Kylie cosmetics kyshadow burgundy palette & Kylie Brush set

KYLIE COSMETICS 
kyshadow Burgundy Palette ♥ Kylie Brush set

 

 

Enda en pakke fra Kylie cosmetics.  Hu kom ut med denne paletten som nr 2 i kolleksjonen av paletter. Så nå har jeg denne og Holiday paletten. Den første hun kom ut med fristet ikke å kjøpe, Så da jeg hadde planer om å kjøpe Burgundy paletten hadde hun som dagens luke at man fikk med de nye sminke kostene som enn så lenge er limited edition. Ryktes at det skal komme flere koster senere, derfor var disse bare limited ed som en del av Holiday kolleksjonen. 

kyshadow Burgundy Palette ♥
Denne paletten har 1 satin skygge, 3 shimmer og 5 matte. Fargene går fra varme brune til burgunder og oransje farger.

koster 42 Dollar 

 

Kylie Brush set ♥ 
Som en del av Holiday kolleksjonen 2016, kom hun ut med sitt første sett med sminke koster. Jeg liker designet veldig godt! Rent og enkelt. Dette settet var Limited edition, men det er som sagt kylie jenner. Så hun kommer nok garantert ut med en hel hau med koster om ikke så lenge som blir permanent.
 Verdien på disse var 35 dollar, så rund 7 dollar pr kost. Så dem faller godt inn i ‘rimelig’ kategorien, selv om det er andre  merker med goode koster som er billigere pr stk.

Første inntrykk når det kommer til kvalitet –  Dem veldig lett, men ikke på en sånn måte at dem føles billige ut. Bak på kostene står det kina, så da er dem laget der. Syntetiske koster som er myke. Skal få vasket dem nå til helgen, og testet dem ut så fort jeg får mulighet.

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg