Kicks nyheter – Summer Time

Sist helg kom det noen Nyheter fra KICKS i KICKS eget merket. Selvbruning, solpudder og 2 utrolig fine småvesker. Jeg har ikke fått testet ut noen av disse produktene enda, så dette er bare info om produktene som ligger på Kicks egen hjemmeside.

Self-Tanning Mousse; Dette er en luftig, farget brun-uten-sol mousse som er lett å påføre.Gir huden umiddelbart en solbrun tone, og bygger samtidig opp en farge som varer lenge. Inneholder den aktive ingrediensen DHA, og bare naturlige fargestoffer. Beriket med nærende og fuktighetsbevarende substanser (Glycerin).

Masseres inn i tørr og rengjort hud. Vask hendene grundig etter hver applikasjon.

koster 129,- {her}


Instant Bronzing Wash Off Tan face & Body;
Instant Bronzing gir huden umiddelbart en solbrun tone. Spray på en bomullsdott eller rett på huden og stryk den utover. Er Lett å vaske bort med såpe og vann.

Koster 99 ,- {her}

Bronzing Powder; Et lett bronsefarget pudder med en avansert formel. Pudderet påføres jevnt og fukter huden behagelig, samtidig som det gir en silkemyk overflate og transparent bronsefarge.

Gir en naturlig, frisk solbrun farge . Lett å påføre jevnt – Beriket med E- og C-vitamin som hindrer for tidlig aldring og som pleier huden og Parabenfri.

koster 129 ,- {her

 

 

 

 

 


3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg