Dose of Colors Matte Liquid Lipsticks

 

 

 

 

 +Dose Of Colors Matte Liquid Lipsticks+

 

 

For ca 3 uker siden bestilte jeg hjem min første pakke fra Dose of colors. Jeg har lenge hatt lyst på leppestiftene fra det merket, men da de populære flytende leppestiftene kom ble jeg mer interessert i dem! Så klikket hjem Berry me og Truffle, etter 8 dager kom dem. For litt over en uke siden kom det inn noen nye farger som hadde vært borte en stund, da kom Stone inn og jeg måtte klikke den hjem også. Så under kan dere se Swatches av dem sammen og forskjellen på dem. 3 utrolig fine farger!


+ Stone
+ Truffle
+ Berry Me


Jeg er utrolig fornøyd med dem, sitter som stein hele dagen. Her må man virkelig gnikke å gnu for og få dem bort. Dem koster 18 Dollar pr stk som er nå idag 145 kr. Kvaliteten på disse er verd hver ei krone. Det kommer selvfølgelig også dessverre frakt med siden dem sendes fra over the sea. Om dem alltid gjør dette vet jeg ikke, men på min første pakke kom jeg over tollgrensen – Men verdien på pakken var skrevet ned, samme med pakke nr 2.  

Jeg kommer helt klart til å kjøpe flere og prøve de vanlige leppestiftene. Dose Of Colors Tester IKKE på dyr og er også Vegan.

Doseofcolors.com

4 kommentarer

Siste innlegg