Nyhet – KICKS Skin treat


Jeg fikk hjem i pakken 4 produkter som jeg skal teste ut. Noe jeg gleder meg veldig til! Fikk Body lotion, Sugar scrub, hand cream & Shower Oil. Produktomtale av hårproduktene jeg fikk fra dem sist kommer til uken. 

Fairtraid- merket hudpleie som gjør en forskjell !

Da KICKS utviklet den nye hudpleieserien skin treat, var det naturlig å innlede et samarbeid med fairtrade. På den måten kan KICKS tilby produkter som både inneholder naturlige ingridienser med høy kvalitet og som birdrar til bedre leve og arbeidsvilkårer i u-land.

Som ledende skjønnhetsaktør i det nordiske markede var det selvsagt for KICKS å innlede et samarbeid med fairtrade da de utviklet sin nye hudpleieserie skin treat. I ” KICKS beauty report 2012” svarte nærmere 80 prosent av de nordiske kvinnene at de synes det er viktig at ingridiensene i skjønnhetsprodukter er naturlige, og vel en tredjedel ville dessuten gjerne ha fairtrade-merkede skjønnhetsprodukter. 

– Vi merker en økt interesse både for fartrade som merking og for de ingrediensene som faktisk inngår hudpleieprodukter. Forbrukerne ble satdig mer beviste og ønkser å ta gjennomtenkte val også innen skjønnhet og hudpleie, vi ønsker virkelig KICKS’ iniativ velkommen.

Som Lisenstakende foretak ho fairtrade kan man følge ingrediensene bakover i kjeden, fra solgt produkt helt til bake til plantasjen. Ved hjelp av fairtrade får bøndene en høyere pris når de selgere avlingen. De får hjelp til å opprette forretningsforbindelser med bedrifter, og den økte inntekten gir bedre leve- og arbeidsvilkår for de nærmest berørte. men også for hele lokalsamfunnet.

– Vi innså at flere ingredienser som inngår i mange skjønnhetsprodukter, kan kjøpes på en rettferdig måte, til beste for både huden og menneskene. Det oppleves også mer genuint og ekte til å vite hvem vi kjøper ingrediensene fra, og å vite at det får en direkte godgjørelse.

Skin treat består av to forskjellige produktlinjer, virgin olive oil og pure natural oils, og inneholder ingredienser fra hele verden: Sheasmør fra burkina faso, kokos fra sir lanka,vanilje fra india, makadamiaolja fra kenya, råsukker fra belize og olivenolje fra libanon. Hvis avlingen er dårlig eller det er slutt, står butikkhyllen tom mens man venter på nye innhøstinger. Med Fairtrade-merket ingridienser lar man naturen arbeide i fred.

Dem har valgt ekte, naturlige olker og ekstrakter fra planteriket for å utvikle disse kvalitetsproduktene. Resultatet er hudpleieprodukter med en herlig følelse, høy kvalitet og en bedre tilværelse for bøndene- en vinn- vinn situasjon for alle. 

 

Kicks skin treat

11 kommentarer

Siste innlegg