Makeuprevolution Shopping

Like etter nyåret hadde Makeuprevolution.no 50% salg på hele nettsiden sin, så da slo jeg til med to Blush paletter og en ordentlig neon/sjokk oransje flytende leppestift som blir matt. For øyeblikket ser det ikke ut som dem har Blush palettene inne i nettbutikken, men dem kostet rundt 99 kr stk.

Jeg er veldig fornøyd med produktene, og handler gjerne mer fra merket. Rask levering syntes jeg dem også hadde.  

 

 

Salvation Velvet Lip Lacquer Keep flying for you. Se denne flytende leppestiften! Utrolig pigmentert, dette ern en neon oransje farge. Denne kan man bygge opp alt etter hvor sterk man vil ha den. Klapper man den forsiktig på leppene får man en veldig fin aprikos farge. Svært holdbar med en fin finsih, ikke tørket leppene mine ut av den.

Koster 49 kr. 


 

 

 

 

Denne paletten er fantastisk ! 8 forskjellige fantastiske varme farger som gir et veldig naturlig resultat. Kan også blande dem for å få mixet farger. I kitet er det også to highlight farger. Denne paletten kan også fint brukes til øyenskygge, pigmentene er veldig gode. Har lest litt omtaler rundt om at det er flere som liker og bruke en duo fiber kost når dem påfører blushen, det har jeg desverre ikke. Men en vanlig blush kost funker like fint. Bare tommel opp for denne, vært fast brukt siden jeg fikk den hjem. Supergode pigmenter !

 Denne paletten Sugar and Spice er en kaldtonet blush palett samt inneholder contour farger. Her er det blusher i veldig fine rosafarger og to highlightere. Dessverre som på bildet så ser begge contour fargene litt rosatonet ut, men dem er mer brun. (google it så ser dere det)

Utrolig gode blusher med en fløyelsmyk tekstur som varer lenge med VELDIG gode pigmenter. Absolutt verd og kjøpe!

  

 

 #Sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #Makeuprevolution #blush #shopping #sminkeshopping #innkjøp #leppestift


11 kommentarer

Siste innlegg