Høstnyheter fra KICKS

For litt over en uke siden lå den en sort ganske kul pakke i postkassen til meg. Der lå det noen fantastiske Høst nyheter fra KICKS eget merke. Uheldigvis så hadde ene mini neglelakken eksplodert i pakken, så alt som lå med den ble dekket av en ganske så fin lakk. Heldigvis så hadde jeg neglelakkfjerner og fikk tatt det meste.  I pakken lå det 3 Sugar neglelakker, 3 vanlige lakker, Dip-in remover, 3 øyenskygger og en Nail polish corrector. 

 

Nyhet også, nå kan man endelig bestille fra Kicks.no !

Dere skal få ordentlige innlegg med lakkene/øyenskyggene på og hva jeg synes om alle produktene. Noe dere først har lyst til å se?

 

 

I høst blir neglene forvandlet til ru overflater med noe som ligner finkornet sand, sukker eller pulverisert glitter. Nå er det tid for KICKS strukturlakk å gjøre sin entré med 12 nyanser, i både matte og skimrende farger. Det er få områder innen makeup som viser like stor innovasjonstakt og skaperglede som produkter for neglene gjør. Å begynne å arbeide med opphøyde utsmykkinger som kjennes når du tar på dem, er en trend som holder seg også i høst. Lakk neglene, ett dekkende lag og enda et lag for lengre holdbarhet, og la dem lufttørke. Lakken tørker til en sukret flate som glimter i lyset!

KICKS Sugar Lacquer kr 79/stk. 
KICKS Nail Lacquer kr 67/stk

 

 

Pudderskygger med høy konsentrasjon av ekstremt slitesterke pigmenter. De er enkle å blande og friske opp. Fargen blir jevn og skimrende med langsiktig, holdbart resultat. Leveres i matte og skimrende farger for både profesjonelle, intense øyne og den naturlige hverdags-makeupen.
? Legger seg ikke i øyekroken, og har ekstremt myk og silkeglatt konsistens
? Lett, blandbar konsistens
? Beriket med E- og C-vitamin som hindrer for tidlig aldring
? Uten parfyme og parabener

KICKES Eye Color 89 kr/stk

 
Neglelakkfjerner i praktisk penn form for korreksjon av neglelakk. Nyttig hvis du male litt galt eller utenfor neglen når du er på farten og ønsker å være i stand til å korrigere sin feil. Operasjonen er enkel, du jerngriffel over ønskede området raskt absorberer overflødig polish. formelen er acetonfri med nærende jojobaolje som gir fuktighetsgivende neglebåndene. 3 ekstra tips er inkludert i pakken.

Neglelakk Corrector Pen 60 kr

 
Dypp i Nail Polish Remover er en innovativ neglelakkfjerner for å fjerne neglelakk raskt og effektivt. Påfør en finger om gangen og rengjør spiker mot skumgummin. Den fuktighetsgivende formelen er skånsom mot negler og neglebånd. Dypp i Nail Polish Remover er fri for aceton og er dermatologisk testet. volum 75 ml.

Dypp i Nail Polish Remover 69 kr


Her fikk jeg to lakker, men den ene var den som hadde eksplodert. å på grunn av bruk av neglelakkfjerner for å få bort på alle lakkene så vet jeg desverre ikke navnet på denne søte lakken. Men sånn ca etter å ha kikket på nettet på alle mini lakkene så tror jeg dette kanskje kan være ‘Fairy Bride’. Ikke 100% sikker. Disse lakkene ligger på 39 kr/stk

#Neglelakk #øyensygge #sminke #KICKS #sminkeblogg #skjønnhet #skjønnhetsblogg #høst #mote #nyhet

 

4 kommentarer

Siste innlegg