LA GIRL Glazed Lip Paint x4 swatches

Første innlegget med disse kan du lese om {her}.

 

 

Nå har jeg fått brukt alle å testet dem ut nok til at jeg ville skrive om dem her til dere og vise bilder av hvordan dem er på. Disse er fra L.A. Girl, dem har utrolig mange fine produkter. B.la Pro Concealer som skal være en god Dupe for MAC sin pro longweare, dem har jeg også. Fargene jeg endte opp med er : Elude, Flirt, Whimsical og Whisper. Siden jeg ikke helt viste hvordan disse var så gikk jeg for de med ”naturlige farger.” Jeg liker disse veldig godt!

Jeg bestiller fra Beautyjoint.com. 25 kr koster dem, alle lukter peppermynte, noe som også kjennes litt på leppene. Stort pluss at dem verken er klissete eller ubehagelig å ha på leppene. Tuben er det eneste minuset jeg har og si så langt, da det er bare en hard plast skrå påfører. Jeg bruker faktisk en kost fra Real Techniques (Denne ). Passe myk og passe stor slik at man får påført det på leppene og resultatet blir veldig fint ! Fargen forsvinner gradvis på en fin måte om man kan si det slikt. Veldig fine også når man blander fargene. Jeg kommer helt klar til å bestille i flere farger.♥ 

 

Whisper♥ 

En veldig fin Nude farget lip paint. Alle disse paintene kan man bygge fargene opp med, alt fra veldig svakt til intens. Alle fargene vil selvfølgelig se forskjellig ut på hver og en alt etter hudtonen man har. Denne må være i mine øyner den perfekte nude som jeg har til nå 🙂

 

Elude♥ 
Denne holder også Nude i seg men med mer Rosa i seg. Veldig søt farge som går til ALT.

 

Flirt♥ 

Pretty Pink. En søt Rosa farge som jeg vil si har litt ferskenfarge i seg, ikke så mye mer og si om den. En farge som jeg liker veldig godt og ofte bruker på sommeren.


Whimsical♥ 
En veldig fin kald lillafarge. Første produktet jeg har med en slik farge, og fargen falt veldig i smak hos meg. Vil si alle Lip paintene er såå mye mer finere i virkeligheten enn hva dem kommer frem på bildene.


 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #lippaint #vårsminke #leppestift

16 kommentarer

Siste innlegg