August Glossybox

 

” Når du åpner denne Glossyboxen er sensommeren i full blomst, og derfor har jeg latt meg inspirere av augusts gylne sommerlys som nå vil speile seg i deg. Sensommeren markerer en elegant overgang til høsten med alt det innebærer i form av de seneste catwalk- og skjønnhetstrendene. Denne månedens Glossybox lar derfor din gylne skjønnhet skinne litt ekstra inn på høsten. Vi er spesielt stolte av å kunne være med på lanseringen av Elizabeth Ardens helt nye duft Untold. ”

– Glossybox.no

 

Augustboxen er den første som er med parfyme, Augustboxen har fått beskrivelsen som  ”Gyllden skjønnhet” !
Denne boxen var jeg utrolig spent på, siden den skulle ha med en parfyme for første gang. Likte veldig godt denne glossyboxen, og har sett veldig mange som ”endelig” også er fornøyd med boxen. Se bort fra da at veldig mange pluss meg fikk en liten nedtur med at både shampoo og øyenskyggen var eksplodert. Her var det heldigvis bare øyenskyggen som var eksplodert. Parfymen overasket meg veldig! Trodde faktktis den skulle være mer damete om dere skjønner. Den lukter utrolig godt og flasken er jo så søt! Likte det veldig godt, og at det ikke bare var et slikt standar rør. Anatomicals sprayen er en helt okei spray, ikke testet den sånn veldig mye. Lukten minner meg faktisk veldig om myggspray?! noe Kjæresten også syntes,haha.. Shampooen lukter himmelsk og størrelsen er himmelsk, så nå gleder jeg meg bare til å prøve den ut. BLISS sin rengjøringsvask har jeg enda ikke fått testet. Og Øyenskyggen, men det sier seg selv. Eneste minuset var at det er grusomt mye shimmer i den! Litt for mye for min del. 


Dere som også har fått boxen, hva synes dere om den ? :}

idhair elements gold colour keeper shampoo

colour|keeper-serien er fargebevarende, gir glans og forhindrer at fargen blekner. Produktene er både UV- og varmebeskyttende og inneholder blant annet nordisk bomull som gir fukt uten å tynge ned og samtidig rengjør. Denne Shampooen lukter helt himmelsk!

 

Bliss -fabulous foaming face wash

BLISS bestselgende produkt – rengjøring og peeling i ett. En lett skummende rengjøring og eksfoliering som etterlater huden myk og oppfrisket. Tar bort sminke og urenheter, beroliger og peeler skånsomt bort døde.

Elizabeth Arden -Untold Parfyme

Elizabeth Arden lanserer den nye duften UNTOLD – en hyllest til den morderne og sofistikerte kvinnen. Bak alle moderne kvinner som nyter av livets reise finnes en historie som venter på å bli fortalt. Denne kvinnen er stolt av alle erfaringer hun har gjort, hver avgjørelse hun har tatt og hun setter pris på sin mangfoldighet. I denne eksklusive og moderne tolkningen av en sensuell blomsterduft har parfymøren valgt ut de fineste ingrediensene med omsorg for å gjengi de ulike fasettene som sammen gjør den moderne kvinnen så fascinerende.

 

Anatomicals – spray misty for me

For normal, tørr og sensitiv hud. Denne ansikts sprayen som inneholder beroligende lavendel og oppfriskende peppermintekstrakt, gir huden fukt og avkjøler den. Perfekt å bruke mens du nyter av en rolig dag ved vannkanten, når du er ute på fjelltur, mens du er på reisende fot, ute på byen eller på kontoret.

ModelCO – Bronze goddess duo eye shadow

Øyenskyggeduoen fra ModelCo inneholder skygger i kompletterende nyanser. Skyggene kan brukes hver for seg eller sammen for å skape ulike resultat som enkelt tar deg fra dag til kveld. Hvert etui inneholder speil og en dobbeltsidig applikator slik at du kan skape, oppdatere og friske opp sin modell-look i løpet av kvelden eller når du er på sprang.

#glossybox #sminke #skjønnhet #produkter  #parfyme #hår

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg