Emma S Produkter

EMMA S.
Skincare 

 

Kan vell starte posten med Godt nyttår! Håper dere har fått en fin start på det nye og at det har vært en fin jul for dere. Jeg har hatt litt ekstra fri, bare slappet av og hold meg borte fra sosiale kanaler. Men nå satser jeg på alt går som normalt igjen. Har så mange nye produkter å vise og teste !

Emma S oppdaget jeg for 3 år siden tror jeg først, har vært veldig fornøyd med det som jeg har prøvd, så da Vita.no hadde 30% på alt av hudprodukter slo jeg til på 2 nye produkter fra Emma s.  Først må jeg bare få si fytti katta så raskt man får pakker fra Vita.no ! Jeg bestilte Mandag kl 17:00, og onsdag morgen lå pakken allerede i postkassen. Stor tommel opp for det, så nå kommer jeg helt klart til å handle mer fra nettsiden.
 

Produktene jeg klikket hjem er Treatment Enzyme peel og en sensitiv dagkrem. Var egentlig Enzyme peelingen jeg har vært mest hipp på å teste etter så mange gode omtaler. Så slengte med en dagkrem siden det allerede var 30%. 

Treatment Enzyme peel  + 
En effektiv enzympeeling med AHA- og BHA syrer som på bare ett minutt fjerner døde hudceller og hudormer, og som gir huden din en ny, fin glød og bedre fuktighetsbalanse.
Rens først huden grundig og legg deretter et tykt lag med peelingkrem. Unngå området rundt øynene. La kremen virke i ca. 1 minutt og skyll den deretter nøye bort med lunkent vann. Brukes 1-2 ganger i uken.

Denne testet jeg ut på kvelden samme dag, og shit så rød man blir av den. Prikket god, men for min del er det bare positivt! Jeg liker den følelsen av at man kjenner produktet jobber. Det sto kommentert at Rød det blir man, så man burde holde seg hjemme etter å ha brukt den. Huden føltes veldig ren, man fikk en veldig glød av den, så jeg gleder meg til å teste den videre. So far so good. Skal testet den ut igjen i morgen!

Sensitive Night Cream​ +

En rik og pleiende nattkrem med naturlige oljer fra Engkarse og Jojoba samt Oljedodre (Camelina Sativa) som er rik på Omega 3 & 6. Inneholder også Vitamin E som gir huden beskyttelse og fuktighet gjennom natten. Helt uten parfyme. Anvendelse: Smør inn rikelig med krem på ansikt og hals etter rengjøring.

Denne lukter så rent og godt! Følte også den holdt huden fuktig ganske lenge. Lett på huden, så tommel opp for denne. Litt for tynn i konsistensen for min del.

Det som er så bra med Emma S. er at dem tester ikke på dyr! Emma S. skincare er et svensk hudpleiemerke som Emma Wiklund lanserte i Sverige høsten 2010. Med serien vil Emma tilby kvinner sikre og effektive skjønnhetsprodukter som holder det de lover, gir synlige resultater og gjerne fyller flere funksjoner. Det skal være enkelt å ta vare på huden, og god hudpleie handler ikke bare om hudpleieprodukter, men også som hvordan vi har det og hvordan vi lever. Sortimentet består av fem serier: Cleansing ? rens, Moisturising ? fukt, Ageless ? anti-age, Body ? kroppspleie og Rue de Varenne – duft.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg