMSØ.

slll

Hello Tromsø , Adios Myre. Ja værtfall har sånn smått startet med å pakke. ikke akkorat kommet meg så veldig langt i det da. Har noen klær jeg må vaske og slikt,å jeg klarer ikke å pakke før jeg vet at alt som jeg skal ha med meg er reint og er i skape f.eks. Ene tante ungen min ringte meg akkorat ,så koselig å morsomt å snakke med en av dem. Denne gangen så var det simen og har bare en ting å si : Han har tromsø dialekt nå wtf haha ! Men gud det var søtt,vil også ha det jeg,selv om at dialekta vår ikke er så mye forskjellig fra dems. Kan nessten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å dra i morgen,søsteren spurte til og med meg om jeg hadde begyne å få reisefeber. know what?! har faktisk ikke tenkt så langt til å få det,så nei har faktisk ikke reisefeber. Men den kommer vell sikkert engang i morgen før jeg skal dra.Må også ringe sjefen min senere ang hvordan det skal bli i helgen og slikt med salongen.Så kan hende jeg må ned dit i morgen før jeg drar,å da er det lurt å være ferdig med alt av pakkingen.

Senere i dag så skal jeg ut en tur sammen med vilde,så pakke mere også er det tv titting resten av kvelden.
GW,lisa williams osv av de som går på Fem.Denne uken har faktisk gått veldig fort,jeg som så for meg at denne uken kom til å ta år å dager bare på grunn av at jeg skal til tromsø i helgen,men det har da gått fort.Er allerede helg  i morgen,og valentines day.Jeg selv da synes den dagen er litt oppskrytt.
 Men hva skal dere gjøre i helgen ?

Pss. Leah Har konkurranse på sin blogg,så stikk innom om du vill vinne noe spennende.og kan selv si at det er en veldig søt blogg. også har hun veldig brae konkurranser der.