Isadora BEACH CLUB – SUMMER MAKE-UP 2015

Sommer sminke 2015 fra IsaDora – En fargerik kolleksjon inspirert av det søte liv i en elegant Beach club hvor farge, Musikk, After beach og fruktige cocktailer i fokus! En fantastisk kolleksjon som skriker sommer! Jeg digger den og har allerede fått favoritter, kommer look snart med disse produktene 🙂
Finnes i butikkene nå for salg!

 


Øyner: Møt strandliv med en fargerik øyesminke! Nyheten Surf & sun er en palett med seks fargerike nyanser i både matte og perle. Miks og match farger med vannfast favoritt perfect contour kajal i lavendel eller mint for en blendende sommer makeup.


 

Lepper: I løpet av sommeren behøver dine lepper ekstra omsorg! Perfect moisture lipstick er en fuktighetsgivende, kremete og rik pigmentert lepestift – Perfekt for både strand og party.


Negler: For en chic strand look, Matche din fargerik makeup og bikini med neglelakk i samme nyanse. Velge mellom nyanser av flørt lilla, sitron gul, rosa eller kjølig mint.Ansikt: Gi glød til din solbrune hud med isadora bronzing powder. Praktisk emballasje med speil og en fløyelsaktig pulver puff, perfekt å ha i din strand bag for en rask ‘tuch-up’ før after beach. 

3 kommentarer

Siste innlegg