BILDER AV MEG FRA I 2008 TIL NÅ.

Alle Forandrer jo seg gjennom årene. så jeg satt ista da å tenkte  mens jeg så på tv å at jeg skulle finne alle bildeneav meg i år. Morsomt å se hva som har skjedd dette åre og slikt. Så mikset ihopen et par bilder av meg fra i år (tidlig i februar til nå des) så haha litt av et resultat. Har da ikke Forandret meg så veldig. Er mest hår fargen ,sveisen og slikt 🙂
martine2008

Har du sett på bilder av deg fra tidlig i år til nå ,å sett forandringer?

1.2.3 SÅ BLE DEN BORTE!

imagefg1

Lite med blogging nå i det sisste,har bare ikke hatt så veldig lyst til og blogge.
+ at har bare hatt helt rolige dager nå ,så er ikke så mye å skrive om dem da. Værtfall idag så er det lørdag.
Butikkene var åpne en liten stund ,men jeg var da ikke der for da lå martine og sov søtt i sin egen seng. huhu!
Har uansett ikke noe å bytte fornøyd med alt jeg hat fått.
Så våknet nå i halv ett tiden. Mamma var da akkorat kommet hjem fra jobb. Så spiste litt snacks med henne før jeg hoppet i dusjen. Idag så Drar Mamma og Pappa til sortland på middag hos tante å dem der inne. Alle søskene skal samles der. Så da blir vi hjemme og passer på de minste. Skal da lage god mat i kveld så overlever denne kvelden. Hva jeg ellers skal idag vet jeg ikke,er jo ikke så mye å gjøre. Er det dritt være her,så frister ikke så mye å gå ut. Nessten alt av snøen var borte helt til i går natt da begynte det å snø litt. men tror ikke det tar så lang tid før det blir borte. Litt sykt å tenke på at nå er julen,selveste julen over.Jeg som gikk å gledet meg så mye til den så på 1.2.3 så ble den borte humm.. Også var det faktisk i går 1 år siden søsteren min fikk gjennomgå endel. Har skrevet et innlegg her på bloggen om det. tror det ligger lengere ned her hvist man vil leste det.
Men nå så er det ikke så lenge til nyttårsaften,Litt glad for at det ikke er lov til å sende opp raketter. Er livredd dem selv haha,så like greit det. Men kommer jo til og bli litt kjedelig å ikke se raketer som sprenges i luften. Kommer til og bli mye liv på nyttårsaften og slikt. For pappa har bursdag da så da bruker alle i familien og komme hit.Så blir det mye mat og styr.Veldig koselig da. så bruker vi som da er 16 og oppover å dra på samfen etter rakettene er ferdig å sendes opp.
Hvordan har dine dager vært etter julaften?

JUL I HUSE HER

Da var selve julaften over,er da første juledag idag.
Orket ikke å blogge igår,Så blogger da idag. Jeg hadde det kjempekoselig og fint i går.
Dagen startet med at jeg og lillesøsteren min sto opp i halv ellvetiden for og se på askepott og de tre nøttene.
Mens vi ventet på at det skulle begynne så ordnet vi oss og pakket opp en gave. Josefine fikk da pakke opp to.
Jeg pakket opp den jeg fikk fra mamma og pappa,har selv valgt den ut så visste jo hva jeg fikk.
Josefine Fikk DS( fra mamma og pappa) og en jakke(bestemor og bestefar). Satte oss ned så på det og litt av reisen  til julestjernen mens vi spiste godis fra julestrømpen vår. i halv to tiden så dro jeg å hun sammen med mor med drosje til Mamma og dem i alsvåg. Dro da på kirkegården,var så fint der nede. Masse lys overalt,Men var sinnsykt kaldt for kirkegården er med sjøen,eller en slaks fjære ,så ble ikke så lenge der nede før vi dro hjem.
Fikset middagen,Jeg dekket til på bordet å slikt. så vi spiste da pinnekjøtt og hadde riskrem til desser. jum jum!
Etter en kjempegod middag så satte alle seg ned for og slappe av litt ,se på diversefilmer som gikk på tv og slikt.så klokken gikk da. så i halv 8 tiden begynte vi å pakke opp gavene. Fikk mye fint,så er veldig fornøyd med hva jeg fikk.! Det som jeg hadde på meg i går var en hvit lang tunika,men sort tights og en lilla bolero først på dagen,så senere skiftet jeg over til en sort kjole. Har da ingen bilder av det. Håper dere også hadde en Fin jul i går ^^
jul2008

HVA HAR DU GJORT IDAG,DAGEN FØR DAGEN ?

Dagen før dagen,wuups sorry for at jeg ikke har blogget.
Har faktisk ingenting og blogge om. Værtfall dagen min idag har vært helt grei. dagen er da end aikke ferdig så
kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort til nå. Idag så sto jeg faktisk opp halv ti!! Jeg bruker jo somregel å være kjempe Trøtt da så jeg sovner med engang,men nå så var jeg lys våken. Klarte ikke og sove. sikkert pga det er
lillejulaften. så satt å så på tv sammen med josefine,så hun og mamma holdte da på frem til klokken ble tolv med
å pynte huset,så dro vi på kafe. Møtte da på Tante hilde så satt sammen med henne på kafe i 1time før vi dro videre med og gjøre litt sånn småting ferdig.

Så har bare sittet inne å sett på tv å vært med nån julegaver så nå er jeg helt ferdig med det.  Har akkorat sittet og
sett på Camp rock med lillesøsteren min,haha nå blir vell det nesste at jeg går rundt og synger på de sangene ( we rock we rock we rock  we rock on) Haha. Værtfall var akkorat ute og så etter juletre sammen med pappa,så nå har vi funnet det. Gleder meg til og pynte det i kveld. Så kommer nokk ikke til å blogge noe særlig mere idag,Når mamma og dem kommer hjem så er det endel som skal gjøres så får se hva jeg får tid til. Skal jo se på grevinnen og hovmesteren,så skulle vist alene hjemme også gå på en kanal. så har nokk av å se på tv. + at vi skal handle inn det sisste.Hva har du gjort idag ,dagen før dagen ?

bilde 243gg

Får vann i munnen av og tenkte på det

Sorry for lite blogging denne helgen.Har ikke hatt tid til det alt har bare gått i ett nå de sisste dagene.
kommer nokk til og gjøre det i morgen også. Værtfall har hatt en kjempebra helg.
Fredagen lå jeg lenge og sov,Faktisk til klokken var halv ett. Så var det og stå opp rask tur i dusjen og der etter
Rydde kjøkkene før mamma kom hjem.Resten av fredagen så ryddet jeg og vasket huse sammen med mamma.
Lørdagen Gjorde jeg ikke så mye tidlig på dagen,i tre tiden så kom det plutselig masse folk og slikt. så vi hadde da besøk til i 7 tiden av endel folk + at vi var hos bestemor. Dro da senere til jea for og overnatte der. Spiste god mat og koste oss med små godis å film på tv ,farget håre hennes også like etter at vi hadde spist. før vi skulle å legge oss satt vi og så på Wall-e haha har enda ikke sett den før da.Men så da ikke hele for ble sånn skikkelig momentant trøtt der vi lå og så på den. så sovnet i halv 2 tiden. sto da ikke opp idag før klokken var kvart over to. så spiste middag og klokken gikk. Stripet håre til jea for hun ville ikke bare ha en farge i håret ,så halv fire så kom pappa og hentet meg der. Så har vært nede på salongen nå og vasket ferdig.Ellers idag så har jeg bare sett på tv å ikke gjort så mye. bare slappet av.
Så i morgen skal jeg og lillesøsteren min på Kafe,det skal bli veldig koselig 🙂
også er det jo ikke lenge igjen til jul herregud :D! får vann i munnen av og tenkte på det. Får så god følelese av og se alle pakkene som står inne på boden.er jo snart ikke plass der haha x'D

Hvordan har din helg vært ?
cimg2698

Kjempe Morsom kveld igår :)

Hey Peeps,jeh endelig juleferie ! Dagene har gått sinnsykt fort.
Er jo ikke lengesiden vi alle satt og klagde på at det måtte ha vært juleferie,også at det er jul om 5 dager !
Motherlord. Værtfall ble ikke noe blogging i går for var i byen da + på juleballet.  Hadde det så gøy sammen
Med Jea,malin og dem.  Jeg mamma ,pappa og bjørg dro til byen i 2 tiden,så var først å gikk litt i butikkene for
å finne juleklær til bjørg. så dro vi på kafe,helt til mamma og dem kom på at dem hadde glemt korte! WTF tenkte jeg bare hehe.Men fikk tatt ut penger i banken,den var da heldigvis ikke stengt da.
Møtte Jea etter jeg hadde vært litt sammen med mamma å dem,så dro jeg sammen med henne. så litt i butikker og slikt. Møtte på Malin og Malin. pluss noen venner av dem.da var klokken allerede begynnt og blitt fire,så jeg å jea stakk opp til malin og dem for å begynne med maten og slikt.så etter hvert kom de.
I åtte halv ni tiden så begynte det å komme folk,fikk treffe mange hyggelige venner av dem,morsomt var det.
så vi satt og drakk nede hos malin og dem i sikkert 2 timer før vi stakk opp til Hilde og amalie. satt der en stund og drakk med dem,hadde det kjempe morsomt der.så etter litt sånn hit å dit så endte vi opp med å dra på samfen.
da var klokken allerede tolv. Så var der til jeg skulle dra hjem med drosjen. Møtte da på mange gamle klassekamerater fra ungdomskolen og slikt. Kjempe morsomt og se igjen ''gamle'' kjennte :)!
Nå har da jeg ikke fortalt alt som skjedde for det skjedde så mye sykt å flaut haha,så vi venter litt med det haha.
+ at det er ikke alt jeg husket xD
Noen som har lyst til og kjøpe meg en flybillet til oslo ?!! Vill å se Lady GaGa på søndagen ! Fuck oslo som er langt unna! fuck plassen jeg bor på haha :'D

