♥ Testet Økologisk Sminke

 

 

Like etter jul skrev jeg om Økologisk sminke. Å viste dere noen produkter jeg hadde fått hjem for og teste ut samt gi bort til en av dere. Nå har jeg fått testet ut det som jeg har valgt selv og beholde. Jeg er veldig positivt overrasket over hvor gode produktene er og kommer helt klart til og satse på mer økologisk! 🙂 Det kommer konkurranse til dere snart med noen produkter !
Virkelig verd å ta en titt innom nettbutikken, så utrolig mange fine produkter og ikke minst sååå mange fine ordentlige kvalitets vipper! 

 

♥ Leppestift/Advanced Care Lip Colour i fargen Pink Lemonade {Her

Denne ble jeg litt skeptisk til siden den hadde så mye skimmer i seg, men den er helt NYDELIG på! Ekstra finere om man har solbrun hud. Sitter godt og føles veldig behagelig på leppene. Denne kommer garantert til å bli en favoritt til sommeren. Utrolig fin rosafarge på den også. Bare tommel opp for denne.

 

Advanced Care Lip Colour leverer pulserende og naturlige fargekomposisjoner. Leppestiften har en økologisk base av lakserolje kombinert med mykgjørende fargetistel, bivoks og vitamin E. Den inneholder antioksidanter, og har nærende egenskaper for myke, jevne lepper. Delikate farger, tilgjengelig i tre teksturer. – Langvarig – Pleiende med vitamin E – Velg mellom 18 farger.

 ♥ Terre Caramel 23 Pearly Beig Brown {Her}

En utrolig fin Bronzer som gir veldig naturlig glød med minimalt shimmer selv om man kan se det i beholderen. Denne har jeg hatt som favoritt i det siste, til fargen som jeg har nå så er denne perfekt! Man kan også bygge opp hvor mye farge man vil ha.

Denne mikroniserte bronzeren er ideell for en solkysset glød året rundt. Bruk den til å strukturere, forme eller skape en solbrun effekt. Dens ultratynne tekstur gir jevn, enkel distribusjon og utmerket hold. 99.7% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 12% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk jordbruk.

 


Økologisk sminke er noe som har blomstret mer ut i det siste. Å handle etisk og Økologisk vil etterhvert bli standarden: Av økonomiske, miljømessige og medmenneskelige grunner. Kjendiser og Make-up Artister verden over har gjort etisk og økologisk sminke moterikt – De store merkene kommer sakte etter.

 

Noe av det som er spennende med økologisk sminke, er at det er vanskelig å finne ‘dupes’ – tradisjonell kosmetikk er masseprodusert og dermed gjør fabrikkene ofte tilnærmet identiske farger av forskjellige merker. Økologisk sminke må produseres på andre måter, med andre ingredienser og i andre fabrikker(gjerne in-house), og man får dermed en unik fargepalett.

All sminken deres er Sertifisert og i tillegg fører de økologisk hudpleie, giftfri neglelakk og etisk produserte vipper med tilhørende utstyr som er giftfritt vippelim, vippetang med økologisk sertifisert blå kamille i padsene etc.

Mye mer info kan dere lese på nettbutikken om dere er ønskelig.
Som det også sto i arket verken trampe eller snurre sprett blir testet på. 

I nettbutikken har dem også et fordelsprogram  for Make-up artister som heter Green pro MUA. Det girl alle Make-up artister som er aktive i bransjen 40% rabatt på alle ordinære varer.

 

Nettbutikken shop.torhildkristine.com
https://www.facebook.com/TorhildKristine

 

 

#sminke #produkt #økologisk #økologisksminke

14 kommentarer

Siste innlegg