ØKOLOGISK SMINKE!

 

Like før jul fikk jeg en koselig mail fra Torhild kristine, hun står bak nettbutikken shop.torhildkristine.com Hun var så snill å ville sende meg noen produkter som jeg kunne få teste samt premie til julekalenderen jeg hadde her på bloggen. Jeg har ikke vært så mye på økologisk sminke, så dette har jeg gledet meg til og få testet ut. Noe av det under skal bli premie til en av dere. Men under så tenkte jeg å skrive litt om hva Torhild ga meg på et ark og om butikken.


 

Økologisk sminke er noe som har blomstret mer ut i det siste. Å handle etisk og Økologisk vil etterhvert bli standarden: Av økonomiske, miljømessige og medmenneskelige grunner. Kjendiser og Make-up Artister verden over har gjort etisk og økologisk sminke moterikt – De store merkene kommer sakte etter.

 

Noe av det som er spennende med økologisk sminke, er at det er vanskelig å finne ‘dupes’ – tradisjonell kosmetikk er masseprodusert og dermed gjør fabrikkene ofte tilnærmet identiske farger av forskjellige merker. Økologisk sminke må produseres på andre måter, med andre ingredienser og i andre fabrikker(gjerne in-house), og man får dermed en unik fargepalett.

All sminken deres er Sertifisert og i tillegg fører de økologisk hudpleie, giftfri neglelakk og etisk produserte vipper med tilhørende utstyr som er giftfritt vippelim, vippetang med økologisk sertifisert blå kamille i padsene etc.

Mye mer info kan dere lese på nettbutikken om dere er ønskelig.
Som det også sto i arket verken trampe eller snurre sprett blir testet på. 

I nettbutikken har dem også et fordelsprogram  for Make-up artister som heter Green pro MUA. Det girl alle Make-up artister som er aktive i bransjen 40% rabatt på alle ordinære varer.

 

 

 


 


 


 


 


9 kommentarer

Siste innlegg