cimg2804
( Haha måtte le da jeg så dette bilde,for det føste så tar ikke amy meg på  puppene haha)

I’m an elf hihi :D

cimg2568gghhJa da var denne dagen over,har ikke gjort særlig mye idag. så ikke så mye å skryte av Nei.
Som tidligere sakt så er det julebord i morgen ,så er akkorat blitt ferdig med å finne ut hva jeg skal ha på meg.
så kommer til og slenge inn et bilde i morgen. så Er jeg også blitt ferdig med hva jeg skal ha på meg på juleballet.
Endelig juhu!. Gleder meg kjempe mye til i morgen,og ikke minst torsdagen. kommer til og bli så sykt tungt og stå opp på fredagen for og gå på skolen.Haha husket i fjord,da holdt jeg på og sovne mens klassen så på film. høhø. Men skal nokk gå greit.
Haha så var det faktisk en person her som sporte om jeg ikke kunne lage en video blogg. NO! Jeg er for pysete enda for og poste en video her av meg hehe ,så dere får hygg dere med animasjonene intil videre hehe.
 
Look at that photo. haha i'm an elf hihi.
Elsker alt som har med fantasi figurer som alver og slikt.
så satt å kjedet meg så kom jeg på og fikse noen alve ører på meg da jeg så lillesøsteren min satt å leste en bok tidligere idag om alver.
Men nå skal jeg hoppe til køys for jeg er kjempetrøtt nå.
har mye jeg skal gjøre i morgen. Pakke ferdig julegavene og rydde romme mitt. kom meg ikke så langt med det da jeg kom hjem fra skolen. hehe så får ta det i morgen
Night night 🙂


www.linnelisabeth.blogg.no har konkurranser hver uke, med flotte produkter! Bl.a. Glo Minerals produkter som brukes av både Tone Damli Aaberge, Lene Aleksandra, Bertine Zetlits, Great Garlic Girls, Show Girls og mange mange fler. Produktene føres av www.MakeStyleShop.no og de har fri frakt i hele desember! 🙂

Hot on the dancefloor ..

Allerede Tirsdag wuhu,denne uken på skolen så image2mara
skal vi så og si ikke ha vanlig skole,glad er jeg for det. Idag på skolen så har vi hatt sånn ''kosetund'' de to første timene satt  da og så på en sånn svensk julefilm. Var litt morsom den.Ellers heledagen frem til klokken ble 14:00 så hadde  vi gruppe prosjekt der vi skulle filme og ta bilder osv. Hadde det veldig gøy på gruppen vår helt til vi skulle fikse det så virket ikke noe,så vi ga opp og ga shit i det! Er julebord i morgen på skolen wiihi gleder meg til det ,blir masse god mat der. Noe av det beste med skolen må være julebor og påskelunch haha. Så skal småpynte oss til det da i morgen. Har allerede funnet ut hva jeg skal ha på meg. Så på Torsdagen er jeg invitert på Juleball her i byen.oh så jeg gleder meg,skal da dra sammen med min besteveninne og noen andre veninner.Så skal huske nå i år og ta med meg kamera mitt. haha klarte jo i fjord og glemme det. Så skal først på vors hos noen før vi drar til samfen. ifjord så var det da på rødskolen,men skjønner godt at dem har det på samfen i år,for rødskolen er jo litt for små. i fjord så gikk jo brannalarmen flere ganger bare pga det var så varmt der og pga alle de røykanonene. hahah Hot on the dancefloor. hihi. Så må da finne ut hva jeg skal ha på meg da til juleballet.
Har du vært på  juleball/eller skal du ?