Giorgio Armani Luminous silk foundation

Giorgio Armani Luminous silk foundation..

Det er første gang jeg kjøper en så dyr foundation. Men tenkte jeg endelig skulle unne meg den siden jeg har siklet på den i over 1 år nå. Jeg valgte den i litt mørkere farge enn hva jeg normalt er, Siden jeg bruker endel selvbruning og våren/sommeren nærmer seg.


”- Kicks.no
Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation ? en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil?teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper. ”


Først vil jeg si at denne passer IKKE alle hudtyper. Anbefales ikke hvis du har ujevnheter i huden, veldig fet hudtype eller ekstremt tørr hud. Stort Positiv med denne er at den kommer i over 20 forskjellige farger. Den gir et nydelig glødende resultat, og den holder lenge på huden. foundation legger seg ikke i fin linjene hos meg. Ser ikke ut som at man har foundation på seg, jeg syntes også den dekket ganske bra. Medium til full dekkeevne. Stiv pris !! helt klart. Ligger på 430 kr hos Kicks.no

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg