Make Up Store Ocean utopia {Mars}

Ocean utopia…Ah, det navnet så herlig ! Dette er Make Up Store sin Mars look. Ikke vanskelig å skjønne hva denne looken er inspirert av. Jeg mangler lakken for denne kolleksjonen, også som dere kan se så har posten vært litt for hardhent med pakken så begge MS’ene var knuste. Det er to Microshadows, en Eyedust, Neglelakk og Gloss i denne kolleksjonen.


Atoll er en fantastisk skimrende lys turkis skygge. Fargen er utrolig vakker og så gode pigmenter.
Atlantis, en mør lilla med duo chrome glitter, denne er så fantastisk fin å se på ,og når du tar fingeren over skyggen. Dessverre ble den veldig svak når man blender den ut, men som dere kan se på ene bildet under, så har jeg brukt litt Fix+ for og se hvordan den ble da. Veldig fin, nesten magisk hvordan den ble i farge og effekt ! Utrolig synd den er dårlig i pigmentene for den er helt fantastisk i holderen uten fix+.
{koster 150 kr pr stk} 


Eyedust som heter Sea weed, oh my…Hvor skal jeg begynne. Løs pigment med en lys grønnfarge som er ut som 2-3 forskjellige grønntoner (alt etter lys) som har gulltoner i seg. VELDIG VELDIG pen og veldig sånn havfruete. Jeg føler nesten dette er et pigment du bare MÅ ut å kjøpe for og ha. Du vil ikke bli skuffet, den kan egentlig ikke beskrives. Bildet fanger ikke helt opp hvor fin den er noe som er veldig synd.
{koster 175 kr}

Lipglossen er i fargen Sunset Safari. Farge som jeg vil si er brun/Fersken/rosa med gull glitter i seg. Denne lukter så godt, til og spise opp faktisk! behagelig på leppene, ikke klissete i det hele tatt. Den er veldig fin for seg selv på leppene, men tror den vil komme mer frem over en nude leppestift for litt ekstra. Når fargen fader sakte bort så levner den igjen leppene med gullglitteret, noe som faktisk er fint. Får veldig sommerfølelse av denne.
{koster 165 kr}

Neglelakken heter Nayzar og koster 145.

Dette er en utrolig fin kolleksjon!

 


 

 

Her kan dere se alle fargene, også hvordan Atlantis er med og uten Fix+.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg