Anbefaling av Soar extensions

Tenkte å skrive litt om hva jeg synes om Clipsene jeg ble sponset av Soar.no

Tyngde og tykkelse : Håret er utrolig lett,merker nesten ikke at man har det på seg. Det er 105 gram man får i en pakke. Selv synes jeg håret var litt tynnere enn jeg hadde trodd. Selv har jeg tynt hår,så kunne vær noen ekstra hårstrå på dem.
Spenner/feste: Synes dem er litt vanskelig å feste til håret,må klemme litt for å få dem på.Men når det er gjort så sitter dem utrolig godt på! sklir ikke fort ut av håret.
Styling av dem: Har nesten ikke gjort noe med dem enda pga jeg ikke har brukt dem så mye. Har hatt i litt saltvannspray og oasis dust it. Og det funket flott! Har hatt lang flette og hatt det rett ned. skal teste ut krøller med tang om ikke så lenge,har slettet det to ganger tidligere. Jeg liker det best når det jeg har saltvannspray på dem og klemmer frem krøllene.
Service fra soar: ikke hatt noe særlig mye kontakt med dem, men de er veldig hyggelige og raske til å svare på kundemail. Noe som er veldig bra,får svar nesten med med engang.
Pris: Jeg fikk 66 cm og ligger i pris på 899,- Dem i 50 cm koster bare 599 ,- Så det gjør dem til Norges billigste for kjøp av clip on extensions. Er fornøyd med det.
Skal legge ut flere bilder senere når jeg har tatt. Så ta en titt innom www.Soar.no


14 kommentarer

Siste innlegg