IsaDora Volume Lash Styler

IsaDora har kommet med en ny Mascara. Denne heter Volume Lash Styler – Fanned out effect, i likt design fra den som kom ut sist som heter Flashing Volume.
 

Full Volume – kremet, fylldig mascara formel
Styling ved å strekke – den spesialdesignede børsten plukker opp vippene fra rot til tupp

og strekker dem opp /ut for en vidvinkel vifteeffekt
Perfekt separasjon og definisjon
Forlengende – den strekker effekten gir ekstra lengde
Fuktbestandig – vippene beholder sin fullkommenhet i all slags vær

Plastbørsten er en trekant hvis man ser den ovenfra. Det er for at de kortere piggene skal gi produkt og volum, de lange skal hjelpe til å kamme ut mascara og separere. Mascaraen er veldig lett å jobbe med, ingen tendens til å klumpe seg og den drysser ikke. Mascaraen beskrives til å skal gi deg viftevipper, men det vil i alt avhenge i hvordan vipper man har. Er du på utkikk etter en mascara som spearerer bra så er denne SUPER! Jeg vil si jeg har middels lange vipper, og jeg liker denne utrolig godt! Det er lenge siden jeg har funnet en mascara som har falt i smak hos meg. Formulaen som er i denne gir ikke vippene en ‘tung’ mascara følelse, Jeg kjenner ikke at jeg har produkt på vippene mine.

Jeg er dessverre blitt en av dem som bruker løsvipper nesten 24/7 pga jeg aldri føler mascarane jeg har gir meg det resultatet jeg vil ha. Denne er blitt min favoritt! Jeg har har testet denne ut nå i ca 3 uker (tregost i know), og har bare godt og si om den. Jeg har dessverre glemt helt av å ta bilde hvordan der er på, så det kommer. Har for øyeblikket fått noe på ene øyet så vil helst ikke påføre noe sminke på øynene enda.

Pris 169 ,-


 


 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg