Vårens leppefarger, Men gule tenner ?

Som kanskje mange har fått med seg, så skal leppene i vår males i de friske fargene som Knall rosa, fersken og Korall. 

Men mange kan nok oppleve at tenneene blir gule, det skyldes da at du har bommet på leppestiftfargen. Du har da mest sannsynlig valgt en med for kald nyanse i seg, med da for mye blåskjær i seg. Kalde rosa leppestifter, Har de shimmer – enda verre. Så når man skal kjøpe seg en ny leppestift så er det faktisk lurt å teste den på butikken, husk da og smile slik at du ser resultatet.

Hvordan du lett unngår det er og velge en i  rett rosanyanse som passer dine lepper perfekt. Som sagt prøv i butikk og se i speilet før du kjøper. En leppestift i en varm farge. En varm farge med riktig undertone er dessuten avgjørende.Hvis du synes tennene blir gule, og du ikke får helt til rosafargen, er et trygt valg en lyserosa litt shiny gloss, eller en annen varm farge. Også må man jo huske at glans og gloss får leppene til og se mer fyldigere ut! 

Har gule tenner: Da bør du se opp for røde lipglosser / leppestift med mye gult i seg.

Velg riktig farge: Ta utgangspunkt i din egen hud-tone.  Om du har kalde undertoner i huden, skal du velge en kald farge dvs. en farge med en anelse blått i seg.  Har du varme toner i huden, bør du velge en farge med en anelse oransje eller brunt i seg.

Noen som bruker og oppleve det?  

kk.no 

41 kommentarer

Siste innlegg